İş yerinde uğradığınız en büyük haksızlık neydi?

Aynen öyle. Çok yakın davranıyorlar böylelikle zaaflarınızı da biliyorlar. Sırrın var mı derdi ben çok güzel sır saklarım filan asalak ya. Hatırladıkça sinirleniyorum

Bence sen evham yapiyosun cnm maşallah Allah bozmasın.

Bir önceki işyerime yeni başlayınca bir arkadaşımla ben yaşamıştık, zaten baskının çok yoğun olduğu bi yerdi. Oryantasyonda bize refakat eden uzman ultra saçma sapan ve vakit alan şeyleri kısa sürelerde yapmamızı istiyordu, işleyişi tam bilmediğimiz için normal sanıyorduk. Stresten midem ağrımaya başlayınca arkadaşa dedim bu böyle olmaz gidip koordinatörle konuşalım (kendisiyle çözemiyorduk daha çok çamurlaşıyordu), koord bize inanmaz ona inanır o eski personel biz daha yeni geldik diye vazgeçirdi.

Yaptığımız işlerin döngüsünü tarih saatiyle işlediğimiz bi form vardı (uzmanın imzasıyla başlayıp, koordinatör, vs vs, başkan imzasıyla biterdi), formda iş kimde ne kadar sürede beklemiş görünürdü. Yaptığım bi tane iş onda baya bekledi, gözümün önünde süreleri değiştirdi dosya bende beklemiş gibi göründü. Normalde bize baskı uygulamasından koordinatör haberdar sanıyorduk, o da sabaha karşı mail atıp iş isteyen başka tür bir manyaktı çünkü. Ama kadının son yaptığı artık salt mobbing değil sütü bozukluktu yani. Yuh bu kadın bu kadar pislik mi ya dedim içimden, gittim koord konuştum, kadının yaptığı hiçbir şeyden haberi yokmuş koordinatörün. Bi de konuşmasından profesyonel davranmaya çalışsa da aslında kadından nefret ettiğini anladım zaten kadın da o saçmalıkları bunun korkusuna istiyordu muhtemelen, istemeden koord eline baya iyi bi fırsat vermiştim yani bizim hatunun bize davranışları bi düzeldi, bi süre sonra da koordinatörden şikayetlenerek ağlayarak (cidden ağlayarak duygu sömürüsü yapıyordu) başka iş buldu gitti. Arkadaşla benim verimimiz ciddi arttı hatın gidince.

Zaten o işyerinde en nitelikli insanları da tanıdım en kişiliksiz insanları da, değişik bi yerdi. Şimdiki işim de şu aralar çok yoğun arıza tipler yine var ama elhamdülillah genel olarak huzurlu bir ortamı var. Her türlü insanla karşılaşacaksın iyilikler de pislikler de göreceksin, kavga ettiğin zaman da olacak susman gereken zaman da ama asla hakkını yedirme kimseye. Ben hala o çamur kadına zamanında ses çıkarmadım geç kaldım diye kendime kızıyorum ama tecrübesizdim işte. Günlük hayatını etkileyecek kadar mutsuzsan başka iş bak, bazı çalışma ortamları daha iyi bazıları daha kötü oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…