Iş yerinde yaşadığım imkansız aşk ve benim karmakarşık duygularım :( yardım kız

ben yaşadıklarının karşılıklı olduuna inanıorum...
emin olamadıı için susuyor olmalı o da...
ancak birbirine uygun olmak, aynı şeylere gülmek kadar basittir bence...
o şöle ben böle die die setleri sen koymuşsun önüne zaten
ki bunları ortamda da vurguluosan senden daha karamsardır belki o...
itiraf etmemelisin elbette
ama adını bile imkansız koyarak olumsuz koşullanmanı doğru bulmuyorum...
oluruna bırak derim

itiraf etmek yerine hoşlandığını belli et derim ben..
belki ve inşallah itiraf etmene gerek kalmadan kendiliğinden bi ilişki başlar...

olabilir mi ki ego tatmini en çok ondan korkuyorum
bana itiraf ettirtip bak diye egosu tavan yapmasında beyefendinin korkuyorum valla çok güvenemiyorum hiiç

Begenen, seven adam bir sekilde soyler. Soylemiyorsa ne kadar bekleseniz nafile, soyleseniz de nafile...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

evet setleri ben çektim farkında olmadan haklısınız doğru tespit ...!!!umarım güzel olur bu konunun sonu umarımm

Öncelikle,
Evliliğe bakış açısında sıkıntı var sanırım kadınlara güvensizlik vs çok rahatsız edici
Tesettürlu olup olmama mevzusu için de şunu söyleyebilirim. Bu icinizden gelirse yapılacak bir şey. Sakin bu sekilde olursa aramizdaki bir engeli daha kaldiririz diye düşünmeyin.
Tip ve yaş olayı tamamen sizin kalbinizin kabul edip etmemsiyle alakalı. Siz yakistiginizi dusunuyorsaniz sorun değil.

Son olarak, ben duygularinizi acmamaniz gerektiğini düşünüyorum. Neden derseniz beyefendi gayet güzel beylik laflar ediyor eyvallah şayet bir şey hissetseydi söylerdi diye düşünüyorum.
33 yaşında erkek dünyanın kurdu olmuştur. Bir genc kız ondan hoslaniyor mu hoslanmiyor mu gayet iyi bilir anlamamasi mümkün degil.
Kaldi ki siz oldukca yogun yasayan ve bunu da belli eden bu isleri beceremeyen bir genc kizsiniz. Anlamis olmasi gerekir. Bir sure zarf atın o adama bakınız hareket yok arkanizi dönün ama ilan-i aşk bence sizi üzer

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İmkansız falan deyince adam evli falan sandım...

Aranızda çok da uçurum yok, bence ilgini belli et ama asla itiraf etme onun da sana ilgisi varsa açılır zaten...

Bir de şunu merak ettim, seni istemeye gelenleri duyunca nasıl tepki veriyor?

aynı şeylere gülüyoruz çoğu zaman muhabbetimiz çok hoş umarım farkındadır oda bunların:44::44::44::44::44:

Kızlarr annemlere konuyu açtım resmini gösterdim hani olurda açılırsam kendi ailemden olumsuz bir durum olur mu diye endişem vardı nitekim öyle de oldu,,,
sordum olmaz dedi çok büyük gözüküyor yarın öbür gün yanında iyice büyük gözükür sen rahatsız olursun dedi..
Annem gitmişş babama dedeme göstermiş resmini halam filan olay büyüdü yani onlarda asla olmaz bizim gönlümüz yok yanında dede gibi durur 5 yıl sonra dediler
Artık umudum varsa da azaldı yok oldu çok kötü oldum açıkçası
ne yapsam bilemedim hakkaten su an bile 45-46 yaşlarında gösteriyor haklılar ama ben seviyorum işte huyunu karakterini niye anlamazlar ki çok üzgünüm :44:

Kızlarr annemlere konuyu açtım resmini gösterdim hani olurda açılırsam kendi ailemden olumsuz bir durum olur mu diye endişem vardı nitekim öyle de oldu,,,
sordum olmaz dedi çok büyük gözüküyor yarın öbür gün yanında iyice büyük gözükür sen rahatsız olursun dedi..
Annem gitmişş babama dedeme göstermiş resmini halam filan olay büyüdü yani onlarda asla olmaz bizim gönlümüz yok yanında dede gibi durur 5 yıl sonra dediler
ne yapsam bilemedim hakkaten su an bile 45-46 yaşlarında gösteriyor haklılar ama ben seviyorum işte huyunu karakterini niye anlamazlar ki çok üzgünüm:44:

canımm annemlere konuyu açtım resmini gösterdim hani olurda açılırsam kendi ailemden olumsuz bir durum olur mu diye endişem vardı nitekim öyle de oldu,,,
ne yapsam bilemedim hakkaten su an bile 45-46 yaşlarında gösteriyor haklılar ama ben seviyorum işte huyunu karakterini niye anlamazlar ki çok üzgünüm

oysa ben onlara diyorum bakın namaz kılıyor karakteri oturmuş değerimi bilir ben anlaşabileceğime inanıyorum ..en önemlisi namaz kılmasına vuruldum ben her şey tip değil diyorum
Anlamadılar ,Anlamıcaklar

Hiç tanımıyorlar bile hiç canlı olarak görmediler bile sadece tip olarak resimler değerlendiriyorlar ya ona canım sıkılıyor..
Görseler de bir hareket bir söz beğenmeseler tamam diyeceğim tamam anlarım ama yok sadece yaşlı gösteriyor diye istemiyorlar anlamıyorum ya cesaret edemiyorum bir daha sormaya bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…