iş yerindeki bayan telefonunu açık unutuyor ve olanlar...

ben olsam hicbirsey söylemem
daha cok basin agrir ve degmez

söyle düsün
herkes herkesin arkasindan aptal beyinsiz gerizekali gibi seyler söyleyebilir
ve söyleniyorda tabiki
siz bunu duymussunuz ve cok iyi olmus
sakin belli etmeyin
ve mesafenizi dahada acin
asla yüz vermeyin

söyledigi gerizekali falan takilmayin
herkes herkesin arkadasinda ne dedigini bilse
kimse kimsenin yüzüne bakmaz
bence hayat böyle
bosver

Son düzenleme:
ben olsam hicbirsey söylemem
daha cok basin agrir ve degmez

söyle düsün
herkes herkesin arkasindan aptal beyinsiz gerizekali gibi seyler söyleyebilir
ve söyleniyorda tabiki
siz bunu duymussunuz ve cok iyi olmus
sakin belli etmeyin
ve mesafenizi dahada acin
asla yüz vermeyin

söyledigi gerizekali falan takilmayin
herkes herkesin arkadasinda ne dedigini bilse
kimse kimsenin yüzüne bakmaz
bence hayat böyle
bosver

aslında bir yandanda öyle düşünüyorum çok kararsızım ama eğer tek başına yakalayıp söylersem bir şey olmaz diye düşünüyorum

Ben olsam ''Dün gerizekalıydım bugün güzel yarın ne olacağım acaba '' gibi bişey derdim sinirlendim valla ben hiç gelemem öyle durumlara.

Sizin hakkınızda bu şekilde konuşması çok çirkin.Bazen biz bile bırak işyerini eşimiz arkadaşımız çocuğumuza bile laf ederiz ama hakaret boyutunda değil.
Bence yalnızken konuşun.Çünkü konuşmazsanız sizin hakkınızda sağda solda konuşmaya devam edecek.Bunuda insanalr bilecek ve sizin için,
Millet gerizekalı aptal diyor hahahah kadının haberi yok diyecekler yüzünüze bakıp içten güleceklerdir.
Takılmayın ve o bayan yanınıza geldiğinde hakkımda gerizekalı dediğini biliyorum seni affediyorum bir daha olursa bu duurm hiç iyi sonuçlanmayacak diyebilirsin.
O kimin söylediğini düşüne dursun ağzını tutmasını öğrenecektir.Telefondan falan duyduğunuzu dile getirmeyin.Bunu ona kim götürdü diyerek içindeki kurtla yaşamayı ve uslupsuz konuşmamayı öğrensin.

Bence siz gerçekten sabırlı biriymişiniz.. Ben olsam şimdiye kadar çoktan dayanamaz söylerdim duyduğumu. Sizin yaptığınız bence en güzeli ama sizi kandırmak için söylediği iltiafatlara kanmayın sakın. Mesafenizi koyun ki kendi yerini anlasın..

dün bayan yanıma geldi bir evrak yüzünden sizinle bir şey konuşmak istiyorum dedim buyrun oturun dedim bakın o gün evragı size cep telefonundan sordugum gün telefonu kapatmayı unutmuşsunuz dedim ama ben bütün söylediklerinizi dinledim iyikide dinlemişim dedim bundan sonra benim hakkımda tek bir kelime duyarsam öyle kavgayla filan değil dilekçeyle hallederim bu işi dedim. kadın tutuştu aaa benn baskasına söyledim o lafları yanımda biri vardı ona söyledim sen yanlış anlamışsın canım benim dedi hiç te yanlış anlamadım ben son diceğimi dedim bir daha da benle canımlı cicimli konuşmayın ben sizin üstünüzüm üstünüzde konuşmayı kaç yıllık memur hayatınızda öğrenememişseniz artık hiç öğretemem ben dedim ama en yakın zamanda bir ders alın dedim odayı terkettim kendi odamı o da öyle kaldı

canım kadın odana geldiği gün söylemen lazımdı, lafı yüzüne yapıştıracaktın,
bazen kibar olmak işe yaramıyor,
anladıkları dilden cevap vermek lazım,sonrasında bırakın o düşünsün.

