napim çıtır sa benim suçum mu
aman söylemeyin içinizde kalsın şişsin
her şey olması gerektiği gibi olur inşallah Rabbimm umarım hayırlı ise nasip etmiştir..
olabilir mi ki ego tatmini en çok ondan korkuyorum
bana itiraf ettirtip bak diye egosu tavan yapmasında beyefendinin korkuyorum valla çok güvenemiyorum hiiç
ben yaşadıklarının karşılıklı olduuna inanıorum...
emin olamadıı için susuyor olmalı o da...
ancak birbirine uygun olmak, aynı şeylere gülmek kadar basittir bence...
o şöle ben böle die die setleri sen koymuşsun önüne zaten
ki bunları ortamda da vurguluosan senden daha karamsardır belki o...
itiraf etmemelisin elbette
ama adını bile imkansız koyarak olumsuz koşullanmanı doğru bulmuyorum...
oluruna bırak derim
bu fikire bende katılıyorummm sordur bakalım ne dicek dert yapma...:)üssteki bayanım fikri hoşuma gittii.arkadaşlarınaaa sordur senin hakkındaki düşüncelerini bakalım ne diyecekk. x kız nasıl falann diye
bu fikire bende katılıyorummm sordur bakalım ne dicek dert yapma...:)
O senden hoslaniyormu peki yani az cok anlar insan karsisindakisinin tepkilerinden.
Begenen, seven adam bir sekilde soyler. Soylemiyorsa ne kadar bekleseniz nafile, soyleseniz de nafile...
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
O senden hoslaniyormu peki yani az cok anlar insan karsisindakisinin tepkilerinden.
ben yaşadıklarının karşılıklı olduuna inanıorum...
emin olamadıı için susuyor olmalı o da...
ancak birbirine uygun olmak, aynı şeylere gülmek kadar basittir bence...
o şöle ben böle die die setleri sen koymuşsun önüne zaten
ki bunları ortamda da vurguluosan senden daha karamsardır belki o...
itiraf etmemelisin elbette
ama adını bile imkansız koyarak olumsuz koşullanmanı doğru bulmuyorum...
oluruna bırak derim
Aynı işyerinden olmasa sürekli görmüyor olsan söyle derdim ama bence söyleme sonra o birşey hissetmiyorsa zor duruma düşersin ama bir şekildr belli edebilirsin yakım davranabilirsin ancak anne babası kapalı diye kapalı birini ister diye birşey yok minyon olmana gelince bende baya minyonum yaşımı hiç göstermemama eşim uzun boylu yapılı bu arada bende 20 yaşındayken işyerimden birini seviyordum mesajla söyledim olmaz dedi sonra kötü oldu aylarca yüzüne bakamadım konuşmadım sonra yine o konuştu aramız iyi oldu daha sonra işten ayrılırken annende aynı işyerindr çalışıyor olmaz ağabeyin yerine koyuyor beni diye istemedim ama aslında hoşlanıyordum dedi tabi aradan 2 sene geçmişti hayatında biri yoksa görüşmek isterim dedi ayrılırken ama benim hayatımda biri vardı zaten yani demem o ki aynı işyerindr olunca söylemek olmuyor zaman geçince plsa bile geç kalmış oluyor seviyorsa illa o da söyler
ğünaydınn:) ğüzelim söyle açık açıkkk.bunda bişey yok ikinizde genç ve bekar bunda bişey yokkk.alalemm neler yapıo nelerr.bellikiii hanımhanım bir bayansınız söylemelisin derimm.niee icine atıp dert edesin olacaks aoldugunu bilirsin olmayacaksa vazgecmeyi bilirsinn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?