Haklarımı tam net bilmiyorum. O yüzden öğrenmem gerekli pazartesiye kadar. Ona göre davranmam gerekiyor.Umut_2019 Ne yapılabilir?
Arkadaşımız bilir yazar size.Haklarımı tam net bilmiyorum. O yüzden öğrenmem gerekli pazartesiye kadar. Ona göre davranmam gerekiyor.
Çok sağolunArkadaşımız bilir yazar size.
Bilgim yokKamera ses kaydediyor mu?
Konuşurken vücut dilini kullanıyorum fazlasıyla , yoksa tehdit içerikli bı el hareketi yapmadimSahsen el kol hareketinden nefret ederim. Hepinizde ayar yok gibi. Böyle durumlarda hepinize ayar verirdim patron olarak
Ses yoksa görüntü ne kadar ile yarar bilmiyorum. Bu kişi patron yamağı ise siz iş aramaya başlayın derim.Bilgim yok
Cumartesi günleri patronlar olmuyo ve maalesef şikayet edemiyorumKarşılıklı bir üslup sorunu var her şeyden önce. Olayı sen kimsine kadar getirmeden şikayetinizi dile getirmeliydiniz.
Aslında onların birşey yapmazsa cimere şikayette bulunabilirim diye düşündümSes yoksa görüntü ne kadar ile yarar bilmiyorum. Bu kişi patron yamağı ise siz iş aramaya başlayın derim.
Polisten önce şikayetçi olmak istedim. Aslında aklıma gelmişti polisi aramak fakat pek bilinçli olamadım bu konularda haklarımi bilmediğim içinPolise gidip o kisi hakkinda sikayette bulunursaniz dava acilir ve davada kamera kayitlari istenir incelenmek icin. Bu arada avukat degilim. Yine de bir avukata danisin..
Ben kamu kurumundayim. Iki kisi tartisinca birisi polisi arayip digerinden sikayetci olmustu. Karakolda ifadeleri alindi. Davalari devam ediyor.Polisten önce şikayetçi olmak istedim. Aslında aklıma gelmişti polisi aramak fakat pek bilinçli olamadım bu konularda haklarımi bilmediğim için
Aslında kanunda açık bir şekilde belirtilmiş böyle bir durumda iş akdinin sonlandırılması gerekiyo. Çünkü üzerime yürümesi bir tehdit ve bunu 2. Kez yapıyor.Ben kamu kurumundayim. Iki kisi tartisinca birisi polisi arayip digerinden sikayetci olmustu. Karakolda ifadeleri alindi. Davalari devam ediyor.
Cimer ne alaka?Aslında onların birşey yapmazsa cimere şikayette bulunabilirim diye düşündüm
Böyle durumlarda şirket gerekeni yapmazsa inceleme başlatılıp gerekeni yapıyorlar diye biliyorumCimer ne alaka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?