işe yaramayan gelin miyim?

biraz katarakt var .ameliyati olucam inşallah. katarakt gece körlüğü birleşince hayata bulanik görüyorum. dikkat edemiyorum herşeye. katarakt daha yeni oluştu ona bi tedavi var. gece körlüğü keşke tedavisi olsaydi gözlük istedim. vermedi ben uzak yakin görüyorum gece körlük engelliyo işte

Hic uzulmeyin, sagligi yuzde yuz yerinde olan gorumcem var, 8 aylik hamile olan ben iki saatte egile kalka belim agriya agriya cay doldururken istifini bile bozmuyor. Bir de boyle dusunun yani iyi niyetli olmak onemli. Her seyi dort dortluk yapacagiz diye bir sart yok.

Keşke bazı cahil insanların Dili olmasa ...

Çok geçmiş olsun sizin üzülmenizi gerektiren bir durum yok. Her insanın sağlık kusurları Olanilir önemli olsn içi kusurlu Olmasın .

Eşimde de görme sorunu var hem gece körlüğü hemde görme alanında daralma seni iyi anlıyorum ama hiç canını sıkma elinde olmayan bir durumdan dolayı böylesin
Bende dışarda el eleyken çukurdur kaldırımdır önümüze ne gelirse elini hafif sıkıyorum o anlıyor birşey olduğunu daha dikkat ediyor eşinde dışardayken sana böyle yapabilir ama dediğim gibi kim ne derse desin salla kimseye gelinlik yapmak zorunda degilsin

saolsun eşim beni tutyor elimi diye bak dikkat et önüne tas var. sağ duyulu bir eşim olduğuna şükrediyorum.
ama bazen utaniyorum. kaynanamin görümcemin yaninda.
böle bir gelini olduklari için. bişeyi faydanamadığı hissediyorum. ben yapayim diyorum. hevesli oluyorum o konuda. sonra elini gözüne bulaşiyorum maalesef. :d ama çok kötü oluyorum.

Canım benim emin ol tuvaletlerine kadar temizlesen yine de işe yaramayan gelin olursun. Erkek tarafının istediği gelin henüz bulunamadı. Hiç üzülme. :)

hiçbir şey yapmayacaksınız tabiki. İnsanoğlu nankördür maalesef. Ne yaparsanız yapın bu hayatta kimseye yaranamazsınız. Yaranmak zorunda da değilsiniz. Mutlu olun kimseye kendinizi kanıtlamak zorunda değilsiniz. Buna da şükür diyip yolunuza bakın. Eşiniz de sizinle zorla evlenmedi kimse kafasına silah dayamadı evlen diye. Bunun rahatlığı içinde olun. Ve şunu da asla unutmayın. Allah'ın adaleti çok büyüktür. Bu hayatta kimin başına ne geleceğini ne kusurlarımızın olacağını bilmiyoruz. Her zaman şükretmek ve yardımcı olmak lazım. Elinizden gelenin değerini bilmeyen insanlara kendinizi boş yere kanıtlamaya çalışmayın. Allah size ailenizle mutluluk nasip etsin:) kafanızı takmayın.

Ne demek işe yaramamak? Çalışan kadınsınız. Eşinizin ailesi de az yesin bir uşak tutsunlar. Bu konunun az duymanızla az görmenizle ilgisi yok. Tamamen onların bencilliği ile ilgisi var. Şahin gözlü de olsanız böyle insanlar için asla yeterli hizmeti sağlayamazsınız. İlla bir kulp takarlar.

Nasıl düştün bu ailenin içine sen ya?
Vicdansız pislikler. Eşin de dahil buna..

Sakın öyle düşünme. Senin hakkında böyle düşünenlerin hepsi birer engelli adayı aslında. Bekle ve gör ne hallere düşeceklerini.
Senin gözlerin görmüyor olabilir ama onların kalbi kör.

Yeri gelince de kendini eksik hissedip susma ver cevaplarını. Belli ki düşünemeyen yaratıklardan hepsi..

Onların sağlıklarının garantisi varmıymış irtibatı kesin kimseye iş yapmak zorunda değilsiniz

Onların yanında fazla panik yapıyorsunuz galiba.
Benim de elim,kolum yara içinde. Bacaklarım morluklarla dolu 1 haftadır temizlikle uğraştığım için.
Normal zamanda da çarparım,kırarım dökerim aslında
İnsanların aptal aptal konuşmalarını da dert etmeyin.
Benim bir arkadaşım var. Boyu 1.50 falan yanılmıyorsam.
Evlendikten 1 yıl sonra eşinin halası evlerine geliyor. Arkadaşıma eve girer girmez demiş ki " sen hala böyle misin?"
Gerizekalı 30 yaşında kadının uzayacak hali yok ya :/
Bakın işte cehaletin sınırı yok.

eşim elinden geleni yapıyo saolsun ezdirme kendini cvbini ver diyo. ama ne yapayım derken gece körlüğü bi tedavisi olmadığı biliyor. diikat etsene önüne bak diyo. bi yerimi incimenden korkuyor. dün bi düştüm eşim koşarak gelmiş. gitcektim. izin vermediler evde bi dinlen dedi oturup agladim. işe yaranamiyorum demi dedim. akrabalar öle diyo bana dedim boşver takma dedi. keşke tedavisi olsaydi diyo. öncelik sağlık diyo.
beni sevmediler. sevemediler. ama iş sahibim var çok şükür o yüzden çekemediler.
hatta kaynanama hiç çekemiyolardi. akraba dediklerim eşimin halalariydi.
gözü hep benim üzerindeydi nazara geldim de düştüm öle düşündüm gözümdede var ne yapabilirim bilemiyorum. elimde degil .

Onların sağlıklarının garantisi varmıymış irtibatı kesin kimseye iş yapmak zorunda değilsiniz
yapamiyorum ki koşmak istiyorum koşamiyorum. çok gücendikleride biliyorum bişey diyemiyorlar ama ben anliyorum onlari.

insan aptal aptallarla iyi anlaşir zeki zeki ile hiç anlatamaz. zeki de aptalin aptalin zekinin derdine düşer.
işte ben çok üzüldüm boşuna üzülmüşüm. saolsun bana çok destek verdiniz bende size destek vericem. Allah sizden razi olsun:)

Bok yesin onlar. Siz yolunuza bakın. Yavrunuzu güzelce yetiştirin ki o akrabalara benzemesin.

Sagligi yuzde yuz normal olan gelinler icin kotu birsey denmiyor mu saniyorsun?

Rabbimden gelmis bu hastalik..ise yaramiyo vs gibi laflar cok ucuz. Senin durumuna bi gun onlarin dusmeyeceginin garantisi var mi?

Kendinize bu kötülüğü yapmayın. Densiz ve kendini bilmez insanların laflarına da aldırmayın.
Siz kendinize güvenirseniz milletin de boş konuşmasını kesersiniz.
Size söylenen bir lafı duyduğunuzda çatır çatır cevap verin.

Bir takım engellerine rağmen, 4 yıldır evli hem çalışan bi insan hem anne olarak,seni ayakta alkışlasınlar bi zahmet.Sapa sağlam olup akşama kadar yatan bi dünya insan var.
Sen gelin değil bir insansın herşeyden önce.Kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin.Sna bu cahilce lafı getiren de de hata var.Onlar hem ev döndürüp hem çocuk bakıup hem de çalışsınlar da ondan sonra konuşsunlar.Takma boşver.

Sana kendini böyle hissettiren hadsizler işe yaramaz! Sakın takma kafana üzme kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…