- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi lilith2013
-
nene desin neneiş arkadaşlarımdan biri benden 11 yaş genç .ben 34 o 23 yaşında.kadın teyze diye hitap ediyor.kızdırmak için mi yapıyor bilmiyorum. ablayı atlayıp direk teyzeye bağlamasını anlamıyorum.üstelik ben bekarım.uyarsam kompleksli diyecek belki 11 yaş ta az değil hani. ama yine de her teyze dediğinde soğuk ter boşalıyor benden.içimden hay teyze diyen dilin kopsun diyorum ama hala işe yaramadı.dili hala yerinde.
benim de basıma geldi böyle birsey ama sizinkinden daha komikti 1 yaş küçüktü benden bana abla diyordu:) insan sinir oluyor ama gülüp gecmiştim beniş arkadaşlarımdan biri benden 11 yaş genç .ben 34 o 23 yaşında.kadın teyze diye hitap ediyor.kızdırmak için mi yapıyor bilmiyorum. ablayı atlayıp direk teyzeye bağlamasını anlamıyorum.üstelik ben bekarım.uyarsam kompleksli diyecek belki 11 yaş ta az değil hani. ama yine de her teyze dediğinde soğuk ter boşalıyor benden.içimden hay teyze diyen dilin kopsun diyorum ama hala işe yaramadı.dili hala yerinde.
Bence uyarmalisiniz. İsyerinde teyze cok profesyonel bir yaklasim degil ve abla dersen daha uygun olur demelisiniz. Ne demek teyze ?!?
Ayy benim üst komşumda 24 yaşında bende 26 bana abla diyip duruyor çok simir bozucu bi olay hele birde teyze denmesini hiç kaldıramam
Ben uyarmama rağmen abla diyorOnu söyle ama
Ben bekarım bir tanıdık vardı evli çocuklu benden de 2-3 yaş büyük
Eşini tanırdım o daha büyük ona abi derdim sonra kadınla da tanıştım abla dedim yani X abla
O bana dedi yaş farkımız az ben sevmem dedi ben de tamam dedim
iş arkadaşlarımdan biri benden 11 yaş genç .ben 34 o 23 yaşında.kadın teyze diye hitap ediyor.kızdırmak için mi yapıyor bilmiyorum. ablayı atlayıp direk teyzeye bağlamasını anlamıyorum.üstelik ben bekarım.uyarsam kompleksli diyecek belki 11 yaş ta az değil hani. ama yine de her teyze dediğinde soğuk ter boşalıyor benden.içimden hay teyze diyen dilin kopsun diyorum ama hala işe yaramadı.dili hala yerinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?