- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Ben pat diye söyledim senden hoşlanıyorum diyebiz zaten sürekli vakit geçirip msjlasıyoduk sabah akşam sonrada ben seni arkadaş olarak görüyorum diyodu yalançi ben o ışığı görüyodum zaten onda. aslında eşimden önceki ilişkimdende kaynaklıydı istememe ama ne oldu 7 yıl çıktık sonundada evlendik şimdi hep der iyiki beni kandırmışsın diye
kaptı çıtır kocayı her bulduğu yerde basıyo havayı hatuna bak
konu sahibi arkadaşım. ben söylememen taraftarıyım. belli et hissettir ama direk cümleleri dökme ağzından
yazık bir iş kolay bulunmuyor alışması etmesi zor. yani durup dururken huzurundan olma
ve gerçekten hislerinden emin ol..
napim çıtır sa benim suçum mu
aman söylemeyin içinizde kalsın şişsin
Anlayamadığım noktalar var söyle içinde kalmasın ya karşındaki hoşlanıyorsa falan diyor beyefendi ama kendi niye itiraf etmiyor hiç anlayamadım ego mu tatmin etmeye çalışıyor yoksa sizi daha üstün görüyor çekiniyor mu çok karışık kaç yaşına gelmiş biri neden illa bayanın itirafını bekler ki :26:
napim çıtır sa benim suçum mu
aman söylemeyin içinizde kalsın şişsin
Ben pat diye söyledim senden hoşlanıyorum diyebiz zaten sürekli vakit geçirip msjlasıyoduk sabah akşam sonrada ben seni arkadaş olarak görüyorum diyodu yalançi ben o ışığı görüyodum zaten onda. aslında eşimden önceki ilişkimdende kaynaklıydı istememe ama ne oldu 7 yıl çıktık sonundada evlendik şimdi hep der iyiki beni kandırmışsın diye
evlilikten öyle muhabbet açıldı durakta daha önce de şey demiştim "Ben birinden hoşlansam aşkından ölsem bile asla gururumdan itiraf edemem söyleyemem demiştim" onu hatırlattı bana sen böyle devam edersen çok kaybedersin sevmek sevilmek güzel şeyler bence içinde kalmasındansa söylemelisin falan filan diye konuştuk epey bi..
Tam yeri gelmiş.Ben en fazla bakışlarımla,hareketlerimle belli ederim,anlamak ve teklif etmek erkeğe düşer deseydin.
Bunlar çok özel konular,bu konuya değinmesinde biraz ima var gibi geldi bana.
şimdi siz bizim resmimizi görseniz dersiniz ki cidden helal olsun dersiniz ben güzel bir kızım hos bir bayanım yalan yok etrafımda duyduğuma göre ...oda epey büyük gösteriyor yani görseniz asla yakıştırmazsınız bizi birbirimize asla ama ben onu öyle bir seviyorum ki umurumda bile değil
ve ben onu karizmatik buluyorum gözlerine baktığımda güven hissediyorum huzur hissediyorum ama enimim kimse yakıştırmayacak bizi bundan eminim 10 kişiye sordum cidden 1 kişi bile yakısmıssınz demedi ama gülüp geçtim umurumda bile değil
nasıl bir ima hoşlandığını mı düşündün canım sen bu sözleriyle ???
Anlamaya çalışıyorum kusura bakma çözmek istiyorum bu adamın duygularını sadece o kadar
Merhaba Kızlar ,
KK' ı Uzun zamandır takip ediyorum ama bir gün derdim olunca üye olacağımı hiç düşünmemiştim ..
Ben özel bir tekstil şirketinde çalışan bir bayanım .. İşe başlayalı 1,5 yıl oldu benimle aynı ay içinde işe başlayan bir adam vardı Hüseyin..
İş yerindeki tüm genç olanlar çok iyi arkadaş olduk birlikte yemeklere gitmeler öğle aralarında yürüyüşler vs. vs. kızlı erkekli bir grup olduk yani..
Son 7-8 aydır ben Hüseyin'e karşı inanılmaz yoğun hisler beslemeye başladım aslında başından beri vardı ama itiraf edemiyordum kendime bile çünkü o kadar zıttız ki birbirimize karşı ..Mesela o kapalı bir bayanla evlenmek ister ailesi annesi babası kapalı bir gelinleri olsun isterler ama ben açık biriyim ,o 33 yaşında ben 26 yaşındayım .O yaşından olduğundan büyük bende yaşımdan olduğumdan küçük gösterdiğim için yaş farkımız -9-10 yaş gibi algılanıyor dışarıdan..o iri yarı ben minyon tipliyim.. Hatta o evliliğin mantalitesine inanmayan kadınlara güvenmeyen bir adam.
Tüm bu olumsuzlukların yanında benim duygularım giderek artıyor ve giderek ondan başka bir şey düşünemez hale geldim..
Ailem ayrı bir dert beni istemeye gelenler oluyor onları neden reddettiğimi sorup duruyor..
