Bütün uzuvları tam çalışıp hayvan olacağına ( konuda size işe yaramıyor diyenler yani) az çalışıp insan ol canım. Niye üzülüyorsun 3 5 haysiyetsiz hadsizin söylediği lafa onlar öyle dedi diye sen öyle mi olacaksın.merhaba KK üyeleri:)
ben uzun süredir burayi takip ediyorum okuyorum derdim olduğu kadar herkesle sanirim ayni muzrabim.
29 yaşinda 4 yıla yakin evli. 1,5 yaşinda bebe sahibi bir iş sahibi bir kadinim. işitme kaybim var cihaz kullaniyorum ama konuşuyorum ...görme sorunu yaşiyorum. az görüyorum at gözlüyüm kısacasi.
eşim beni böle sevdi böle kabul etti ve bir görücü usulu ile taniştik. severek evlendik çok şükür.
benim sorunum şu.
ben her işe koşamiyorum görme sorunu derken az görüyorum çarpıyorum düşüyorum mesela.
dün şenlige gittik hızlı yürürken pat diye düştüm.
ayak bileğim incidi.
eşimin akrabalari felan bu gelin işe yaramiyor bişeyi demiş..
çok üzüldüm.
her işe görümcem koşuyor soruyorum bi yardima ihtiyac varmi diye yok sen git otur diyo.
kaynanamda ayni şekilde.
eşimede dedim ne yapayim diyo.
çok kötü hissettim bişeyi faydalanamiyorum beceriksizin önde gidenim galiba.
elimden geleni yapıyorum çok dikkat etmeye çalışıyorum nafile.
eşimde bazen dikkat etsene önüne bak diyo. bu elimde degil.
herşeyi gözüne burnuna bulaşiyorum.
off ne yapacagimi bilemiyorum çok üzgünüm... ne yapmaliyim.
haklisinBir takım engellerine rağmen, 4 yıldır evli hem çalışan bi insan hem anne olarak,seni ayakta alkışlasınlar bi zahmet.Sapa sağlam olup akşama kadar yatan bi dünya insan var.
Sen gelin değil bir insansın herşeyden önce.Kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin.Sna bu cahilce lafı getiren de de hata var.Onlar hem ev döndürüp hem çocuk bakıup hem de çalışsınlar da ondan sonra konuşsunlar.Takma boşver.
hayır olmak zorunda degilim niye dedikleri anlayamamişim boşa üzülmüşüm.Bütün uzuvlari tam calisipta hayvan olacağına ( konuda size ise yaramiyor diyenler yani) az çalışıp insan ol canım. Niye üzülüyorsun 3 3 5 haysiyetsiz hadsizin söylediği lafa onlar öyle dedi diye sen öyle mi olacaksın.
Canım boşver yani seni bilen bilir önemli olan eşinin ne düşündüğü eğer o da onlar gibi düşünüyorsa o zaman sıkıntı.hayır olmak zorunda degilim niye dedikleri anlayamamişim boşa üzülmüşüm.
her işi görümcem yapıyor .
bende soruyorum bi yardima ihtiyacin varmi diye benimde bilgiye ihtiyacim var bişeyler öğrenmek istiyorum bana öğretirse seve seve dinlerim. kaynanam da öle soruyorum bazen de ama iş yaptırmıyor korkuyuor.
geçen ramazanda misafir varken bulaşık yıkamaya kalktim bardak kırdım.
yufka açcaklardi bende seve seve hazirken eline gözüne bulaşirdim parmagimi kestim heyecandan...
hepsi heyecandan başima geliyo sinir oluyorum bi iş yapmaya kalkarken kötü duruma düşüyorum maalesef
İş yerindekilerin,hatta etraftakilerin ne düşünüdüğü önemli değil.Belki işyerindekiler öyle düşünmüyor,sen alınganlık yapıyorsundur.Ya da düşünsünler.Herkes kendi yaşadığını kendi bilir.Kimseye göre hayatımızı şekillendiremeyuiz.ASllah sağlık bereket huzur versin.Gerisi konuşsun dursun.haklisin
halimize çookk şükür.
