Is yerindekilere rezil oldum cok kotuyum :(

Peki nasil unutabilirim? Isten ha deyince ayrilamam yeni is bulmadan, maddi sikintilarim var. O surede ne yapmam nasi davranmam lazim? Yani bu ikisini elele gorunce nasil sakin kalabilirim ben bari onu soyleyin :2:

ooowww bacım senin duygular fenalarda git bir abdest al tövbe et bence nasıl bu kadar şeytan olabildin adını çıkartmak iftira atmak şoklardayımmmmmm

ooowww bacım senin duygular fenalarda git bir abdest al tövbe et bence nasıl bu kadar şeytan olabildin adını çıkartmak iftira atmak şoklardayımmmmmm

içine cin kaçmış arkadaşın sanırım kanserojen cin.

bu arada iimzan çok güzel.

Iki kisinin iliskisinde parazit yapan 3. kisi olmak gercekten asagilik bir pozisyonda bulunmaktir. Bir de kiza fesat planlar yapmak filan, akli basinda insan yapmaz bunu zaten. Kimse istemez esiyle/sevgilisiyle yasadigi iliskiye 3. kisi takilsin ve pesini birakmasin. Sen de istemezdin.
Oncelikle kendine saygin olsun, kendine bu tur seyleri yakistirma, sonra da isine gucune bak. Baska insanlarla, baska ugraslar bul kendine. Elalemin iliskisinde golge olma, simdiye kadar olgun davranmislar, bundan sonra gercekten rezil edebilirler. Yerini bil.

Son düzenleme:
mune gelmedi daha? şikayet edilmedi mi konu?

Ben artık insanları gerçekten anlayamıyorum.Arkadaşım adamın sevgilisi varmış sen yaptığın hatayı nasıl unuttururum derdine düşeceğine adamı nasıl elde ederim derdindesin ve bu konuda da fikir bekliyorsun bence yaptığın çok büyük ayıp.Sana nasıl fikir verebiliriz hım aklıma bir şey geldi en iyisi şöyle yap patronun oğlunun gazozuna ilaç koy tamam mı sarhoş olunca fotoğraflarını filan çek sonra şantaj yap nasıl fikir? Saçma mı geldi bence çok mantıklı...

ya kiz asiri saygili, gorgulu falan. Ben olsam annesine babasina soyleyip isten attirirdim kendimi coktan. Kiz hala geldiginde iyi calismalar didem hanim isleriniz yolunda mi diye soruyor bi de imali imali. Ama onun elini tutmasina dayanamiyorum

kız ne kadar görgülü bilemiyorum ama siz çok amatörsünüz yahu.. kız neden sizi işten attırsın ki? her gün aldığı hediye faturaları arasında kahrolmanızı görmek varken.. nitekim kızın yolu işe de yarıyor gördüğümüz üzere.. Can dediğiniz kişi öyle bir kızı bırakıp da size bakacağınızı nasıl düşündünüz.. umarım burada ki mesajlardan sonra kalbiniz iyice kırılmıştır da artık ilişki bozucu olmaktan vazgeçersiniz.. her aşık olan karşıdakinin ilişkisini bitirseydi işimiz vardı..

eğer konu fake ise de birileri konudan ders çıkartrsın artık o kadar sayfa döşedik

Platonik aşık olduğunuz kişinin bir sevgilisi varmış ve bunu bütün ailesi biliyormuş,dmek ki ciddiler.Üstelik size ulu orta bana bulaşma demek istemiş beyefendi siz bütün bunlara rağmen nasıl elde ederim mi diyorsunuz? Kusura bakmayın ama gerçekten tuhafsınız.Duygu'nun yerine kendinizi koyun mutlu bir ilişkiniz olduğunu düşünün ve ona göre davranın bence.

Ayrıca sana o cevap veren sevgilisi degil, adamın ta kendisiydi (bence)
Aklı basında biriyse bikere mail adresini sevgilisine kullandırmaz, hele ki iş mailini.. Herif profesyonel davranmış, çalışanıyla yüz göz olmamak icin baskasının ağzıyla yazmış. Anam simdi sen bunu da sevgilisi belki de hic yoka yorarsın.unut sen dedigmi tatlım işi bırak.

aslında üzüldüm sana daydank.Karşılığını göremiyeceğin bir aşka düşmüşsün zor bir durum ama sana bişey söyliyim mi bak seni kırmak için söylemiyorum ama emin ol ki o kızda üzülüyordur senin sevgilinede aynı şey yapılsa üzülürsün o yüzden en sağlıklısı kendine yeni bir iş bul ve işten ayrıl...

Başta sevgilisi olduğunu bilmiyordun şimdi kızın tüm profilini çizebiliyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…