İş yerinde üzerime yürüdü

hareketlerinizi görmüyoruz ki biz. o an beden diliniz nasıldı vs..
ben benzer bir durumda yaşanan örneği verdim, bu ihtimale de hazırlıklı olmanız anlamında.
haklılığınızdan %100 eminseniz bize ispatlamanıza gerek yok zaten.

Sizin uslubunuzdan hoşlanmıyorum.amaciniz hep birilerinden ofke cikarmak gördüğüm kadariyla..konu sahibine yazdim ben.size kavga edeyim diye yazmadim.ustune yurumek bir insana yasatilabilecek en agir travmadir.boyle bir insan musveddesiyle ayni ortamda calismak istemesi mi gerekiyordu?ben oradamiy misim?cok enteresan.buradaki tum insanlar anlatilanlara gore yorum yapiyor..ve yeterince tecrubeliyim insanlarin neyi neden yaptigini tahmin edebilecek kadar.arkadasa destek olmak istedim.siz köstek olmak istiyorsaniz olabilirsiniz.

ne olursa olsun üstünüze yürümesi kabul edilecek bir şey değil. Erkek olsa sesini çıkaramaz böyle öküzler, kadınsınız ya gücü size yeticek. Tutmuşlar bide , bıraksalardı ayıyı napıcak seni mi dövücekmiş.

Belki bende konu sahibini tanıyorumdur ? Onun daha önceki üslubunu biliyorumdur , buradaki saygısız yorumlarını biliyorumdur benimde kendime göre deneyimlerim vardır . Olamaz mı ? Mesajı açık bir şekilde bana yazıyorsunuz alıntılayınca bana yazmamış oluyorsunuz. Kendini dünyanın merkezi sanan insanlara bende böyle destek oluyorumdur belki. Anlattıklarından masum olmadığı iyi niyetli olmadığı aşikar ( bence) yorumumu da ona göre yaptım. Yorumuma müdahale eden sizsiniz tabii ki " ortaya " yazarak... Bu da çok olgun bir davranış değil takdir edersiniz ki. Kendi yorumunuzu yapıp geçmediniz , benim kendi yorumunu yapıp geçene karışma gibi bir hakkım dahi yok.

Patron yamağı diyorsunuz emin olun 3. Kavgada size kapi gosterilir. Anladigim kadarıyla sekretersiniz onlar iş olarak sizden üstteyse kusura bakmayın deyip konu kapatacaktınız

Tazminatı almaya bakın bence böyle biriyle çalıştım aman Allahım kadındı bide bu üretim elemanını bile kavga edip işten attirirdi bunlarla uğraşılmaz muhasebe müdürüyle görüşüp tazminatınız yanmasın bu adam yüzünden

Sen el kol hareketleri yaparak ateşi koruklemissin yalnız..ilk sen baslatmissin..ben el kol hareketi çok kullanırım gibi bir şey olamaz o zaman karşınızdaki adamda milletin üzerine yuruyordur hep buda onun huyudur mesala

Ya bu insanlra noluyo herkes birbirine saldırıyo içinden çıkılmaz bi hal almaya başladı bu durum her yerde şiddet var çok şaşırıyorum gerçekten bu nasıl bi zihniyet iş yerinde bi kadına saldırmak nedir arkadaş yuh yani. Şahitlerede çok güvenme derim görmedim bilmedim duymadım ı oynuyo genelde bizim halkımız

Arkadaşım adam benim üstüme yürüdü diyorum siz asagiliyo diyosunuz. Gerçekten şaka misiniz ? Zaten hakkımı öğrenmek için açtım konuyu. Ne yapmam gerekir en doğrusu nedir ogrenirsem zaten yapicam. İsterse ekmeğinden olsun. Vicdan yapa yapa herşeye susarak bu hale geldik. Artık öyle bir şey yok. Siz de neyin peşindesiniz bilmiyorum ama. Bı aptal bı kadını öldürdüğün de kalkıp bağırırsiniz. Şiddet meyilli bı insanı asagiladim diye bana laf yapıyorsunuz şaka gibi

Siz nasıl bı kafadasiniz ya hahaha ya ortada şiddet eğilimi var yani bu durumu incelemek zorundalar ?

Çok sağolun gerçekten. Bı yıldır söyledikleri herşeye sustum diye bu hale geldik artık susmak istemiyorum

Ya la ilahe anlattığım konuya bı bakın o elini indir diyip olayı başlatan o. Şiddet yok şiddet eğilimi var. Adam sinir hastasiysa daha kötü. İşte güvenliğim yok o zaman. Bu nasıl bı tavır. Haklarına baktım ve adamın kesinlikle koşulsuz işten çıkarılması gerektiğini öğrendim. Yani tabii ki gitmesini istiyorum bunun oyunla ne ilgisi var kafanız mi güzel

Evet doğru. Buradaki kadınlar ortadaki şiddet eğilimini görmeyip beni suçluyorlar o daha büyük gariplik şuan.

Canım zaten amacım size ispatlamak değil , sucladiginiz için kendimi savunuyorum. Konuyu açma sebebim bu durumdaki haklarımı bilmek. Patronun yamagi yazma sebebim ise adam kayiracaklar ve ben bu durumda ne yapmalıyımi öğrenmek. Zaten hakli olmasam bu konuyu uzatmak neden istiyim ki ?

Teşekkür ederim sağolun desteğiniz icin

Ben de bunu anlayamıyorum , karşımdaki kadın olsa yemin ederim şikayet bile etmem. Ama bı erkek benim üstüme yürüyüp bana ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın diyor ya kafayı yiyorum ve gerçekten defolup gitmesini istiyorum. Bı insana insan gibi konuşmak varken her konuda laf sokmaya çalışıyorlar bir senedir susuyorum ama bu son noktaydi.

Pardon da buradaki yazılana göre mi iyi niyet kötü niyet belirliyorsunuz ? Her ne konuda olursa olsun bu şiddet eğilimini normallestirir mi ? Anlattığım konuyla önceki konuları birbirine katmak ne kadar doğru peki ? Deneyime bak yazdığım mesajdan karakter analizi yapmak. Yaş kaçtı 13 felan mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…