Ben olsam odasına giderim, hatta odada başkaları varsa şahit olsun olanlara diye.
yok elmeyracım ben gitmicem odasına adımın kavgacı çıkmasına çok üzülürüm odama geldiğinde konuşcam bütün içimdekilerimi söylicem eğer söylemezsem patlıcam artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsam odasına giderim, hatta odada başkaları varsa şahit olsun olanlara diye.
yok elmeyracım ben gitmicem odasına adımın kavgacı çıkmasına çok üzülürüm odama geldiğinde konuşcam bütün içimdekilerimi söylicem eğer söylemezsem patlıcam artık
Birde dikkatli olun. Kiviracak bence önce duydum ki böyle boyle demissin de. ne hakla nasıl gibi sorgula emin olsun bildiğinden. Telefon meselesini direkt söyleme cevabı yok şekerim senden bahsetmiyordum diyecektir.
bu kadın şimdi bana ben senin hakkında demiyordum başkası için söylüyordum niye üstüne alındın derse ne dicem ya resmen bana söyledi ama bu kadın baya çirkef bir şey oldugu için hemen döndürcek lafı biliyorum ya
bu kadın şimdi bana ben senin hakkında demiyordum başkası için söylüyordum niye üstüne alındın derse ne dicem ya resmen bana söyledi ama bu kadın baya çirkef bir şey oldugu için hemen döndürcek lafı biliyorum ya
iyi sabretmişsin ben olsam evrağı getirdiğinde onun gibi yapmacık gülümseyerek evrağı bulamayan gerizekalı senmişsin demekki , üzülme canım iş hayatında olur böyle şeyler diyip bi makas alırdım yanağından...
Ben bir kurumda memurum benim altımda çalışan (kademe olarak yani) bir bayan var ondan bir evrak istemiştim . neyse kendisi odasında olmadıgı için cep numarasından aradım ve evragı sordum oda o evragı bilmediğini söyledi halbuki o evragın sorumlusu kendisi. yani biliyor.bana çok iyi davranan canım cicimli konuşan bayan bu birazda fazla canımlı konuşan. yani aramızda samimiyetimiz olmadıgı halde şekerim nasılsın diyen biribu arada ben her zaman hanımefendi diye hitap ederim herkese kim olursa olsun. neyse konuya gelelim evragı istedikten sonra tam teleofnu kapatıcaktım ki bir baktım bayan telefonu kapatmamış hakkımda neler konuşuyor gerizekalı bir evrağı bulamadı beni arıyor bu kadını hiç sevmiyorum dedi benim için bende bunları duydum kapattım telefonu kendisinin bunları duydugumdan haberi yok beni teleofonu kapattıgımı sanıyor kendiside telefonunu açık oldugunu bilmiyor. ertesi gün bu bayan odama geliyor evrağı getiriyor. bende evrak sizde yoktu ne oldu dedi o da bendeymiş canım kusura bakma bugün ne kadar güzelsin biliyormusun bu kurumda en çok seni seviyorum ya diyor.tabi benim sinirlerim alt üst durumda arkamdan böyle konuşan bir bayan yüzüme nasıl böyle saht5e sahte konuşabiliyor şimdi ben ne yapim söyleyim mi telefonunuzu açık unutmuşsunuz bana saydıklarınızı duydum diye yoksa hiç bir şey olmamış gibi yılışık davranışlarına maruz mu kalıyım sinirlerim çok bozuk arkadaşlar![]()
herkes nasıl tutuyorsun kendini diyor ama arkadaşlar iş hayatında öyle olmuyor haklı oldugun halde haksız duruma düşebiliyorsun mesela ben herkesin içibde bana böyle dedin ayıp desem adım kavgacıya çıkar halbuki o haksız altlık üstlük ilişkisini hiç hissettirmedim o kadın bugünden itibaren hissettircem bakalım üstüyle bir daha böyle konuşabilecekmi sustum sustum yeter artık
Ben seni anlıyorum. İş hayatında erkekler kadın kavgası diyor birbirinizi kıskanmış oluyorsunuz. Diğer kadınlar sanki keyif alıyor ne oldu ne oldu peşinizde. Ben hiç tavsiye etmiyorum. Daha çok kaybedersiniz. Kavgaya gerek yok bence.
Sert ama güzel bir uslupla uyar. Zaten Cevap istemediğini söyle bu konu tartışmaya açık değil. emin olmadan konuşmam de. Kapat çenesini. Ama baktın çirkefe sarıyor bulaşma. Gönder odasına kağıtlarına sahip olsun.