Yorumumdan bunu mu anladınız gerçekten?
Diğer yorumları okuduğunuza emin misiniz?
Orada adam haklı diye bir cümle kurmuş muyum? Kurduysan hatırlamıyorum, lütfen alıntılayabilir misiniz? Adam iyi yapmış, sende el kol yapmasaydın adamda üstüne yürümezmiş yazmış mıyım? Lütfen alıntılayın.
Sırf muhalefet olmak için yazmaya gerek yok, lütfen diğer yorumları okuyun zahmet olmazsa.
Adam zaten haksız, adamın dahil olduğu masanın konu sahibine hangi nedenden dolayı cephe alıp ters gittiğini sonraki yorumlarında söyledi, bizde konu sahibine hak verdik. Patronla anlaşarak girmişsin, onların bu şekilde davranmaya hakkı yok dedim zaten. Bu arada çok konuşmak ile el hareketi ne alaka onu hiç anlamadım.
ANCAK:
Herkes el kol hareketinden hoşlanmayabilir, bu gayet normaldir. Bende ellerimi kullanarak birşeyler anlatmayı severim ancak bunu herkesin yanında yapmam, özellikle bir tartışma esnasında yanlış anlaşılacaksa hiç yapmam. Konu sahibinin tek hatası bu, kendisi de şu yorumunda bana hak verdi:
Ben birisi el kol hareketi yaptı diye üstüne yürümeli diye bir cümle kurmadım,sadece herkesin yanında yapmamalısınız, üstelik yanlış anlaşılabilir bir durumdayken dedim. Kimse adamı savunmadı, bende dahil. eğer yorumlarımdan bu anlamı çıkardıysanız lütfen tekrar tekrar okuyun. Belli ki eksik okumuşsunuz.