Isabellanın dıyet gunlugu

Günaydın canım 🌸 valla huni takıp gezeceğim artık bu konuda😂 bak mesela bayramda vs hiç tatlı yemedim hamur işi yemedim bir arkadaşlarla çay icmeye gittik orada işte bir kez yedim. Ama o gün hiçbir şey yemiyorum mesela sadece kahvaltı.

Zaten sabah kahvaltısını 11-12 gibi yapınca bir daha çok geç yiyorum. Akşam 5 gibi yoğurt yiyorum mesela sonra zaten oğluşun peşinde koşmaktan halim kalmıyor.

57.7 ile başladım ve geçen hafta 55.5ti kilom ama dün bir baktım 56.5 olmuş. 3 seans pilatese gittim ve hem o günler hem pilates olmayan günler 6 bin küsur adım atıyorum oğlanın peşinde dışarıda. Yani hem yemeyip hem kalori yakıp nasıl kilo alıyorum anlamadım 😅😂😂
İnan seni çok iyi anlıyorum yaa :))
bir öğün yesem ne olur ki diye bende bazen ufak kaçamaklar yapıyorum, nasılsa sonraki öğünler dengeliyim diyorum.
aslında yanlış bir şey de yapmıyoruz pek.
bizde ki sorun şu, sanırım ya yeterince kalori yakamıyoruz yada gerçekten metabolizma yavaş çalışıyor.
o yüzden uzun zaman alıyor.
ben aslında doktora gidip troid hormon değerlerime baktırmayı da düşünüyorum.
onun da etkisi var ,yadsınamaz.
spora da gidemiyorum bu ara enerjim modum çok düşük.
amaan sağlık olsun kuzu , veririz elbet yaa :-)

İnan seni çok iyi anlıyorum yaa :))
bir öğün yesem ne olur ki diye bende bazen ufak kaçamaklar yapıyorum, nasılsa sonraki öğünler dengeliyim diyorum.
aslında yanlış bir şey de yapmıyoruz pek.
bizde ki sorun şu, sanırım ya yeterince kalori yakamıyoruz yada gerçekten metabolizma yavaş çalışıyor.
o yüzden uzun zaman alıyor.
ben aslında doktora gidip troid hormon değerlerime baktırmayı da düşünüyorum.
onun da etkisi var ,yadsınamaz.
spora da gidemiyorum bu ara enerjim modum çok düşük.
amaan sağlık olsun kuzu , veririz elbet yaa :-)
Offff cidden yordu beni bu süreç 😅 inşallah vereceğiz ya ne diyeyim bilemiyorum 😂

Offff cidden yordu beni bu süreç 😅 inşallah vereceğiz ya ne diyeyim bilemiyorum 😂
Veririz tabiki de :))

I Isabella_7 cım tatilden dönünce hepimiz biraz daha sıkı tutalım.
gidip gelsin bir hayırlısınla , sonrasına bakarız.
Bende kendime opsiyon koyuyorum 1 hafta :KK70:

Veririz tabiki de :))

I Isabella_7 cım tatilden dönünce hepimiz biraz daha sıkı tutalım.
gidip gelsin bir hayırlısınla , sonrasına bakarız.
Bende kendime opsiyon koyuyorum 1 hafta :KK70:
Evet kuzum gidip geleyim bır toparlıcam.
Tatile kadar bu kadar oldu artık ne yapalım.
Biraz modum da düşük biliyorsun .
Gidip geleyim bir toparlıcam umarım

Selam kizlar dün tartildim yazmayi unuttum
Gecen hafta :71,6
Bu hafta:71
600 gr gitmis iyi bence dogumgünü pastasi filan yemistim cünkü

Senin sorunun az yemek bence canim kalorisi düsük lifli seyler ye bence ac kalarak verilmiyo cünkü
En son salacagım her şeyi yiyeceğim artık 😅 mantıken az yiyip az kalori alıp çok hareket edince vermek gerekmiyor mu ya 😅😂 bakalım bir de dediğin gibi deneyeceğim yapabilirsem.

Kızlar günaydın 🥰🥰
Tatilin ilk günüydü valla ne bulursam yedim gibi bir şey.
Hamburger yedim bira vs .
Dondurma .
Dondurmaları da çok büyük.
Porsiyonlar kocaman .
Ama çok yürüdüm bugün biraz daha dikkat ederim .
Verdiğim kiloları alıp dönmek istemiyorum 🤣

Günaydın kızlar
bu arada balkanlara selam :)):-)

Bu aralar pek aktif olamıyorum burada, biliyorsunuz durumları.
modum da düşük biraz :(

dün sabah tartıldım 1 kilo almışım. sporu falan da boşlamak zorunda kaldım çünkü durumlardan dolayı.
ama yeniden toparlayacağım inşallah.
iyi haftalar olsun hepimize :KK200:

