iş yerindeki bayan telefonunu açık unutuyor ve olanlar...

Ben olsam odasına giderim, hatta odada başkaları varsa şahit olsun olanlara diye.

yok elmeyracım ben gitmicem odasına adımın kavgacı çıkmasına çok üzülürüm odama geldiğinde konuşcam bütün içimdekilerimi söylicem eğer söylemezsem patlıcam artık

Birde dikkatli olun. Kiviracak bence önce duydum ki böyle boyle demissin de. ne hakla nasıl gibi sorgula emin olsun bildiğinden. Telefon meselesini direkt söyleme cevabı yok şekerim senden bahsetmiyordum diyecektir.

yok elmeyracım ben gitmicem odasına adımın kavgacı çıkmasına çok üzülürüm odama geldiğinde konuşcam bütün içimdekilerimi söylicem eğer söylemezsem patlıcam artık

Aynen ben de başkalarına malzeme vermeyi sevmiyorum. Arkadan neler dönüyor neler..iş hayatı çok kozmopolit. Ben de birebir konuşma taraftarıyım.

Birde dikkatli olun. Kiviracak bence önce duydum ki böyle boyle demissin de. ne hakla nasıl gibi sorgula emin olsun bildiğinden. Telefon meselesini direkt söyleme cevabı yok şekerim senden bahsetmiyordum diyecektir.

bu kadın şimdi bana ben senin hakkında demiyordum başkası için söylüyordum niye üstüne alındın derse ne dicem ya resmen bana söyledi ama bu kadın baya çirkef bir şey oldugu için hemen döndürcek lafı biliyorum ya

bu kadın şimdi bana ben senin hakkında demiyordum başkası için söylüyordum niye üstüne alındın derse ne dicem ya resmen bana söyledi ama bu kadın baya çirkef bir şey oldugu için hemen döndürcek lafı biliyorum ya

ya sen direk telefondan değil başkasından duymuş gibi anlat ,sen nasıl kaç gündür huzursuz olmuşsun o da huzursuz olsun kim gidip buna yetiştirdi diye.Ama söylerken nerden duyduğumu söylemiycem de.Sonra istersen söylersin o gün telefonu açık bıraktın diye.

Böyle ikiyüzlü insanlara tavrın net olmalı. "seni çok seviyorum" dediği an "biliyorum ne kadar sevdiğinizi dün duydum yeterince" derdim ben olsam. Başka birşey demeye gerek kalmazdı böylece

arkadaslar cok guzel akıllar vermısler bencede baskalarının yanında soylemelısın sana yaptgını onlarada yapamasın

Orda söylenirken yanındakerden birisi söylemiş gibi ama isim vermeden davranın. Siz onun ustusunuz inkarda etse ben biliyorum kulaklarimla duyduklarım olmadan zaten inanmazdım deyin.

Sakin başkaları olmasın. Kadın kavgası der geçerler itibarınız duser. Bu konularda haklı haksız bakılmıyor maalesef

ha sen bir de bu kadının üstü müsün ,o zaman nerden duyduğunu söyleyeceksen olayı başka bir boyuta da taşıyabilirsin ,dikkatsizliğini kast ederek her işi böyle yapıyorsanız demek ki yandık falan de bence.

Hiçbir şey için geç değil. Hala söyleyebilirsin duyduğunu. Yine yanına geldiğinde, işini bitirip gitmek üzereyken; bu arada, geçen gün senden evrak istediğimde telefonunu açık unuttun ve benim hakkımda söylediklerini duydum. Ama çok önemsemediğim için söylemek istemedim. Sadece benim hakkımda nasıl düşündüğünün farkındayım oynamana gerek yok. Bunu bil. Deyip kestirip atarsın. Hem bu şekilde bir daha onun yapmacık davranışlarına maruz kalmamış olursun. Nasıl insanlar var nasıl karakterler var insan şahit olmadıkça inanmak istemiyor.. çok yazık.
Sen de hiç kafana takma bu durumu sorunlu bir insan olduğu belli zaten.

