işe yaramayan gelin miyim?

Cok özür dilerim ama biyonik kulak derken kulak arkasi kulaklik kullaniyorum ben fotografini atabilirim.
Duyma kaybim 100%43
Bana hic bir sekilde ameliyati yok dediler benim kulak kemigim inceymis.

Biyonik kulakla ilgili bir bilgim yok biyonik kulak deyince kulak arkasi kulakligi kastediyorsunuz sandim tekrar kusura bakmayin..

Ama ameliyat olan akrabam var kulak icine cihaz yerlestirilen herseyi duydugunu söylüyor cocuk.

Hiç bir sorunun olmasa bile sen hizmetçi değilsin .Ayrıca annesin .Çalışıyorsun .Hayatta daha neyi yapacaksın ki zaten . Durumun özelinde söylüyorum gayet güçlü bir karaktersin .Sallama milleti..

benim işitme %52 görme alanim % 23 toplam % 75 engelliyim. bunada şükür daha beteri de var.
ameliyattan korkuyorum.
rahat duyabiliyormusun kulak arkasinda. ben pek duyamiyorum biyonik kulak deyince öle anladim:)

yapamadıklarınız dan ziyade yaptıklarınıza odaklanın . İş sahibi evli çocuklu bir bayansınız. Eminim eviniz pırıl pırıldır. Kurulu bir düzeniniz vardır. Bunlar önemli şeyler gerisi için kendinizi üzmeyin

ayy kıyamam sana bu terbiyesizleri mi dert ettin sen.
hiç değmez emin ol. sen onlar için çabalarken yaşıyorsun bu kazaları bence.
boşvereceksin. hızlı mı gidiyorlar bırak gitsinler. sen sakin sakin hallet işlerini.
ve senin başardığını birçoğu başaramaz. hem evli hem çocuklu hem çalışan daha ne olsun
son olarak kimse için üzme kendini

Sarilasim geldi size. Siz cok guclusunuz, bosverin milletin ne dusundugunu oldu mu.
Hareketlerinizi daha yavas yapmaya calisin, kestiremediginiz yada ben bu isi yapabilirmiyim acabe diye bi dusunceye kapildiginizda yapmayin sadece ben bu isi kesin yaparim dediginiz isleri yapin.

Rabbimin sevdigi kulusunuz bunu unutmayin

benim işitme %52 görme alanim % 23 toplam % 75 engelliyim. bunada şükür daha beteri de var.
ameliyattan korkuyorum.
rahat duyabiliyormusun kulak arkasinda. ben pek duyamiyorum biyonik kulak deyince öle anladim:)

Ilk 6 ay travma yasadim diyebilirim daha once ne ayak sesi duymusum ne de araba tekerlegi sesi.. Kuş civiltisi, sinek viziltisi, kapi gicirtisi..

Her gün agladigimi bilirim. Sonra alistim kulaklik özrümü 100de 18 civari azaltiyormus doktorum öyle söyledi.

Acaba cihazdan markasindan vs dolayi duymuyor olabilir misin ? Aramizda cok fark yok gibi.

Ya bu sizinle ilgili bir durum değil ki. Benim kv de halılarını çırpmak istemedim diye cüssesi var ama bir işe yaramıyor demişti yüzüme. Oysa ben hali için belimi incitmem parası neyse verelim yikatalim dedim. Yok illa çırp dedi ben de ömrüm boyunca yapmadim şimdi de yapmam dedim.
Herşeyden önce ise yaramak için evlenmiyoruz. Onların bi bulaşık yıkamaktan aciz oğullarına katlanıyorsak bi zahmet angarya iş istemesinler.

yok evim pırıl pırıl degil daginik pislik içinde.
napsin her çocuklu çalışan kadinin evi düzenli olunmuyor.:)
kaynanamla altlı üstlüyüm. şimdiye kadar çok şükür sıkıntı yaşamadim.
çocuğumu alip yukariya birakiyorum temizlik de yapabiliyorum o yönden rahatim çok şükür.

gel sarılalım :) teşekkür ederim.
heves işte heves ayagina eline bulaşiyor.
yapmayi da istekliyim. o yüzden taktim kafama işte.

olabilir siemens işitme cihazi kullaniyorum. son cikan çihazmiş 2016 da aldim .
memnun kalamadim. duyamiyorum sesini açtirin dedim sonuna kadar açti da duymuyorum ötüyor o konuda sıkıntı yaşiyorum.
telefonda bluetooth ile müzik açip öle dinleyen işitme cihazlar çikmiş fiyati da çok yüksek. o cihazi piyasaya çikmasini bekledim. ipad açip kulaklığı kulagina takip müzik dinleyen gençlere hep özendim valla. bunu hiç yapamadim maalesef

Benimki de siemens kendi doktorumu önerebilirim istersen İstanbuldaysan Haznedar da Inci hanim var cok iyi ilgileniyor.

Benimki de siemens kendi doktorumu önerebilirim istersen İstanbuldaysan Haznedar da Inci hanim var cok iyi ilgileniyor.
küçükken istanbula çok gittim. benim merkezim istanbuldu. sonra eskişehire geçtik.
Eskişehirden aldim ilk defa. evlenmeden önce istanbuldan alirdim cevizli maltepe istanbuldan...
istanbulda yaşamiyorum maalesef
siemens nitro işitme cihazi kullaniyorum senin nitro mu memnun musunuz

Fotograf yükleyemiyorum..
Fotografini atacagim buraya modelinin.

bu lafı size kim söyledi? kim getirdi yanı?
eşimin akrabalari demiş kaynanamgii yanindaydi.
ama çok gücendim..
yanina gidesim gelmiyor işe yaramayan gelinsem yapacak bi durum yok.
öle düşündüm bişey yapmayi çalışırken eline gözüne bulaştiriyorum.
benim gibi gelin almak istemezler becerikli pire gibi gelin olucak öle bi gelin istiyorlar. nabim ben pire gibi olamiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

akrabaları demiş kaynanaızın yanında. kaynana gelip size mi söyledi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…