Valla kıskanç dangozluktan diyenler için öyle ama karımın çalışmasına gerek yok
ben ona en kralından bakarım diyen adam adamdır.
Başka falsoları olmayacak tabi :)
Haa o kadar kusursuzu dünyada kaç adet var orası tartışılır
Ya ben de çalışıyorum şuan,ama bu kadar kullanılmış gibi hissettirseler itiraz ederdim heralde,bütün bi ömür ev hanımlığını biçok açıdan doğru bulmuyorum ben de,ama bu şekilde de değilZıkkım yesinler karnım burnumda metrobüsler de hamile halimle çalıştım hala çalış diyor doğum parasin issizlik parasini verdim hepsini ona hala bana 2 ay çalış destek ol sonra karışmam sana diyor ama benim 6 7 aylık stajım var çalışırsam stajımı tamamlar sonra bırakırım işiama işte bende en az iki yıl bakmak istiyordum bebeğime
Bu zaman da mi walla babayiğit varmi ki pek sanmam erkekler kadının maaşı işi varmi bakar oldu arttık öyle bir devirde yüzÇalışma özgürlüğünü kadına bırakan, hanımının parasına ihtiyaç duymayan babayiğitler aranıyor.
Dikkat dikkat! :)
Iste bende o duyguyu hissetmeswm çalışırdım ama için elvermiyorYa ben de çalışıyorum şuan,ama bu kadar kullanılmış gibi hissettirseler itiraz ederdim heralde,bütün bi ömür ev hanımlığını biçok açıdan doğru bulmuyorum ben de,ama bu şekilde de değil
Evet daha makul oldu şuan :) ama yine de ne olursa olsun kadının da çalışması gerektiğini düşünüyorum.
Uzun vadeli düşününce bende çalışmalıyım diyorum ama bebeğimi bırakmaya korkuyorumUzun vadeli düşünür çalışırım çünkü konunda ama'dan sonrası çok mantıklı
Bu kadar baskı yapıyorsa çalışma zaten,çalışınca da al çocugu ayrıl o adamdanIste bende o duyguyu hissetmeswm çalışırdım ama için elvermiyor
AminnnAllah kolaylık versin
O durum da var bunu düşünüyorum ola ki hapis cezası aldı benim kesinlikle çalışmam gerekecek diye düşünüyorum öyle düşününce ki boşanma olayları ve oğluma bakma durumu olacakÖnceki konuya istinaden yazıyorum ceza alır ve paraya çevrilirse onu da burnundan getirir senin yüzünden diye
Bu zaman da mi walla babayiğit varmi ki pek sanmam erkekler kadının maaşı işi varmi bakar oldu arttık öyle bir devirde yüz))
Haklısın canım ama ben çalıştığım zaman da bütün parama el konuluyor ve acikcasi kendimi kullanılmış gibi hissediyorumÖyle bir devirdeyiz çünkü hayat pahalı.. tek maaş nasıl geçinilir bilmiyorum bu devirde zor.. anormal gelmiyor oyuzden erkeğin buna da bakması, tek ölçütü buysa sıkıntı olur tabiki..
Kadınlar zengin koca arayınca normalleştirip, erkek çalışan kadın istiyorsa bunu anormalleştirmeye gerek yok.
Evlilik durumu varsa zaten bu bir olabilmek.. kimse kimseye yüklememeli maddi sorumluluğu. Iki taraf da elinden geleni yapmalı.
O durum da var bunu düşünüyorum ola ki hapis cezası aldı benim kesinlikle çalışmam gerekecek diye düşünüyorum öyle düşününce ki boşanma olayları ve oğluma bakma durumu olacak
Ben de öyle ama kadının isteğine bırakılmalı..
Çalış baskısı çok çirkin.
Hele bunun için hırpalamak :S
Benim amacım da bu canım ama bırakmıyor işteŞu an çalışmıyorsan ben 1 sene daha çalışma bebekle zaman geçir derim o biraz Büyüyünce zaten çalışırsın . Mesleğinde varmış . Güzel . Bu zamanlar daha geri gelmez .
Aynen o şekilde düşünüyorum ki sonra dan boşanma olursa ki benim işime gelecek bu durum :)ama ben korkuyorum yine de yaEn azından o 6 ayı tamamla çocuğun bakımında kv etkin rol alsın genç kızımız yardımcı pozisyonda olsun
Bebegim büyüyen e kadar baksın yani ne olacak lüks bir şey istemiyorum ki yeme içme ve bebeğime bakmakTabiki çirkin. Baskının her türlüsüne karşıyım. Ama kadınlar da erkek bana bakcak moduna girmemeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?