- 18 Kasım 2014
- 6.237
- 15.572
- 248
Rezalet bir durum ... Keşke anlamazsan gelip olayı dillendirmeseydiniz
Bnce iyi olmuş anlatmanız. Sessiz kalsaydınız belki 2. Ye haddi aşacaktı. Kendi çapında rezil olmuştr olacağı kadar. Sessiz kalın bundan snra. İşden çıkartılırsanız (bilgim yok ) dava açabilirseniz araştırın. Gözlerini Korkutunki kapıdışarı edemesinler.Ben 2 3 kisiye anlattim ama anlattigim kisilerden her yere yayilmis yani adamla aramizda bir husumette yoktu yani iftira atabilecek biri degilim hic beklemedigimi birinden oldu bu ama evet dusunmuyorda degilim
Bir hatan yok, insanlar için uzaktan konuşmak kolay, buradakiler de sıcak koltuklarında seni eleştiriyorlar. Senin yaşadığını yasasalar büyük ihtimalle onlarda anın sokuyla cevap veremezdi. Arkadaşlarına da anlatmada sakınca yok. Adam pirincin taşını ayiklasin.Bir de oyle yapocaktin boyle yapicaktin demeye gerek yok hatalarimi biliyorum simdi ne yapmaliyim onu soruyorum isten ayrilmalimiyim
Koca kızması nereden çıktı? Bu insanın kendi kendine muhasebesini etmesi gereken bir durum. Evlilik bir insanın kölesi olmak izni altına girmek değil ya. Yanlış yerlere çekmeyin.Evli iken evli birinin arabasına binmenin nasıl bir zararı olabilir acaba? Bu kadın evli veya bekar bu adam tarafından her türlü tacize uğrardi. Kadın fuardan dönüyordu diyor. Böyle evliyim ben oraya gelemem kocası kızar diyenler nasıl iş yaşamında tutunabilirler çok komik.
Kizlar merhaba
Is yerinde uretim mudurumuz tarafindan sozlu tacize ugradim
Bu olay beni is cikisi eve arabayla birakirken oldu fizigimin cok guzel oldugunu esimin cok sansli oldugunu vesaire gibi daha onceden ask yasadigi bir bayana benziyormusum bunlari soylerlen iki kelimesinden biri yanlis anlama sana asilmiyorum ama asilmak kelimesi hafif kaliyor adam bildigimiz sapik ertesi gun bu olanlari isyerinde 2 3 arkadasa anlattim ama firma sahibimizin haberi yoktu olay herkes tarafindan duyulmus firma sahibi cagirdi durumu anlattirdi cok sinirlendi ama durum su cok yayilmasindan biraz rahatsiz oldular nerdeyse ben suclu olucam bu olayi vozucez dendi ama is yerinden herkesle konusunca dedilerki ofelias bunlara belli olmaz bunlar seni bile gonderir bana asilan adam uretimin basi yani uretilen urunun tasarimcisi evlide ayrica cok kotu hissediyorum suan sizce boyle bir durumda ne yapmaliyim
Muhtemelen bir süre sonra onlar sizi işten çıkaracaktır.Esime her seyi anlattim cok kizdi isten ayrilmami istiyor.
Öncelikle geçmiş olsun bazı arkadaşlar niye arabasına falan binmiş demiş iş hayatı için çalışma arkadaşlarına mecburen iletişim halindesin ve arabasına binmesi gayet normal arabasına bindi diye konu sahibi nasıl hatalı oluyor mantığım almıyor arkadaşlarınız yerine sizin üstünüze bildirmeniz daha doğru olurdu tabiki ama olan olmuş artık işten ayrılmayın bekleyin bakalım yetkililer ne yapacakKizlar merhaba
Bu olay beni is cikisi eve arabayla birakirken oldu fizigimin cok guzel oldugunu esimin cok sansli oldugunu vesaire gibi daha onceden ask yasadigi bir bayana benziyormusum bunlari soylerlen iki kelimesinden biri yanlis anlama sana asilmiyorum ama asilmak kelimesi hafif kaliyor adam bildigimiz sapik ertesi gun bu olanlari isyerinde 2 3 arkadasa anlattim ama firma sahibimizin haberi yoktu olay herkes tarafindan duyulmus firma sahibi cagirdi durumu anlattirdi cok sinirlendi ama durum su cok yayilmasindan biraz rahatsiz oldular nerdeyse ben suclu olucam bu olayi vozucez dendi ama is yerinden herkesle konusunca dedilerki ofelias bunlara belli olmaz bunlar seni bile gonderir bana asilan adam uretimin basi yani uretilen urunun tasarimcisi evlide ayrica cok kotu hissediyorum suan sizce boyle bir durumda ne yapmaliyim
Ben bu kadar net yazamadım ama tam olarak içimden geçirdiklerimi yaztınızBuradaki niye söyledin, niye sessiz kalmadıncilar yüzünden bu adamlar taciz etme cesaretini buluyor
Siz tacize uğrayınca sessiz kalıyorsunuz diye herkesi aynı sanıyorlar !!!
İnsan sessiz kalsaydın demeye utanir be !!!
Taciz edilmiş taciz ! Dalga mı geçiyorsunuz siz te Allah'ım ya
Arabasına niye bindin diyenlerde beni inanılmaz güldürdü ...
Çalışma hayatını altın gününe gitmek zannedenler var
öncelikle geçmiş olsun.. eski iş yerimde patronum tarafımdan taciz edildim. çok güzelsin, bugun çok güzelsin sözleriyle..Kizlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?