- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
-
Neden biraz daha iş araştırmıyosunuz ki?
Bu çalışma saatleri evli bir bayan için çok düzensiz. İleri de çocuğunuz olduğunda çok zorlanırsınız. Mantıklı olan sizin yeni bir iş bakmanız eşiniz işinden memnunsa onun yeriyle oynamayın. Zaten size teklif edilen iş de çok cazip değil gibi duruyor.
1 aylık işsizlik için, kaçıp gitmek istemek çok abartı bir tepki.
Tamam eşinizi üzmek istemiyorsunuz da, aldığınız iş teklifi de müthiş, kaçmaz bir fırsat gibi görünmüyor buradan.
Ne bayram ne seyran bu yil yillik iznimde olmayacak. Ben suan evde olsaydim tasinma hazirliklari yapsaydim daha mutluydumortada düşünecek bir fırsat yada kaçırılmıyacak bir fırsat göremedim ben.tabikide işi kabul etme şartlar ağır birde başka şeylerden ödün verdirecek bir iş.
ee şartları böyleyken niye üzülüyosun.Bana cazip olan sadece gazetenin adı. Yoksa evet birakin cocugu ben burada kendime zaman ayiramam. Bu millet neden burada bu sartlarda calisiyo anlamiyorum.
Açıkçası alacağım parayı yiyemedikten sonra benim için firma adıymış bilmem neymiş hiç umrumda olmaz. Biraz tembelim biraz da kendimi seviyorum yoramam kendimi o kadar :)Bana cazip olan sadece gazetenin adı. Yoksa evet birakin cocugu ben burada kendime zaman ayiramam. Bu millet neden burada bu sartlarda calisiyo anlamiyorum.
Açıkçası alacağım parayı yiyemedikten sonra benim için firma adıymış bilmem neymiş hiç umrumda olmaz. Biraz tembelim biraz da kendimi seviyorum yoramam kendimi o kadar :)
Hayır neden zor olsun. Belki biraz zaman alır ama tecrübeniz ve yeteneğiniz varsa elbet dilediğiniz gibi bir iş bulursunuz. Karamsar olmayın para sıkıntınız yoksa iş aramaya devam edin. Çok uzun süreler bulamazsınız o zaman bu denli işleri düşünürsünüz.Evet tamamen oyle para alicam ama harcamaya zamanim yok :/ aksam cikis saati belli olan is bulmak cok mu zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?