Ben kesinlikle söyler hatta o lafı kendisine iade ederdim
Kendi sorumlu olduğu evrağın yerini bilmiyosa kimin gerizekalı olduğu orta da

Bence fazla taviz verdiğinizden iki canım bi cicimle işi götürüyo senin bi altında ki kişi :34:

kesinlikle söylemelisin,hatta tam iltifat ettiği anda yüzüne çarp :ssz:

Ben bir kurumda memurum benim altımda çalışan (kademe olarak yani) bir bayan var ondan bir evrak istemiştim . neyse kendisi odasında olmadıgı için cep numarasından aradım ve evragı sordum oda o evragı bilmediğini söyledi halbuki o evragın sorumlusu kendisi. yani biliyor.bana çok iyi davranan canım cicimli konuşan bayan bu birazda fazla canımlı konuşan. yani aramızda samimiyetimiz olmadıgı halde şekerim nasılsın diyen biribu arada ben her zaman hanımefendi diye hitap ederim herkese kim olursa olsun. neyse konuya gelelim evragı istedikten sonra tam teleofnu kapatıcaktım ki bir baktım bayan telefonu kapatmamış hakkımda neler konuşuyor gerizekalı bir evrağı bulamadı beni arıyor bu kadını hiç sevmiyorum dedi benim için bende bunları duydum kapattım telefonu kendisinin bunları duydugumdan haberi yok beni teleofonu kapattıgımı sanıyor kendiside telefonunu açık oldugunu bilmiyor. ertesi gün bu bayan odama geliyor evrağı getiriyor. bende evrak sizde yoktu ne oldu dedi o da bendeymiş canım kusura bakma bugün ne kadar güzelsin biliyormusun bu kurumda en çok seni seviyorum ya diyor.tabi benim sinirlerim alt üst durumda arkamdan böyle konuşan bir bayan yüzüme nasıl böyle saht5e sahte konuşabiliyor şimdi ben ne yapim söyleyim mi telefonunuzu açık unutmuşsunuz bana saydıklarınızı duydum diye yoksa hiç bir şey olmamış gibi yılışık davranışlarına maruz mu kalıyım sinirlerim çok bozuk arkadaşlar:(

o evrağı yüzüne çarpar duyduklarımı söylerdim ben ay nasıl tutuosun kendini :)

herkes nasıl tutuyorsun kendini diyor ama arkadaşlar iş hayatında öyle olmuyor haklı oldugun halde haksız duruma düşebiliyorsun mesela ben herkesin içibde bana böyle dedin ayıp desem adım kavgacıya çıkar halbuki o haksız altlık üstlük ilişkisini hiç hissettirmedim o kadın bugünden itibaren hissettircem bakalım üstüyle bir daha böyle konuşabilecekmi sustum sustum yeter artık

herkes nasıl tutuyorsun kendini diyor ama arkadaşlar iş hayatında öyle olmuyor haklı oldugun halde haksız duruma düşebiliyorsun mesela ben herkesin içibde bana böyle dedin ayıp desem adım kavgacıya çıkar halbuki o haksız altlık üstlük ilişkisini hiç hissettirmedim o kadın bugünden itibaren hissettircem bakalım üstüyle bir daha böyle konuşabilecekmi sustum sustum yeter artık

Ben seni anlıyorum. İş hayatında erkekler kadın kavgası diyor birbirinizi kıskanmış oluyorsunuz. Diğer kadınlar sanki keyif alıyor ne oldu ne oldu peşinizde. Ben hiç tavsiye etmiyorum. Daha çok kaybedersiniz. Kavgaya gerek yok bence.
Sert ama güzel bir uslupla uyar. Zaten Cevap istemediğini söyle bu konu tartışmaya açık değil. emin olmadan konuşmam de. Kapat çenesini. Ama baktın çirkefe sarıyor bulaşma. Gönder odasına kağıtlarına sahip olsun.

ben olsam laf arasinda laf sokardim, gerizekali lafini iade ederdim yani...dusunsun dursun oyle dedigini nerden duydugumu..bu kadar dert edecek birsey yok bana kalirsa.

Ben seni anlıyorum. İş hayatında erkekler kadın kavgası diyor birbirinizi kıskanmış oluyorsunuz. Diğer kadınlar sanki keyif alıyor ne oldu ne oldu peşinizde. Ben hiç tavsiye etmiyorum. Daha çok kaybedersiniz. Kavgaya gerek yok bence.
Sert ama güzel bir uslupla uyar. Zaten Cevap istemediğini söyle bu konu tartışmaya açık değil. emin olmadan konuşmam de. Kapat çenesini. Ama baktın çirkefe sarıyor bulaşma. Gönder odasına kağıtlarına sahip olsun.

beni çok iyi anlıyorsun sağol evet erkekler aaaa kadınların kıskançlık kavgası diyor kadınlarda ne oldu ne oldu diye soruyor tabi bunlar kulaktan kulaga yanlış aksettiriliyor ve adım kavgacıya çıkıyor olacagı bu sakin ve tek basına olunca söylicem

Tipik ikiyüzlü insan..
Böyle insanalrı hiç sevmem, bu tipler klasiktir zaten sadece yüzüne çok sevecendir.
Ben olsam söylerdim, hatta çalıştığım ortam da bir kaç kişiye daha söylerdim onlarda uzak tutsun kendini..

Back
X