İse gitmeli miyim ?

Bu zamana kadar işsizliğe falan başvurdum çıktı çok şükür
.banka kredileri var canım.bende öyle düşünüyorum ama başımın etini yedi .para olsa baskı yapmaz ele güne muhtaç olacağıma sen bir kaç ay destek ol diyor bende ısrarla olmam dedim

Beni hırpalayan adamın yanında durmazdım

Yalnız, eşimi çalıştırmam diyenler de mert adam ve erkek olmuyor..

Valla kıskanç dangozluktan diyenler için öyle ama karımın çalışmasına gerek yok
ben ona en kralından bakarım diyen adam adamdır.
Başka falsoları olmayacak tabi :)

Haa o kadar kusursuzu dünyada kaç adet var orası tartışılır

Var da diziler de

Allah kolaylık versin

Nerede o eşimi çalıştırmam diyen mert adamlar..
Şimdi hepsi maaş hesaplıyor gün sayıyor falan..
Erkeklik öldü yeminle.
Ya çalıştırmam demeye de karşıyım sonuçta benim de kariyerim var çocuk büyüdükten sonra zaten o otur dese de ben giderim .Benim tek isteğim bebeğime en az 2 yıl bakmak

Neden verdiniz paranızı hanımefendi?
Vermeyin. Çalışsanız da paranızı vermeyin. Alın kenara koyun. Eşinizden bu kadar nefret ediyorsanız neden paranızı götürüp verdiniz?

Ya çalıştırmam demeye de karşıyım sonuçta benim de kariyerim var çocuk büyüdükten sonra zaten o otur dese de ben giderim .Benim tek isteğim bebeğime en az 2 yıl bakmak

Çalışma özgürlüğünü kadına bırakan, hanımının parasına ihtiyaç duymayan babayiğitler aranıyor.
Dikkat dikkat! :)

17 yasindaki bir kiz nasil bakacak bebege ?
Siz nasil guveneceksiniz. Sahsen ben 17 yasindaki cocuga bebegimi emanet etmem.
Iste bende ergen olduğu için güvenemiyorum kuşkularım var ama 1 2 ay kaynanam la beraber baksınlar dedim eğer o durumda ıyi bakılırsa devam ederim ama yok bebeğinde problem oluşursa bırakamam işte bende bundan çok korkuyorum;(

Konu sahibi ben baktım eski konuna o konuda biraz haksızlık ettim galiba sana kusura bakma
Bu konuda daha samimisin içimde hissettim ikilemini, bak ailenden de fayda yok mutlaka çalışıp o mesleğe sarılmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…