Kızlar günaydın 🥰🥰
Dondurma .
Porsiyonlar kocaman .
tatilde tadını çıkar kuzum , boş ver dönünce hep birlikte halledeceğiz :KK70:

Kızlar günaydın 🥰🥰
Dondurma .
Porsiyonlar kocaman .
Günaydın canım. Off tatilde de yemeyeceksek ne zaman yiyeceğiz ya😅tadını çıkar dönünce halledersin 🤩

Günaydın kızlar
bu arada balkanlara selam :)):-)

Bu aralar pek aktif olamıyorum burada, biliyorsunuz durumları.
modum da düşük biraz :KK43:

dün sabah tartıldım 1 kilo almışım. sporu falan da boşlamak zorunda kaldım çünkü durumlardan dolayı.
ama yeniden toparlayacağım inşallah.
iyi haftalar olsun hepimize :KK200:
Günaydın canım. Arada hepimiz bir çöküş dönemi yaşıyoruz, olsun işlerin bitince toparlarsın hiç sıkma canını ♥️

Merhaba arkadaşlar ben geldim

Gerçekten özledim motivasyon topigimizi.
Buralara gelmeye ne halim ne yazma anlatma gücüm ne de yoğunluğum elvermedi gerçekten. Topikte baya geride kaldım ne kadar oldu acaba görüşmeyeli.

Hala da psikolojik olarak iyi değilim zor günler stresli günler devam ediyor. Annemi anlatmıştım bazı şeyler oldu annem iyi değil toparlanamiyor ☹️

Bende gözümün önünde erimesine elimizden bişey gelmemesine geçmişte yaşadıklarıma ve hala yaşamaya devam ettiklerimle başa cikamiyorum psikolojik destek almaya karar verdim ayrıca aylar oncesinden organizasyonla anlastigimiz hazırlandığımız çocuklarımın sünnet mevludu vardı onun da yoğunluğu vardı onu yaptık annem hasta yatağından suruklene suruklene torunları için zar zor katilabildi ☹️

Eşimin annesiyle sıkıntılarım var onu da stres yapıyorum kafaya takıyorum ama diyorum ya geçmişten de doluyum buraya kafa dagitmak için de gelmek istiyorum

Ayy diceksiniz ki ne çok derdin var bir derdim var kısmına yazaydin da bizi darlamasaydin sisirmeseydin derseniz de anlarım haklisiniz

Asıl konuya gelelim bu karmaşa da diyet sağlıklı beslenme nasıl gitti derseniz iyi gitti sayilir midem de zaten küçüldü baya kilo verdim ama sporu egzersizi aksattim hedef kiloma az kaldı zaten stres üzüntüden de çabuk doyar oldum o da etkiledi

Siz de ne var ne yok naptınız ne yapiyosunuz nasılsınız kimler ne yaptı ?

Merhaba arkadaşlar ben geldim

Gerçekten özledim motivasyon topigimizi.
Buralara gelmeye ne halim ne yazma anlatma gücüm ne de yoğunluğum elvermedi gerçekten. Topikte baya geride kaldım ne kadar oldu acaba görüşmeyeli.

Hala da psikolojik olarak iyi değilim zor günler stresli günler devam ediyor. Annemi anlatmıştım bazı şeyler oldu annem iyi değil toparlanamiyor ☹️

Bende gözümün önünde erimesine elimizden bişey gelmemesine geçmişte yaşadıklarıma ve hala yaşamaya devam ettiklerimle başa cikamiyorum psikolojik destek almaya karar verdim ayrıca aylar oncesinden organizasyonla anlastigimiz hazırlandığımız çocuklarımın sünnet mevludu vardı onun da yoğunluğu vardı onu yaptık annem hasta yatağından suruklene suruklene torunları için zar zor katilabildi ☹️

Eşimin annesiyle sıkıntılarım var onu da stres yapıyorum kafaya takıyorum ama diyorum ya geçmişten de doluyum buraya kafa dagitmak için de gelmek istiyorum

Ayy diceksiniz ki ne çok derdin var bir derdim var kısmına yazaydin da bizi darlamasaydin sisirmeseydin derseniz de anlarım haklisiniz

Asıl konuya gelelim bu karmaşa da diyet sağlıklı beslenme nasıl gitti derseniz iyi gitti sayilir midem de zaten küçüldü baya kilo verdim ama sporu egzersizi aksattim hedef kiloma az kaldı zaten stres üzüntüden de çabuk doyar oldum o da etkiledi

Siz de ne var ne yok naptınız ne yapiyosunuz nasılsınız kimler ne yaptı ?
Gecmis olsun annene canim ben iyiyim yürüyüsü hayatima kattim hergün yürüyorum aralikli beslenme yapiyorum 71 kiloyum güncel olarak annem ameliyat oldu gögsünü aldilar tomografi olacak 17 sinde haberler böyle

Back
X