iş yerinde teyze diye hitap eden ayarsız.

çüşşşşş
işyerinde ne teyzsi
ya x hanım desin

benim işterindeki en küçük arkadaşım benden 8 yaş büyük
ama hiçbirine abla diyecek halim yok
saçmalamış ya
belki yaşını bilmiyordur

hop dayı yavaş gel de bence teyze dediğinde :)

Yuh artık hem ayarsız hem görgüsüz.Keşke ilk söylediğinde direkt tepkinizi koysaydınız neden sustunuzki..Yaşınız büyük olabilir ama 35 yaş teyze denilcek bir yaş değil.

Annemden yaşı büyük mesai arkadaşlarım var, hepsine hanım diye hitap ederim. Bence siz de öyle yapın. Oda size hanım demek zorunda kalır. Akraba meclisinde değiliz sonuçta, abla abi dediğiniz kişiye iş konusunda da boyun eğmek zorunda kalınıyor.

nene desin nene

Bana teyze teyze teyze dediler döndüm baktım bana dediler
Kusura bakmayın direk bu geldi aklıma
Fazla umursamayın bence
Siz Umursadıkça Rahatsız olduğunuzu belli ettikçe daha fazla üzerinize gelecektir
Dengesiz sorunlu biri anlaşılan
Yoksa 34 yasında birine teyze diyecek kadar cahil olmazdı
Sizde onun hassas bir noktasını yakalayıp ordan vurun bakalım anlasın nasıl oluyormuş gerzek şey

benim de basıma geldi böyle birsey ama sizinkinden daha komikti 1 yaş küçüktü benden bana abla diyordu:) insan sinir oluyor ama gülüp gecmiştim ben

teyze mi ne alaka yaaa ... birgün şakayla karışık de ki teyze mi ninenin suyumu çıktıda teyze diyorsun de

Bence uyarmalisiniz. İsyerinde teyze cok profesyonel bir yaklasim degil ve abla dersen daha uygun olur demelisiniz. Ne demek teyze ?!?

Hatta abla bile uygunsuz X hanım desin yani

Bizim çay yapan kişiye herkes teyze derdi kocaman bir adam vardı o da derdi ağız alışkanlığı der geçerdi teyze de ama onun yetişkin çocuğu vardı emekli olup ayrıldı

Bir geçiştirin herkese abla ablacım derdi ama sadece ofis içi iken onun dışında X hanım

Ayy benim üst komşumda 24 yaşında bende 26 bana abla diyip duruyor çok simir bozucu bi olay hele birde teyze denmesini hiç kaldıramam

Onu söyle ama

Ben bekarım bir tanıdık vardı evli çocuklu benden de 2-3 yaş büyük

Eşini tanırdım o daha büyük ona abi derdim sonra kadınla da tanıştım abla dedim yani X abla

O bana dedi yaş farkımız az ben sevmem dedi ben de tamam dedim

Benim gittigim kuaforun kizi vardi oda 26 yasinda ben 34 oda bana teyze diyo. Teyze demeze annesi kiziyo ayipmis. Nasilsa kadinda 36 yasindaymis 10 yasinda dogurdu kesin.

Ben uyarmama rağmen abla diyor

ters psikoloji yapın bence, "yavrum, evladım, çocuğum, oğlum" hatta "hişt küçük, ufaklık" filan diye çağırın. (abarttım).
yani demek istiyorum ki bizler yaşlarda (ben de 32'yim) kadınlara teyze denmesi 23 yaşındaki bir adama "oğlan çocuğu muamelesi" yapmaktan daha az sıkıntı vericidir. O yaşlarda öyle küçük görünmek onları çileden çıkarır.

not: direkt erkek diye yaftalamışım bu ufaklığı, kız mı yoksa?

Ayari bozulmus onun, bi ayar verin, abla da demesin hanim desin isimle hitap etmek istemiyorsa.
33 yasindayim valla o yasta biri bana teyze dese zeka yasin 5 mi evladim derim

Üstüne basa basa X hanım deyin sizli bizli ve soğuk konuşun. Samimi olduğunuz kişiler varsa durumu söyleyin, iş yerinde hanım/ bey diye sizli bizli konuşulsun. Üzerine alınır belki.

Ne demek canim olur mu oyle seybende 32 yim hazmedemedim ay

Sende reklam sarkisi vardiya onu cal telefonundan
-bana teyze teyze dediler.....
Belki anlar
Saka biyana isyerinde olmasa aman bosver derdimde ortamda ayip yani.yasindan 15 yas buyuk falan mi sani seni yoksa safligindan mi acaba diyor. Kizlar hakli ablacim falan diye hitap edin belki zamanla anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…