işe yaramayan gelin miyim?

Bütün uzuvları tam çalışıp hayvan olacağına ( konuda size işe yaramıyor diyenler yani) az çalışıp insan ol canım. Niye üzülüyorsun 3 5 haysiyetsiz hadsizin söylediği lafa onlar öyle dedi diye sen öyle mi olacaksın.

haklisin
halimize çookk şükür.
çalıştığım için çocuğuma kayinvalidem bakiyo.
eşim de rahatszlığından dolayı şu an çalışamiyor.
inşallah bi iş kuracak Allah nasip ederse.
eve katkı sağlayabiliyorsam aileme bakabiliyorsam ne mutlu bana diyorum.
işyerinden çok önyargi aldim bunun kocasi issiz kendi çalışıyor der gibi bana bakiyolar. hiç aldirmadim.
ama mutluyum ben kocamla. evde duran bir insan degil. bi iş bulan çalışan adam. ne iş yapsam diye düşünüp duran adam. banada yük olmak da istemiyo bişey demiyorum. Allah büyük. sabredenlerle beraberdir elbet Allah sabredenlere güzel birşey verir. buna inaniyorum.
işyerinde kendi öğretmen memur buldu da benim kocam işsiz diye ilk başta üzülürdüm ama mutlu olmadiklari görünce böle düşünmekten vazgeçmişim.

hayır olmak zorunda degilim niye dedikleri anlayamamişim boşa üzülmüşüm.

İşiniz gücünüz ve çocuğunuz var. İmrenilecek bir hayatınız var yani. Çekemeyen insan sayısı bir hayli fazla bu dünyada. Siz takmayın söylenenleri. Kendilerinin gözleri mükemmel mi görüyormuş. Zamanla onlarında zaten göz problemleri çıkacak ortaya insan hep genç kalmıyor ya. Yarınını görmeden bugününde fesatlık ve gıybet yapan insanlar boş konuşuyorlar. Siz kulak ardı edin bunları . Üzülmeyin gözüm az görüyor diye. Sevinin gözüm,kolum, bacağım,işim,ailem var diye. Kötü kalpli insanları kendi kötülükleriyle başbaşa bırakın

yaa boşver bırak yapsın herkes. sen kendini eksik gibi görüp bir şeylere yarama derdinde oldukça herkes sana o gözle bakar zaten. bak mis gibi evliliğin, işin çocuğun var. burdaki dertleri de okuyorsun ve kimsenin hayatı mükemmel değil. akrabaları da akrep soksun. hepimiz ne çekiyorsak en çok akrabadan çekiyoruz zaten. boşver herkes kendi işini yapsın sen evinle çocuğunla ilgilen.

İş yerindekilerin,hatta etraftakilerin ne düşünüdüğü önemli değil.Belki işyerindekiler öyle düşünmüyor,sen alınganlık yapıyorsundur.Ya da düşünsünler.Herkes kendi yaşadığını kendi bilir.Kimseye göre hayatımızı şekillendiremeyuiz.ASllah sağlık bereket huzur versin.Gerisi konuşsun dursun.

ben burda ne dertler okudum. bazen taktığım konu varsa burdan buluyordum ayni muzrabi olunca konu açma geregi de duymamişim. benden daha çok dertli insan dolu. halimize çok şükür.
biliyorum ben mükemmel degilim benimde derdim olur. benimde birilere anlatacak ihtiyacim olur. öle degil mi kmise mükkemmeliyetçi degildir.

Nedir bu geline iş yaptırmakta ki merak yahu. Semer takıp koşturacaklar insanlar bi fırsat geçse. Siz sadece eşinizin ve çocuğunuzun ihtiyaçlarını halledin evinize bakın yeter. Milletin işini zaten yapmak zorunda değilsiniz . Kimsenin işine yaramak olmasın dert.

amin saol takiyordum sonra bi baktim vazgeçtim aslinda boş bunlar. bu dünyada misafiriz bu dünya sıkıntılı imtihan yerdir. dert derman edinecek yerdir ben böle düşünüyüorum. ahirette derdimiz olmuycaz diye düşünüyorum.

İcim acidi ne terbiye yoksunu insanlarmis kusurunuzla bu sekilde alay edebilmisler.
Bosverin,bazilarini gercekten gormemek duymamak lazim

Canim uzulme lutfen benim bi engelim yok ama annem bana hic bi is yaptirmadigi icin cok beceriksizim bende elime gozume bulastirirm herseyi.gecen memelekete geldik kayinvalidemdeydim gorumceme misafir gelecekti pasta icin yardima gelebilirim dedim tm marketteyiz gelince ararim seni dedi ve aramadi kayinvalidem arayip eve geldinizmi gelin gelsinmi diye sordu o ne dedi bilmiyorum kayinvalidem tm tm diyerek cevap verdi yol yorgunuymussun o yuzden istemiyor dedi ama aman bide onun elini beklemim diye dusundu bence .ki benim bi isim de yok bence sen donanimli bi insansin

Boşver kuzum bak keyfine kocan seviyor mu seni seviyor bebeğin var mis gibi işin gücün var daha ne isteyen istediğini söylesin
Sen Sefanı sür

Boşver kuzum bak keyfine kocan seviyor mu seni seviyor bebeğin var mis gibi işin gücün var daha ne isteyen istediğini söylesin
Sen Sefanı sür

Kendinizi neden zorluyorsunuz ki? Yani mazeretiniz var belli birsey gercekten oturun koseye keyfini cikarin. Önemli olan ise yarar olmaniz degil esinizin sizi sevmesi. Ne guzel esiniz sevmis saymis sizi rabbim de guzel bir bebek nasip etmis. E isiniz gucunuz de var uretken topluma faydasi olan bir bireysiniz. Beceriksiz gelin olmussunuz kime ne. Bence dert etmeyin ben canı gönülden tebrik ediyorum sizi

Amaan canim kv ler gorumceler hep boyle.
Sakin o tatli canini sıkma.

Sen cok onemlisin bunu unutma

Benim gözüm görüyor genede gidip kimseye hizmet etmiyorum. Canım istemiyorsa hiçbir şey yapmam. Mümkemmel olsanda kusur bulurlar.
Bi evlat dünyaya getşrmişsin onu yedirip içirip büyütmüşsün demek ki yapabiliyorsun.
Sen evinde kimseye muhtaç olmadıktan sonra ne önemi varki. Parada kazanıyorsun daha ne olacak.

Sen çok iyi niyetlisin ya maşallah hep böyle kal.. kendini boşuna üzme bardakta kırılır tabakta düşürülür ne var yani insanlık hali. Bu bir tek senin başına gelmiyor ki kendini eksik hissetmene hakkın yok kuzum. Kimseye yaranamazsın inan buna kendini onlara kanıtlamak zorunda değilsin! senin kv olsam el üstünde tutardım seni..

Arkandan ya da yaninda konusan akrabalari bosver. Esin seni seviyor ve destekliyor. Onceki konularinda kayinvaliden ve gorumcenin de iyi niyetli olduklarini yazmissin, Sana yardim ediyorlar ne guzel ve sen de calisan birisin bosver tadini cikar. Onlar evde is yapiyor sen disarda. Kendini kotu hissetme ve milletin laflarini ciddiye alma.
Sen rahatsizliklarindan dolayi biraz da milletin lafindan dolayi kompleks yapmissin bilincaltinda. Ama dedigin gibi herkesin var bir engeli psikolojik vs.
Ne guzel sen sadece bebeginle kaliteli zaman gecir ve baginizi kuvvetlendir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…