çalıştığım için çocuğuma kayinvalidem bakiyo.
eşim de rahatszlığından dolayı şu an çalışamiyor.
inşallah bi iş kuracak Allah nasip ederse.
eve katkı sağlayabiliyorsam aileme bakabiliyorsam ne mutlu bana diyorum.
işyerinden çok önyargi aldim bunun kocasi issiz kendi çalışıyor der gibi bana bakiyolar. hiç aldirmadim.
ama mutluyum ben kocamla. evde duran bir insan degil. bi iş bulan çalışan adam. ne iş yapsam diye düşünüp duran adam. banada yük olmak da istemiyo bişey demiyorum. Allah büyük. sabredenlerle beraberdir elbet Allah sabredenlere güzel birşey verir. buna inaniyorum.
işyerinde kendi öğretmen memur buldu da benim kocam işsiz diye ilk başta üzülürdüm ama mutlu olmadiklari görünce böle düşünmekten vazgeçmişim.
ben burda ne dertler okudum. bazen taktığım konu varsa burdan buluyordum ayni muzrabi olunca konu açma geregi de duymamişim. benden daha çok dertli insan dolu. halimize çok şükür.yaa boşver bırak yapsın herkes. sen kendini eksik gibi görüp bir şeylere yarama derdinde oldukça herkes sana o gözle bakar zaten. bak mis gibi evliliğin, işin çocuğun var. burdaki dertleri de okuyorsun ve kimsenin hayatı mükemmel değil. akrabaları da akrep soksun. hepimiz ne çekiyorsak en çok akrabadan çekiyoruz zaten. boşver herkes kendi işini yapsın sen evinle çocuğunla ilgilen.
amin saol takiyordum sonra bi baktim vazgeçtim aslinda boş bunlar. bu dünyada misafiriz bu dünya sıkıntılı imtihan yerdir. dert derman edinecek yerdir ben böle düşünüyüorum. ahirette derdimiz olmuycaz diye düşünüyorum.İş yerindekilerin,hatta etraftakilerin ne düşünüdüğü önemli değil.Belki işyerindekiler öyle düşünmüyor,sen alınganlık yapıyorsundur.Ya da düşünsünler.Herkes kendi yaşadığını kendi bilir.Kimseye göre hayatımızı şekillendiremeyuiz.ASllah sağlık bereket huzur versin.Gerisi konuşsun dursun.
Kendinizi neden zorluyorsunuz ki? Yani mazeretiniz var belli birsey gercekten oturun koseye keyfini cikarin. Önemli olan ise yarar olmaniz degil esinizin sizi sevmesi. Ne guzel esiniz sevmis saymis sizi rabbim de guzel bir bebek nasip etmis. E isiniz gucunuz de var uretken topluma faydasi olan bir bireysiniz. Beceriksiz gelin olmussunuz kime ne. Bence dert etmeyin ben canı gönülden tebrik ediyorum sizimerhaba KK üyeleri:)
ben uzun süredir burayi takip ediyorum okuyorum derdim olduğu kadar herkesle sanirim ayni muzrabim.
29 yaşinda 4 yıla yakin evli. 1,5 yaşinda bebe sahibi bir iş sahibi bir kadinim. işitme kaybim var cihaz kullaniyorum ama konuşuyorum ...görme sorunu yaşiyorum. az görüyorum at gözlüyüm kısacasi.
eşim beni böle sevdi böle kabul etti ve bir görücü usulu ile taniştik. severek evlendik çok şükür.
benim sorunum şu.
ben her işe koşamiyorum görme sorunu derken az görüyorum çarpıyorum düşüyorum mesela.
dün şenlige gittik hızlı yürürken pat diye düştüm.
ayak bileğim incidi.
eşimin akrabalari felan bu gelin işe yaramiyor bişeyi demiş..
çok üzüldüm.
her işe görümcem koşuyor soruyorum bi yardima ihtiyac varmi diye yok sen git otur diyo.
kaynanamda ayni şekilde.
eşimede dedim ne yapayim diyo.
çok kötü hissettim bişeyi faydalanamiyorum beceriksizin önde gidenim galiba.
elimden geleni yapıyorum çok dikkat etmeye çalışıyorum nafile.
eşimde bazen dikkat etsene önüne bak diyo. bu elimde degil.
herşeyi gözüne burnuna bulaşiyorum.
off ne yapacagimi bilemiyorum çok üzgünüm... ne yapmaliyim.
Sen çok iyi niyetlisin ya maşallah hep böyle kal.. kendini boşuna üzme bardakta kırılır tabakta düşürülür ne var yani insanlık hali. Bu bir tek senin başına gelmiyor ki kendini eksik hissetmene hakkın yok kuzum. Kimseye yaranamazsın inan buna kendini onlara kanıtlamak zorunda değilsin! senin kv olsam el üstünde tutardım seni..her işi görümcem yapıyor .
bende soruyorum bi yardima ihtiyacin varmi diye benimde bilgiye ihtiyacim var bişeyler öğrenmek istiyorum bana öğretirse seve seve dinlerim. kaynanam da öle soruyorum bazen de ama iş yaptırmıyor korkuyuor.
geçen ramazanda misafir varken bulaşık yıkamaya kalktim bardak kırdım.
yufka açcaklardi bende seve seve hazirken eline gözüne bulaşirdim parmagimi kestim heyecandan...
hepsi heyecandan başima geliyo sinir oluyorum bi iş yapmaya kalkarken kötü duruma düşüyorum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?