canımm annemlere konuyu açtım resmini gösterdim hani olurda açılırsam kendi ailemden olumsuz bir durum olur mu diye endişem vardı nitekim öyle de oldu,,,
sordum olmaz dedi çok büyük gözüküyor yarın öbür gün yanında iyice büyük gözükür sen rahatsız olursun dedi..
Annem gitmişş babama dedeme göstermiş resmini halam filan olay büyüdü yani onlarda asla olmaz bizim gönlümüz yok yanında dede gibi durur 5 yıl sonra dediler
Artık umudum varsa da azaldı yok oldu çok kötü oldum açıkçası
ne yapsam bilemedim hakkaten su an bile 45-46 yaşlarında gösteriyor haklılar ama ben seviyorum işte huyunu karakterini niye anlamazlar ki çok üzgünüm
off be yavrum hemen niye gidip söyledin annene yaaa
zamanla ailene açılırdın daha ortada bişey yokki
Ama canım Hüseyin'e açılıp sonradan ailem yok derse daha çok üzülürdüm oda üzülebilirdi ...
Şimdiden alıştırmak ya da nabzı yoklamak adına sordum tahmin ettiğim gibi bir cevap aldım
Ben bir ara adamın karakteri iyi daha ne olacak dedim anneme annem olmaz çok büyük gösteriyor dışarıdan biri görse şuna bak bu yaşlı bu genç der başka şey düşünürler insanın aklına her türlü şey gelir olmaz dedi her şeyin bir adabı usulü var falan dedi
Söylediğine göre kızı gibi duruyormuşum yanında onun
ne alaka belki resimde öyle görünüyordur
önceden bende senini gibi gidip anneme yetiştirirdim o olmaz bu olmaz dedi dedi bak şimdi kimse yok
taktik şu hayatım direkt al bu denmmez önce yavaş yavaş hayatımda biri var adı hüsseyin memleketi falan filan söylersin
sonra sana nasıl davrandığını seni sevdiğini falan bahsedersin görsel çok çok sonraaa bunu bir kaç aya yayman lazım
yoksa aileler çpcuklarının yanına kimseyi yakıştırmaz tohuma kaçmadığı sürece
özelden resim gönderiliyor mu canım sana göndermek istiyorum
bana da gönder çok merak ettim şu hüseyini :)
seven erkek açılır belli eder bana pek seni tınlamıyo gibi geldi
şuan hüseyin nerede karşında mı ?
Ben de itiraf etmen taraftarıyım ama biraz daha emin ol zaman ver
ortak paylaşımlarınız olsun
evet yan odamda duruyor odalarımız yan yana resmide var pc de
çok merak ettim
sonuçlarını lütfen bize de söyle
bende açık açık söyleme sakın diyorum. duyguların karşılıksız kalırsa çok üzülür, mahçup olursun. Eğer birşey olacaksa olur zaten ama ben şu noktada takıldım:
sen açık bir bayansın. hüseyin seni böle kabul edebilecek bir erkek mi?
evet o o olgunluğu gösterebilecek biri + ben kapanmayı çok isteyen (o olsa da olmasa da hayatımda) biriyim o konuyu sıkıntı etmiyorum ben sadece ailemin çevremin yaşlı gözüküyor ön yargısından dolayı imkansız olarak gördüm hep başından beri
evet o o olgunluğu gösterebilecek biri + ben kapanmayı çok isteyen (o olsa da olmasa da hayatımda) biriyim o konuyu sıkıntı etmiyorum ben sadece ailemin çevremin yaşlı gözüküyor ön yargısından dolayı imkansız olarak gördüm hep başından beri
hüseyinin sana ilgi duyması için ona yakın ol ilgilen sorunları olursa falan yanında ol arkadaşca sinsi ve derinden hareket et bak neler oluyo
( bana bak yaaa kelin ilacı olsa başına sürermiş misali)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?