Iş yerinde yaşadığım imkansız aşk ve benim karmakarşık duygularım :( yardım kız

Anladim. Yanlis anlama yargilamak amaciyla sormadim onlari mantalitenin ne oldugunu bilmiyodum o yuzden sordum.
senin icin hayirlisi olur insallah. Bence kim ne kadar soz verirse versin sevmekten vazgecemez onun ki kendini savunma ya da bi nevi ayni seyleri yasamaktan koruma.Ayrica su bakisma meselesi de cok hos:) bence askin en guzel hali:)

Yok canım yanlış anlamadım tabii :)
yalnız ben bakışıyorum aşk dolu ama umarım o "bu salak kız neden bön bön bakıyor "diye bakmıyordur umarım
hahahah o zaman çok trajikomik olur

Son düzenleme:
Ya ama bu ask acisi cekmis erkeklerle ugrasmakta zor gercekten. Bi daha asik olamiyorlar belki sadece hoslanir sever ama ask olmuyo. Eh huseyinde tabi bu yasina kadar aski tatmaz olur mu tatmistir coktan. Kadinlardan elini etigini cekmis, inzivaya cekilmis gibi biraz ruhsuz oluyorlar. Iyy bak cizdigim profilden midem bulandi :) umarim huseyin de boyle degildir

yalnız ben bakışıyorum aşk dolu ama umarım o "bu salak kız neden bön bön bakıyor "diye bakmıyordur umarım

Yok artik onu da anlasin dimi basta anlam veremez belki ama zamanla anlar hatta hosuna gidebilir:)
lisedeyken bi cocuk vardi cocuga karsi bi ilgim sevgim falan yoktu alaksizdim onunla ama bi kac kez goz goze geldik en son gozgoze geldigimiz de nefretle basini baska tarafa cevirmisti onu sevdigimi sandi. Sevmiyodum yanlis anlasildim hicbirini kasitli yapmadim resmen tanimadigim biri benden nefret ediyodu. Ondan sonra cocuktan cok cekindim bi daha gozgoze gelmemek icin cok dikkat ettim ama sonra, sonra o bakmaya basladi! Ilkten anlamadim tabi uzerinde de durmadim hatta kendime kizdim niye dikkat etmiyosun dye sonralari bunun bana baktigini gordugum zaman bu bana mi bakiyo diye sasirdim ama yine de bisey anlamamistim sonrari dank etti nefreti aska donusmustu bunu analyinca coook sasirmistim O oyle bakinca zamanla bende sevmeye basladim asik oldum ama hic birbirimizin hayatinda olmadik ne o gelip soyledi ne ben. Canimiz cok yandi. Eger cesur olup soyleyebilseydim mutlu olurduk. Asik oldugum insani kaybettim napim hic bi erkege ilani ask etmemistim.hem ya reddederse o zaman ölürüm diye dusundum ama ne fark eder ki reddetseydi olmicakti simdi de yok hayatim da hic olmadi .keske demenin de bi faydasi yok artik is isten gecti
ona gore dusun karar ver derim. Bu yuzden anlattim sana

ben çok takılımıyorum kişiliği sağlam olsun ,beni mutlu etsin benim kadar o a beni sevsin yeter...
peki itiraf etme konusunda ne düşünüyorsunuz ?

ona bişi diyemicem canım..
ben erkeğin ilk adım atması taraftarıyım..

Bencr acik axik konus canim sonra pisman olabilirsin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

"Aşka inanmıyorum" ya da "kadınlara güvenmiyorum" diyen bir erkek illa ki darbe almıştır yani sonuçta bu bir tür savunma mekanizması - bir daha aşık olursam aynını yaşarım ya da güvenirsem kırılırım gibi düşünüyor olabilir. Ama aşık olmasa bile çok sevebilir bence eşine değer verir sevildiğini anladığında fedakar olabilir yani anlattığın kadarıyla karakteri böyle birine benziyor

gönderdim canım ,,,aynen mesajlasmadık hiç
ben de gönderdim canım sana internetim gitti anca görebildim

yok yaa bence öyle düşünmüyordur hani çok tanışmıyor olsanız, muhabbetiniz olmasa belki ama bakışlarından belki o kişinn kendisi olduğunu bile çıkarmış olabilir 33 yaşına gelmiş bir adamdan bahsediyoruz sonuçta

bence bir erkegin bir kadinin duygularini anlamama ihtimali olamaz. Hele de ayni ortamdasiniz surekli, bence adam ilgini mutlaka anliyordur, ve adim atmiyorsa niyeti olmadigindandir. Yani acik acik bir sey soylemek de cesaretli bir durus olur, cok taktire sayan, desteklerim de, ama ilk bakista olay bana oyle geldi.. Ne biliyim, mesajlariniz filan.. Bence anlamis olmali

Valla sanki tam anlattığın gibi Hüseyin :))) :))
Eksiği var fazlası yok o derece yani

vayyyy iyiki de anlattıN canım
Bilmiyorum lily'nin dediği gibi biraz sohbet edip mesajlaşıp iyice emin ilmadan adım atmak istemiyorum

Son düzenleme:

bence de anlamıştır yaa e o zaman neden adım atmıyor bu oduncuk yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…