- 21 Mayıs 2022
- 565
- 71
- 18
- Konu Sahibi Pembelii11
3 hafta oldu 3 haftadır aynıZamanla düzelmez mi ne kadar oldu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 hafta oldu 3 haftadır aynıZamanla düzelmez mi ne kadar oldu?
Sabah 10 aksam 7 çalışıyorumSaat kaçta evde oluyorsunuz ? Bu önemli işte sonuçta memur değilsin
Değiştin demesin diye. Ben yapmasam bile bu işleri benden başka yapacak zaten yok. Ama hepsini yapmama rağmen yine huzur yok"Eve gelip yemek çamaşır temizlik vs onları da yapıyorum"
acilen bunu yapmaktan vazgeçmelisin
niye hem işte hem evde full kapasite sen çalışıyorsun ki?
Başta kabul etti ama yapamam uzun süre diye düşündü yaptığımı ve devam ettirebilecegimi görünce böyle olduGönlü mü yoktu çalışmanıza?
Maaşımı da kredi borcumuz var kapansin hemen diye eşime vereceğimİşte çalışıyor, evde çalışıyor her işi yapıyor. Parasını da kendi harcasın bence o kadar yorgunluğun stresi ancak çıkar.
Ikiside bende kredi borcumuz kapansın diye maaşımı eşime vereceğim kapanana dek kendim için ayriyeten bir birikimim olmayacakAdamda ev işine el atıyorsa bütçeye destek çıkılır. Yoksa hem bütçeye destek hem ev işi kadında olmaz o iş.
Lakin ben maaşımı kendime ayirmayacagim kredi borcumuz var hemen kapansın diye eşime destek olacağım ev işlerini de yapıyorum ama yine evde huzur yok tipli tavırlı hepÇok yanlış düşünüyorsunuz iş durumunu saatini eşine göre ayarlayamaz çalışma düzenine uyması gerekir. Ayrıca işin ucunda boşanma olacaksa da olsun kaldı ki hiç bir evliliğin garantisi yok. Konu sahibi gibi bütün kadınların çalışıp para kazanması şart. Evlilik olmazsa da olur ama parasız aslaa
Çünkü artık hiç bir şekilde ihtiyacınız olmadığı için surat yapıyor. Siz hiç oralı olmayın sanki hiç yokmuş gibi davranın
Şuan kredi borcumuz var kapansın hemen diye maaşımı eşime vereceğim o kredi borcu öderken ben kendime ayıramamPardon da hem çalışıp hem niye evde tüm işi yapıyorsunuz? Eşinizin surat asmasına değil buna takılın bence. Maaşınızın da kontrolünü vermeyin yiyici erkeklerden tiksinti geldi.
O da aferin diyecek ve kıymetinizi bilecek… hiç öyle birine benziyor mu sizce? Hepsini verirseniz ilerde de bunu bekler. Sonra hem iş hem ev işi diye perişan olur bir de beş kuruşsuz kalırsınız.Şuan kredi borcumuz var kapansın hemen diye maaşımı eşime vereceğim o kredi borcu öderken ben kendime ayıramam
Eşinin gözüne gitmek için yapacaksın değil mi?Şuan kredi borcumuz var kapansın hemen diye maaşımı eşime vereceğim o kredi borcu öderken ben kendime ayıramam
Ne iş yapıyorsunuz?Kıskanıyor olabilir mi?Kıskançlık olabilir sebebi3 hafta oldu 3 haftadır aynı
ne kadar dahiyane bir fikir :/Değiştin demesin diye. Ben yapmasam bile bu işleri benden başka yapacak zaten yok. Ama hepsini yapmama rağmen yine huzur yok
Aman yapsın trip boşverin. Siz devam edin kendiniz için.Başta kabul etti ama yapamam uzun süre diye düşündü yaptığımı ve devam ettirebilecegimi görünce böyle oldu