- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 88
- 38
Hele ki ucunda elinize geçecek bi meslek varBu ihtimali düşününce bende calisacam diyorum
Nerede o eşimi çalıştırmam diyen mert adamlar..
Şimdi hepsi maaş hesaplıyor gün sayıyor falan..
Erkeklik öldü yeminle.
Bu zamana kadar işsizliğe falan başvurdum çıktı çok şüküreşiniz hak etmiyor çocuğunuz hak ediyor. ama daha küçük erteleyebiliyorsaniz neden olmasın. Ne borcunuz var? Normalde tabiki esiniz de bunalmis demek ki hayat müşterek çalışmanız gerekir ama çocuk için mümkünse ertelenebilir bir de sizi hirpaladiysa ceza olsun kusura bakmasın.
Beni hırpalayan adamın yanında durmazdımMerhaba kızlar sabahtan beri eşimle yine tartışıyoruz açıkçası biraz da hırpaladı beni .sebep şu bana çalış diyor bende bebeğim küçük olduğu için çalışmak istemiyorum .çalışırsam eğer zaten maaş haczim var maaşım 4 te 1 biri direk kesilecek .bakıcılar en az 1000 tl istiyor .bende elimde birşey kalmayacağından dolayı ve eşimin bana bu yaptıklarımdan dolayı çalışıp ona para getirmek istemiyorum acikcasi .bebeğim henüz 10 aylık ve ben bebeğimi büyütmek istiyorum .60 bin tl ye yakın borcumuz var ama eşim bana haksızlık yaptığı için çalışıp destek olmak istemiyorum ona .zoruma gidiyor kendimi kullanılmış gibi hissediyorumama calisirsam stajimi da tamamlamis olacagim ve okulumu da yazin bitirsem meslegimde en ust duzeye gelmis olacagim ki o zaman çok daha iyi maaş alma şansım olacak .siz olsanız benim yerim de ne yapardınız kızlar kafam durdu sabahtan beri çok yoruldum akıl istiyorum sizlerden ((
Aslında bende bu düşüncedeyim ama bebeğim büyüyen e kadar o.baksin diye düşünüyordumÇalışıp bence adami şutlamaya bak. Cekilecek bir adam değil yazik günah ya.
Yalnız, eşimi çalıştırmam diyenler de mert adam ve erkek olmuyor..
Bunun için gereken mücadeleyi hala veriyorum eski konularına bakarsan hak verirsin canımBeni hırpalayan adamın yanında durmazdım
eski konular bakıp geliyorumBunun için gereken mücadeleyi hala veriyorum eski konularına bakarsan hak verirsin canım
Valla kıskanç dangozluktan diyenler için öyle ama karımın çalışmasına gerek yok
ben ona en kralından bakarım diyen adam adamdır.
Başka falsoları olmayacak tabi :)
Haa o kadar kusursuzu dünyada kaç adet var orası tartışılır
Allah kolaylık versinMerhaba kızlar sabahtan beri eşimle yine tartışıyoruz açıkçası biraz da hırpaladı beni .sebep şu bana çalış diyor bende bebeğim küçük olduğu için çalışmak istemiyorum .çalışırsam eğer zaten maaş haczim var maaşım 4 te 1 biri direk kesilecek .bakıcılar en az 1000 tl istiyor .bende elimde birşey kalmayacağından dolayı ve eşimin bana bu yaptıklarımdan dolayı çalışıp ona para getirmek istemiyorum acikcasi .bebeğim henüz 10 aylık ve ben bebeğimi büyütmek istiyorum .60 bin tl ye yakın borcumuz var ama eşim bana haksızlık yaptığı için çalışıp destek olmak istemiyorum ona .zoruma gidiyor kendimi kullanılmış gibi hissediyorumama calisirsam stajimi da tamamlamis olacagim ve okulumu da yazin bitirsem meslegimde en ust duzeye gelmis olacagim ki o zaman çok daha iyi maaş alma şansım olacak .siz olsanız benim yerim de ne yapardınız kızlar kafam durdu sabahtan beri çok yoruldum akıl istiyorum sizlerden ((
Ya çalıştırmam demeye de karşıyım sonuçta benim de kariyerim var çocuk büyüdükten sonra zaten o otur dese de ben giderim .Benim tek isteğim bebeğime en az 2 yıl bakmakNerede o eşimi çalıştırmam diyen mert adamlar..
Şimdi hepsi maaş hesaplıyor gün sayıyor falan..
Erkeklik öldü yeminle.
Zıkkım yesinler karnım burnumda metrobüsler de hamile halimle çalıştım hala çalış diyor doğum parasin issizlik parasini verdim hepsini ona hala bana 2 ay çalış destek ol sonra karışmam sana diyor ama benim 6 7 aylık stajım var çalışırsam stajımı tamamlar sonra bırakırım işiama işte bende en az iki yıl bakmak istiyordum bebeğime
Ya çalıştırmam demeye de karşıyım sonuçta benim de kariyerim var çocuk büyüdükten sonra zaten o otur dese de ben giderim .Benim tek isteğim bebeğime en az 2 yıl bakmak
Iste bende ergen olduğu için güvenemiyorum kuşkularım var ama 1 2 ay kaynanam la beraber baksınlar dedim eğer o durumda ıyi bakılırsa devam ederim ama yok bebeğinde problem oluşursa bırakamam işte bende bundan çok korkuyorum;(17 yasindaki bir kiz nasil bakacak bebege ?
Siz nasil guveneceksiniz. Sahsen ben 17 yasindaki cocuga bebegimi emanet etmem.
Eşiniz borca nasıl girdi ev kredisi gib birsey mi ?Kesinti vardı doğum nedeniyle ayrıldım kaldı .ama çocuğum küçük olduğu için istemiyorum moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?