İş yüzünden kafayı yiyeceğim

Burasi ikitelli. Karsidan gidip gelemem esim de her gun kartala nasil gidip gelsin en az 2 saate gider zaten karsiya gidiyor ama kartal daha uzak

ama sizin zaten işiniz varmış

anadolu yakasına taşınacağım diye ayrılmışsınız

bu iş sonradan çıkmış

çok da kaybedecek bir şey yok gibi

bir de 10 da gel gece 12 de çık

kısa bir süre dayanılır ya da hani 3 gün çalış diğer günler evde vs olsan katlanılır ama bu şartlarda aynı binada evin olsa da olmaz ki

hani derseniz genel müdür olacağım, her şeyim ona göre olur

o da yok anladığım yani gün içinde de kendinize vakit ayırma imkanı yok

boş verin

ismine aldanmayın

insan olduğunuzu unutmayan yerlerde iş arayın

Burasi ikitelli. Karsidan gidip gelemem esim de her gun kartala nasil gidip gelsin en az 2 saate gider zaten karsiya gidiyor ama kartal daha uzak

Ben de uzaksa değmez dedim zaten. Hani yeni işin Beşiktaş da olur, Kadıköy'e falan geçseniz ikinize de yakın olurdu ama Kartal ve İkitelli zaten iki ayrı uç. Aslında İkitelli köprüden çok uzak değil ama trafik olunca uzak oluyor o mesafe....

Maaşı bilemem de çalışma şartları hiç uygun değil bence. İleride çocuk olursa size büyük zorluk olacak yürütemezsiniz. Eşiniz işinden ve maaşından memnunsa çıkmasın siz biraz daha bakın.

Ne adamakilli yemek yiyorum ne cay icebiliyorum is bitmiyor sayfa yetismeyince mecburen kaliyor herkes ee ben suan 7.30 gibi cikiyorum ama yeniyim diye kimse benle cikmiyor herkes 8 ya da 8.30 o da sirket arac getiriyor herkesi evine birakiyor yani servis gibi belki en son sizi birakirlar o zaman evde olmam 10u gecer. Sonra ertesi gun yine ayni saatte ise gel. Icime sinmiyor dogru dimi bu dusunduklerim. Bana is buldunda begenmedin demesinler stresten kasiniyorum kendimi biseye veremiyorum

Tabi zorlanirim birakin cocugu ben kendime zaman ayiramiyorumki su 1 haftada nerde kaldi cocuk bakicam

işe başladınız mı

ben başlamadınız sandım

şimdi evet sektörde de bu sıkıntı var

herkes çalışırken çıkmak da zor

ama her gün her gün bünye kaldırmaz

bari öğlen falan başlasa neyse

Bu bahsettiğiniz iş bekarlara göre, zaman kısıtlaması olmaz, bekleyeni olmaz, bunlara sabredip ileride yükselmeyi bekler ama evli bir insana göre değil hiç. Anadolu yakasından bir iş bulun, hatta orada tanıdıklarınız varsa, sorununuzu anlatın. Belki sizin sektörde makul bir iş biliyorlardır, tanıdıkları varsa yardımcı olurlar. Çünkü makul bir sebebiniz var.

Tam baslamadim deniyorum suan. Basta oyle konustuk mudurle. Sigorta girisim fln yapilmadi daha

Isten ayrildim mudure soyledim. Simdi anadolu yakasina tasinacagiz basta da planimiz boyleydi ama ben buraya girince ortalik karisti. Ben de artik karsidan daha duzenli bir is bakicam

Kadın basıncıların işi zor. Çalışma saatleriniz cok uzun. Bu işin geçici olduğunu düşünüyorum, uzun süre devam edersen sağlığından olabilirsin.
Hem iş, hem ev, hem eş, belki çocuk da istersiniz...
Hepsi bu şekilde cok zor olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…