biraz katarakt var .ameliyati olucam inşallah. katarakt gece körlüğü birleşince hayata bulanik görüyorum. dikkat edemiyorum herşeye. katarakt daha yeni oluştu ona bi tedavi var. gece körlüğü keşke tedavisi olsaydiAnladim canim ama niye görümce her isinizi yapiyor?
gece körlügü ile ev isi yapmanin arasindaki baglanti nasil?
duyma konusuna gelince, kulaklikla duymanizda bir engel kalmaz aslinda.
stres ve panik yapmazsaniz aslinda herseyi kendiniz basarirsiniz- sakin kendinizi eksik hissetmeyin. hicbir eksiginiz yok. gece körlügü yaygin bir hastalik- cogu farkinda bile degil.
saolsun eşim beni tutyor elimi diye bak dikkat et önüne tas var. sağ duyulu bir eşim olduğuna şükrediyorum.Eşimde de görme sorunu var hem gece körlüğü hemde görme alanında daralma seni iyi anlıyorum ama hiç canını sıkma elinde olmayan bir durumdan dolayı böylesin
Bende dışarda el eleyken çukurdur kaldırımdır önümüze ne gelirse elini hafif sıkıyorum o anlıyor birşey olduğunu daha dikkat ediyor eşinde dışardayken sana böyle yapabilir ama dediğim gibi kim ne derse desin salla kimseye gelinlik yapmak zorunda degilsin
merhaba KK üyeleri:)
ben uzun süredir burayi takip ediyorum okuyorum derdim olduğu kadar herkesle sanirim ayni muzrabim.
29 yaşinda 4 yıla yakin evli. 1,5 yaşinda bebe sahibi bir iş sahibi bir kadinim. işitme kaybim var cihaz kullaniyorum ama konuşuyorum ...görme sorunu yaşiyorum. az görüyorum at gözlüyüm kısacasi.
eşim beni böle sevdi böle kabul etti ve bir görücü usulu ile taniştik. severek evlendik çok şükür.
benim sorunum şu.
ben her işe koşamiyorum görme sorunu derken az görüyorum çarpıyorum düşüyorum mesela.
dün şenlige gittik hızlı yürürken pat diye düştüm.
ayak bileğim incidi.
eşimin akrabalari felan bu gelin işe yaramiyor bişeyi demiş..
çok üzüldüm.
her işe görümcem koşuyor soruyorum bi yardima ihtiyac varmi diye yok sen git otur diyo.
kaynanamda ayni şekilde.
eşimede dedim ne yapayim diyo.
çok kötü hissettim bişeyi faydalanamiyorum beceriksizin önde gidenim galiba.
elimden geleni yapıyorum çok dikkat etmeye çalışıyorum nafile.
eşimde bazen dikkat etsene önüne bak diyo. bu elimde degil.
herşeyi gözüne burnuna bulaşiyorum.
off ne yapacagimi bilemiyorum çok üzgünüm... ne yapmaliyim.
Onların sağlıklarının garantisi varmıymış irtibatı kesin kimseye iş yapmak zorunda değilsinizHayır ya asla öyle düşünmeyin. Siz o kadar güçlüsünüz ki işiniz gücünüz var, çocuğunuz yuvanız var. Kusurunuz yok sizin
Akrabaların densizliklerine aldırış etmeyin. Adınız sırf “gelin” diye konuşurlar. Konuşacak bir şey hep bulurlar. Onların terbiyesizlikleri
Hepimiz düşebiliyoruz zaman zaman, bunda takacak bir şey yok. İçinizi ferah tutun, saçma sapan laflara kulaklarınızı tıkayın
eşim elinden geleni yapıyo saolsun ezdirme kendini cvbini ver diyo. ama ne yapayım derken gece körlüğü bi tedavisi olmadığı biliyor. diikat etsene önüne bak diyo. bi yerimi incimenden korkuyor. dün bi düştüm eşim koşarak gelmiş. gitcektim. izin vermediler evde bi dinlen dedi oturup agladim. işe yaranamiyorum demi dedim. akrabalar öle diyo bana dedim boşver takma dedi. keşke tedavisi olsaydi diyo. öncelik sağlık diyo.Nasıl düştün bu ailenin içine sen ya?
Vicdansız pislikler. Eşin de dahil buna..
Sakın öyle düşünme. Senin hakkında böyle düşünenlerin hepsi birer engelli adayı aslında. Bekle ve gör ne hallere düşeceklerini.
Senin gözlerin görmüyor olabilir ama onların kalbi kör.
Yeri gelince de kendini eksik hissedip susma ver cevaplarını. Belli ki düşünemeyen yaratıklardan hepsi..
yapamiyorum ki koşmak istiyorum koşamiyorum. çok gücendikleride biliyorum bişey diyemiyorlar ama ben anliyorum onlari.Onların sağlıklarının garantisi varmıymış irtibatı kesin kimseye iş yapmak zorunda değilsiniz
insan aptal aptallarla iyi anlaşir zeki zeki ile hiç anlatamaz. zeki de aptalin aptalin zekinin derdine düşer.Onların yanında fazla panik yapıyorsunuz galiba.
Benim de elim,kolum yara içinde. Bacaklarım morluklarla dolu 1 haftadır temizlikle uğraştığım için.
Normal zamanda da çarparım,kırarım dökerim aslında
İnsanların aptal aptal konuşmalarını da dert etmeyin.
Benim bir arkadaşım var. Boyu 1.50 falan yanılmıyorsam.
Evlendikten 1 yıl sonra eşinin halası evlerine geliyor. Arkadaşıma eve girer girmez demiş ki " sen hala böyle misin?"
Gerizekalı 30 yaşında kadının uzayacak hali yok ya :/
Bakın işte cehaletin sınırı yok.
Bir takım engellerine rağmen, 4 yıldır evli hem çalışan bi insan hem anne olarak,seni ayakta alkışlasınlar bi zahmet.Sapa sağlam olup akşama kadar yatan bi dünya insan var.merhaba KK üyeleri:)
ben uzun süredir burayi takip ediyorum okuyorum derdim olduğu kadar herkesle sanirim ayni muzrabim.
29 yaşinda 4 yıla yakin evli. 1,5 yaşinda bebe sahibi bir iş sahibi bir kadinim. işitme kaybim var cihaz kullaniyorum ama konuşuyorum ...görme sorunu yaşiyorum. az görüyorum at gözlüyüm kısacasi.
eşim beni böle sevdi böle kabul etti ve bir görücü usulu ile taniştik. severek evlendik çok şükür.
benim sorunum şu.
ben her işe koşamiyorum görme sorunu derken az görüyorum çarpıyorum düşüyorum mesela.
dün şenlige gittik hızlı yürürken pat diye düştüm.
ayak bileğim incidi.
eşimin akrabalari felan bu gelin işe yaramiyor bişeyi demiş..
çok üzüldüm.
her işe görümcem koşuyor soruyorum bi yardima ihtiyac varmi diye yok sen git otur diyo.
kaynanamda ayni şekilde.
eşimede dedim ne yapayim diyo.
çok kötü hissettim bişeyi faydalanamiyorum beceriksizin önde gidenim galiba.
elimden geleni yapıyorum çok dikkat etmeye çalışıyorum nafile.
eşimde bazen dikkat etsene önüne bak diyo. bu elimde degil.
herşeyi gözüne burnuna bulaşiyorum.
off ne yapacagimi bilemiyorum çok üzgünüm... ne yapmaliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?