İşe başlayınca

"Eve gelip yemek çamaşır temizlik vs onları da yapıyorum"
acilen bunu yapmaktan vazgeçmelisin

niye hem işte hem evde full kapasite sen çalışıyorsun ki?
Değiştin demesin diye. Ben yapmasam bile bu işleri benden başka yapacak zaten yok. Ama hepsini yapmama rağmen yine huzur yok

Çok yanlış düşünüyorsunuz iş durumunu saatini eşine göre ayarlayamaz çalışma düzenine uyması gerekir. Ayrıca işin ucunda boşanma olacaksa da olsun kaldı ki hiç bir evliliğin garantisi yok. Konu sahibi gibi bütün kadınların çalışıp para kazanması şart. Evlilik olmazsa da olur ama parasız aslaa
Lakin ben maaşımı kendime ayirmayacagim kredi borcumuz var hemen kapansın diye eşime destek olacağım ev işlerini de yapıyorum ama yine evde huzur yok tipli tavırlı hep

Pardon da hem çalışıp hem niye evde tüm işi yapıyorsunuz? Eşinizin surat asmasına değil buna takılın bence. Maaşınızın da kontrolünü vermeyin yiyici erkeklerden tiksinti geldi.
Şuan kredi borcumuz var kapansın hemen diye maaşımı eşime vereceğim o kredi borcu öderken ben kendime ayıramam

Şuan kredi borcumuz var kapansın hemen diye maaşımı eşime vereceğim o kredi borcu öderken ben kendime ayıramam
O da aferin diyecek ve kıymetinizi bilecek… hiç öyle birine benziyor mu sizce? Hepsini verirseniz ilerde de bunu bekler. Sonra hem iş hem ev işi diye perişan olur bir de beş kuruşsuz kalırsınız.

Fazla mesai yüzünden ben 5 günde çıktım.5 senede sürekli mesai mesai bıktım.Siz sanıyorsunuz ki mesaiye kalınca para yatıyor.Denklestirmeyi bile zor veriyorlar.
Evli bir kadın evini ihmal etmemeli.Esiniz bu yönden haklı.Hemde insan bünyesine göre değil fazla çalışma.1 2 dayanirsiniz ama belli yerden sonra tükenirsiniz.

Eşinin gözüne gitmek için yapacaksın değil mi?
Adam zaten senin çalışmani istemiyor, maaşını da al ona ver tamamen, alıştır, ev işleri, çalışma, çocuk hepsini yüklen, surat çekmeye de devam et.
Mükemmel hayat.
Borç varsa eşini de para verebilirsin ama tamamını değil, kendine de harca, kenarda az da olsa paran olsun.
Kredi borcu sen çalışmadan da ödeniyormus zaten.
Niye bu yaranma çabası?

Back
X