dün bayan yanıma geldi bir evrak yüzünden sizinle bir şey konuşmak istiyorum dedim buyrun oturun dedim bakın o gün evragı size cep telefonundan sordugum gün telefonu kapatmayı unutmuşsunuz dedim ama ben bütün söylediklerinizi dinledim iyikide dinlemişim dedim bundan sonra benim hakkımda tek bir kelime duyarsam öyle kavgayla filan değil dilekçeyle hallederim bu işi dedim. kadın tutuştu aaa benn baskasına söyledim o lafları yanımda biri vardı ona söyledim sen yanlış anlamışsın canım benim dedi hiç te yanlış anlamadım ben son diceğimi dedim bir daha da benle canımlı cicimli konuşmayın ben sizin üstünüzüm üstünüzde konuşmayı kaç yıllık memur hayatınızda öğrenememişseniz artık hiç öğretemem ben dedim ama en yakın zamanda bir ders alın dedim odayı terkettim kendi odamı o da öyle kaldı

iyi demişsin canım, sen onun üstüsün bide, bende sinir oluyorum kurumda canımlı cicimli konuşanlara,
gayet seviyeli bir şekilde haddini bildirmişsin, içinde kalmamış ohh densiz kadın :47:

Belli ki yalaka ve yılışık durumundanda hoşlanmıyorsunuz. Yine bir gün çok güzelsin, en cok seni burada seviyorum felan derse; demiyeyim demiyeyim diyorum ama senden evrak istediğim günü hatırladın mı? tlf kapatmayı unuttun benim hakkımda neler söylediğini duydum, şimdide böyle diyorsun. kişilik bozukuğunuz mu var diyin :)

tepki vermek için bekledin bekledin ama en güzel tepkiyi verdin bence. yenilir yutulur gibi değil. tabii kadında utanacak yüz varsa..

ne canımı yaa..hem kel hem fodul..hem yılışık hem ağzı bozuk,hem kişiliksiz..

çok iyi olmuş tebrik ederim hanımefendi

sağolun arkadaşlar bundan sonra böyle artık

bencede canım, kibar oldukça tepene çıkıyorlar, seviyesizler.
bende geçenlerde birini çok kötü bozdum,
2 bayan var yaşları benden büyük, ama ben onların üstüyüm kurumda.
bir iş söylerken ablası, canısı, balısı tarzında konuşuyorlardı,
ben onlara bastıra bastıra HANIM diye hitap ettim anlamadılar.
geçen gün gene ablası şunu yapsana dedi.
döndüm ters ters baktım, ablası ne demek oluyor dedim??
bozuldu sesi kesildi,artık ne o,nede diğer bayan bu şekilde konuşmuyor,
ağzından kaçırıncada kusura bakmayın,yanlış anlamadınız dimi diyor. :1:

bencede canım, kibar oldukça tepene çıkıyorlar, seviyesizler.
bende geçenlerde birini çok kötü bozdum,
2 bayan var yaşları benden büyük, ama ben onların üstüyüm kurumda.
bir iş söylerken ablası, canısı, balısı tarzında konuşuyorlardı,
ben onlara bastıra bastıra HANIM diye hitap ettim anlamadılar.
geçen gün gene ablası şunu yapsana dedi.
döndüm ters ters baktım, ablası ne demek oluyor dedim??
bozuldu sesi kesildi,artık ne o,nede diğer bayan bu şekilde konuşmuyor,
ağzından kaçırıncada kusura bakmayın,yanlış anlamadınız dimi diyor. :1:

böyle kurum içinde canımlı cicimli konuşmayı hiç sevmem benimle konuşulmasınıda istemem ha kendi arkadaşına öyle konuşur beni ilgilendirmez ama benimle konuşamaz kimse onu geçtim üstüyle kimse böyle konuşamaz ben kendi üstüme efendim diye hitap ediyorum düşünün yani siz çok iyi yapmışsınız

boşver ya zaten dünya barışının en önemli sağlayıcısı arkada gözümüzün felan olmaması
kimin hakkımızda ne söylediğini bilseydik inan mutlu olamazdık
herkes herkesin arkasından sallıyor
boşvereceksin...

Back
X