Iş yerinde yaşadığım imkansız aşk ve benim karmakarşık duygularım :( yardım kız

Günaydın canım

Ne kadar güzek anlatmışşın yaşadığın duyguları . Ama bu korku neden aşk varsa eger ortada seni neden değiştirmeye çalışşınki ? Demişşin ya evliliğe inanmıyor böyle diyen her insana bugüne kadar inandırcak biri çıkmamştır da ondan öyle düşünyordur. Bi laf vardır ben aşka inanmıyorum demek gel beni aşka inandır demek miş .
Muhabbetiniz gayet güzel zaten yüzyüze söyleyemiyosanda telefonda yada mesajla ne biliyim bi şekilde söyle . Belli et içindeki sevgini. Söyleki aldıgın cevaba göre içindeki duygular yolunu belirlesin ve keşkelerin olmasın

günaydın canımm ,,
haklısın haklısın canımda son olaylarda anneme resmini gösterdim dedğim gibi işte olmaz çok yaşlı gözüküyor dedi annemler sorun çıkardı ney yapacağımı bilemiyorum açıkçası:2:

yapmadığın bişey için daha pişman olursun belki seneler sonra keşke demek istemiyosan geç olmadan açıl . söyle bence korkma gerçekten sevmek kötü bişey değil :)

yapmadığın bişey için daha pişman olursun belki seneler sonra keşke demek istemiyosan geç olmadan açıl . söyle bence korkma gerçekten sevmek kötü bişey değil :)

annemin dediklerine ne diyorsun peki canım ???

Niye herhangi biriyle evlenesin ki?Yaşın da çok ileri değil.İleri bile olsa insna sırf evlenmek olsun diye,herhangi biriyle evlenmez.O insanın sana karşı boş mu değil mi anlarsın az çok.Bence itiraf etme.Varsa niyeti o etsin.Sana verdiği öğüt,kendisi içinde geçerli.Varsa niyeti,onunda içinde kalmamalı

26 yasindasiniz. Artik kisiliginiz duygulariniz yerine oturmustur. Kadinlar icin 25 yas cok onemli. 25 den sonra artik ne istedigini biliyorlar. Yasi buyuk olsa bile ilerde sorun edeceginizi sanmiyorum. Kucuk olsaydiniz belki ilerde pisman olurdunuz. Anneniz evlenmeyecek ki siz evleneceksiniz. Anneniz de sizi seviyorsa karsi cikmaktan vazgecektir. Asil mesele huseyinin duygularini ogrenmek. Umarim o da sizi seviyordur ve bir sekilde ogrenirsiniz.

Hüseyin'in duyguları için de tırsıyorum adam iş yerinde oruçtan mıdır nedir hiç pas vermiyor emin değilim yani eskiden olsa bir bakışırdık bir gülüşürdük şimdi ben odasına gitsem bile doğru düzgün bakmıyor beyefendi

çevremde hiç doğru düzgün evlenebileceğim kimse yok aday adayım bile yok bilmiyorum bi bu hüseyin var birde görücü olarak gelenler var onlarda benim içime sinmiyor ne yaparım bilmiyorum hiç..
kardeşimse sakayla karışık evde kaldın demelere başladı bile

yinede bence anneni ikna edebilirsin tanıstırırsın eğer hüseyin beyde sana ilgi duyuyorsa bunlar aşılcak şeyler :)

evet önüm arkam sağım solum hep körebe yaa hüseyin körebe ben körebe annem körebe off napcam bilmiyorum walaaa:26::26:

Aslinda kadinlar cok iyi anlar karsisindakinin sevip sevmedigini ilgi duyup duymadigini. Siz nasil anlayamiyorsunuz? Yoksa kendinize itiraf mi edemiyorsunuz gercekleri?

Güzelim ne kadar evlenmeye şartlandırmışsın kendini.26 yaş nedir ya.Senin yaşıtların yeni mezun olup işgüç sahibi oluyorlar.Sen onun bunun evde kaldın lafına bakma.Kardeşin de cahilliğinden patavatsızlığından diyor.Hayatta tek gayen evlenmek olmasın.Kısmet bu.Nerde ne zaman olacağını Allah bilir.Kimsenin de görücü olarak eveine gelmesine müsade etme.Bir insanla tanışırsın anlaşırsın evliliğe karar verirsin gelir ister.Sen şimdi bu Hüseyini beğeniyorsun ama bakalım anlaşabileceğin bir insan mı?Öyle arkadaşken olmuyor ilişkide insan.Birkere görüşleriniz farklı.O ve ailesi kapalı bir kız istiyor.

evet belkide asla anlaşamayacağım bir insan ...ben daha önce kötü bir nişanlılık dönemi geçirdim ve ayrıldım Hüseyin'in beni koruyup kollaması güven vermesi vs sanırım ilgimi çekti belki de aşık bile değilim bilmiyorum ki sadece onun yanında mutlu ve güvenliyim sanki :26:

Aslinda kadinlar cok iyi anlar karsisindakinin sevip sevmedigini ilgi duyup duymadigini. Siz nasil anlayamiyorsunuz? Yoksa kendinize itiraf mi edemiyorsunuz gercekleri?

ya çok gel-git 'li davranıyor çünkü... bi diyorum ki tamam bu çocuk bana karsı boş değil
ertesi gün bir bakıyorum ki yok asla bana bir şey hissetmiyor..
Mesela bugün odasına gittim vs doğru düzgün konuşmaya bile çalışmadı oruca veriyorum bu halini ama bilmiyorum kii :26::26::26::44::44::44:

Söylersen en azından pişman olmayacaksın ama eğer söylemezsen onun başkasıyla olması gibi bi ihtimal var ya da senin mutsuzluğun.
Mantıklı düşününce söylemezsen kaybın daha büyük olacak.

Söylersen en azından pişman olmayacaksın ama eğer söylemezsen onun başkasıyla olması gibi bi ihtimal var ya da senin mutsuzluğun.
Mantıklı düşününce söylemezsen kaybın daha büyük olacak.

söyleyeyim de annem asla olmaz diyor onu ne yapmalıyım ki :26::26::44::44:

Koskoca insanlarsınız liseli gibi dönen muhabbetlere bak. Çok üzücü. Görücü içine sinmiyormuş! Sen işinde gücünde bir kadınsın görücü mü kaldı? Hoşlanan erkek gelmiş zaten 30 küsür yaşına gelir insan gibi söyler. Bu nedir böyle yahu kız gibi kendini naza mı çekiyor ne yapıyor bu adam? Şimdiden böyleyse evlenince ohhhho çekeceğin var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…