Geçen gün bir iş yemeğimiz vardı Hüseyin ile ben aynı durakta kaldık evlerimiz yakın birbirine çünkü beni istemeye gelenler olduğunu biliyor evlilikten öyle muhabbet açıldı durakta daha önce de şey demiştim "Ben birinden hoşlansam aşkından ölsem bile asla gururumdan itiraf edemem söyleyemem demiştim" onu hatırlattı bana sen böyle devam edersen çok kaybedersin sevmek sevilmek güzel şeyler bence içinde kalmasındansa söylemelisin falan filan diye konuştuk epey bi..
Ben tabii gözlerine baktıkça eriyorum o fark etmiyor bilmiyorum belki de fark ediyor benim gözüm bir şey algılamadığı için..,
Ben onun yanındayken çok mutlu huzurlu harika oluyorum onu keşfettim ve artık ondan başka bir şey düşünemez hale geldim
Arada mesaj atıyorum ben ona senin durakta söylediklerinin gerçek olmasından çok korkuyorum diye epey bir mesajlaştık..
Şu an düşündüğüm tek şey acaba itiraf etsem nasıl olur pişman olur muyum ,yada itiraf etmezsem herhangi biriyle evlenip daha mı çok pişman olurum kafayı yiyecek hale ulaştım..
İtiraf etsem nasıl tepki alırım sevip sevmediğini bile bilmiyorum ama ben bazen iş yerinde ona bakarken dalıp gidiyorum göz göze gelip kaçırıyoruz bakışlarımızı
Her birinizin yorumları benim için çok önemli &değerli lütfen yol gösterin sizce ne yapmalıyım itiraf etmeli miyim :18::18::18::18:
Sevgiler ,,[/QUOT
canım benim,bende senin gibi bu konuda utanırım söyleyemezdim o yüzden hep kaybeden ben oldumben 29 yaşındayım bu yaşıma kadar edindiğim tecrübe şu ve hep bunu bilir bunu söylerim
''SEVEN SEVDİĞİNE SEVDİĞİNİ SÖYLESİNNNNNN''
ne kaybedersin söylersen en fazla reddeder seni ama açılmazsan ve onu bigün başka biriyle görürsen işte o zaman keşge açılsaydım dersin.Banada 3 yıl önce görücü geldi annemin yüzünden kabul etmedim çocuğu ''evlilik çin erken daha''dedi.sonra çok pişman oldum kabul etmediğime 3 yıl geçti üstünden cesaretimi toplayıp faceden ekledimve şuanda görüşüyoruz.sen bilirsinde bence açıl kaybedeceğin bişey yok
Aynı işyerinden olmasa sürekli görmüyor olsan söyle derdim ama bence söyleme sonra o birşey hissetmiyorsa zor duruma düşersin ama bir şekildr belli edebilirsin yakım davranabilirsin ancak anne babası kapalı diye kapalı birini ister diye birşey yok minyon olmana gelince bende baya minyonum yaşımı hiç göstermemama eşim uzun boylu yapılı bu arada bende 20 yaşındayken işyerimden birini seviyordum mesajla söyledim olmaz dedi sonra kötü oldu aylarca yüzüne bakamadım konuşmadım sonra yine o konuştu aramız iyi oldu daha sonra işten ayrılırken annende aynı işyerindr çalışıyor olmaz ağabeyin yerine koyuyor beni diye istemedim ama aslında hoşlanıyordum dedi tabi aradan 2 sene geçmişti hayatında biri yoksa görüşmek isterim dedi ayrılırken ama benim hayatımda biri vardı zaten yani demem o ki aynı işyerindr olunca söylemek olmuyor zaman geçince plsa bile geç kalmış oluyor seviyorsa illa o da söyler
Anladığım kadarıyla ondan hoşlandığınızı anlamış ama biraz daha oyun mu oynamak istiyordur nedir? Yada itiraf ettirmeye çalışıyor. Hiç sevimli değil.
Bana kalırsa itiraf felan etmeyin bekleyin emin olun o da sizden hoşlanıyor bir şeyler hissediyor istiyorsa emin ol kendi gelir zaten üstelik aynı iş yerindesiniz siz itiraf ederseniz birde olumsuz yanıt alırsanız daha zor olur her şey sizin için ama yinede etkilemek istemem benim fikrim sadece bukalbinizin sesini de dinleyebilirsiniz elbette
bence ortada imkansız bir durum yok! açılmalısın içinde kalmasın! belki oda sana karşı bir şeyler hissediiyordur! bunu ona açılmadan bilemezsin!
en kötü ihtimal "hayır" dese bile içinde kalmaz ölüm yok sonunda. olumlu düşün olumlu olsun
kaptı çıtır kocayı her bulduğu yerde basıyo havayı hatuna bak
konu sahibi arkadaşım. ben söylememen taraftarıyım. belli et hissettir ama direk cümleleri dökme ağzından
yazık bir iş kolay bulunmuyor alışması etmesi zor. yani durup dururken huzurundan olma
ve gerçekten hislerinden emin ol..
bence bekle ne kaybediceksin ki bekle ve gör Allahım her seyin hayırlısını versin eğer o kişi hakkında hayırlı ise gelip söylesinn değilse biran önce soğursun.. zaten sen biraz bekle zaten hersey olması gerektiği gibi olacaktır ondada bişi varsa elbet söyler... inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?