işe yaramayan gelin miyim?

Canımsınız yaa kesinlikle boş verin. Elinizden geleni yapıyorsunuz sonuçta gerisi önemli değil. Önemli olan sizin sağlığınız bence yapmamak daha iyi. O kdar okuyoruz yapanların kıymeti bilinmoyor ki

Esinin dikkat et demesi sana zarar gelmesin diyedir .Otekileri de bosver dış kapının dış mandallari .Sen esine ve bebeğine yetişebiliyorsan herkes halinden memnunsa gerisi onemli degil. Benim ailemdekiler bazen kör müsün lafını kullanir .Ben de evet körüm bak gozlugum var sen de korsun herhalde der guler geçerim.

Kirilan bardak, canak olsun bos verin yahu. Gozum saglam, kulagimda da hasar yok. Ama sakarlik konusunda sizle yarisirim, iddialiyim. Beni de bir ise bulastirmamaya calisirlar. Ben de israr etmeyi biraktim. Herkes mutlu, bos verin:)

Guzel bir yuvaniz, evladiniz, isiniz var daha ne? Esiniz sizi bu konuda kiriyorsa bilincli yaptigini sanmiyorum. Fark etmesini saglayin.

hiç bişey yapmak zorunda değilsin neysen osun...herkeste seni böyle kabul etmek zorunda sen ekstra çabalamak içi krndini yıpratma...kıyamam sana ben

eksik olan hiçbi şeyiniz yok aksine fazlasınız güçlüsünüz
sakın kulak asmayın zaten amaçları kırmak incitmek tamamen. sadece eşinizin size daha iyi yaklaşması gerektiğini düşünüyorm

Aslında anlattığınız butun şeyleri yapabilme kabiliyetine sahipsiniz ama sırf heyecan telaş yaptığınız acele ettiğiniz için ufak sakarlıklar oluyor.. dediginiz sıkıntıları yaşamayan kişiler de bardak kırıp elini kesiyor düşebiliyor.. sadece panik yaomayin yavaş olun kendinizi ispatlamaya çalışmayın. Zamanla sizden yardım kabul ederler.

Nisan gunum dahil dustum hala daha dusuyorum skarim cunku insanlik hali gulup geciyorum uzulmeyin :) ki sizin problemlerinz elinizde olmayan seyler onlar utansin dedikodu yapanlar

eşimin akrabalari felan bu gelin işe yaramiyor bişeyi demiş..

Ay sanki yolda böyle at, eşek kalır da işe yaramıyor dersin onun gibi. Ne pis zihniyetli tipler bunlar ya, sizi sanki kullanılacak mal diye almışlar. Bunların ne işini gücünü yapın ne de bunları muhatap alın.

Aile kurmuşsun, çocuk sahibi yetişkin insansın.
Tek sorumluluğun kendi ailene oysa.

Ama işte toplum normu, hep senden fazlasını bekler,
Ben de fiziksel engel yok ama, deliyim halbusi

Mesela sen neden çocuk yaptın? Yaşlandığımda bana bakar diye mi düşündün?

Emin’im hayır, yine kabul görülmek adına torun sahibi olsunlar istedin.

Yaranmaya çalışma, yardımlarını da kabul etme.

Para sıkıntısı yoksa, ev temiz olsun, ütü işleri hallolsun yardımcıyla yeter.

Bence bazen, şeytanın kibrini örnek almak gerekiyor

Size kaba davranmalari kendi terbiyesizlikleri. Siz kendinize, ailenize bakin. Bu insanlarla da az gorusun. Ömür törpüsü gibiler evelallah

5 dakkada kimin ne hale gelecegi belli değilken bu ne cürret? Hayat iyi şeyler demez boylelerine
Birde o kadar temiz niyetlisin ki kendini sorguluyorsun...

kimin basına ne zaman ne gelecegi hiç belli olmaz, hayat bu.. Kimse yarin neyle karsilasacagini bilemez, rahat olun. is yapacam diye niye ugrasiyorsunuz ki. bahaneniz cocukla ilgileniyorum olsun,alin çocuğunuzu kucaginiza onunla oynayin siz de..

Ay yapmayın lütfen.
Keyfi mi durumunuz sanki?
Kim ne derse desin,hiç umursamayın.
Sizin elinizde olmayan birşey bu,boş boş konuşmasınlar

Ben de düşerim :) gelin olduğun in ağzınla kuş tutsan da zaten kulp bulurlar , beni hiç tanımayan akrabaları bile hakkımda neler konuştular , ben de saf saf arayıp bayramlarını seyranlarını tebrik ediyorum !! iş talep etmemelerinin tadını çıkar hayatım

kendi gelinleri hizmetçi muamelesi görüyordu. kaynanama geline bi iş yaptırmıyormusunuz demiş..
kaynanamin cevabi ben onu hizmetçi diye almadim gelin kızım diye aldim demiş. kendisine tebrik ettim:)

Amaan canim kv ler gorumceler hep boyle.
Sakin o tatli canini sıkma.

Sen cok onemlisin bunu unutma
çok şükür kaynanamla aramda sorun yok da görümcemle yıldızlar barişmadi ne bilim. en baştan beri böle soğuk.. huyu öle onun diyip duruyorum ben mi isiniamadim ona bilmiyorum çok ğraştim laf yapıştırdım neler yaptım nafile aman zaman akışına biraktim bende. ama şu ki görümcemin emegi çok büyük.. ona bi lafim yok sorun akrabalarda sıkıntı var. yüzsüz davraniyolar bana karşı.. eşim halalariyla görüşmüyor. mecburi görüştük gelin gelmiyo bile demiş. ne yüzle gidicem oraya. eşim gitmiyorsa benim ne işim var degilmi.

gündüz iş akşam yemek yeterice ev işi... kızımla vakit... eşimle film keyfi yapıyoruz. zaman su gibi akip gidiyo. ama ben çok laflari sorguluyorum ciddiye aliyorum alinganim o konuda.

Benimde hem duyma hem de görmede kaybim var.
Gözlük kullandigim sira o akraba dediklerinden biri bana seslenmis ben duymayinca " Sende sagir misin kör müsün anlayamadik " dedi. Duydum ve döndüm ne diyecektin dedim hiiiç dedi.

Biyonik kulak takmaya baslayinca gözlügü cikarip lens taktim.
Biliyorum yasayan biri olarak zor ama biraz özgüveninizi kazanirsaniz umursamamaya baslarsiniz..
Ben suan hic umursamiyorum.

ben şu an işitme cihaz kullaniyorum. 4 yaşimdan beri.
seviyem de dahada ilerledi. yani bi kulagimda tamamen duyu gitmiş.
doktor biyonik kulak dedi bana. ameliyat diyo ben çok korkuyorum. ya hiç duyamasam...
şu an cihazla çok az duyuyorum.ses çok gelmiyo.
biyonik kulak hakkinda bilgiye ihtiyacim var.
daha net duyamiyormusun kelimeleri tane tane anlaşiliyormu?
bende algilama var tam olarak kelimeleri algilayamiyorum. zorlaniyorum.
konuşuyorum eğitim de aldim. çok kitap okudum kendimi geliştirdim.
görme de bende gece körlüğü var maalesef tedavisi yok.
katarakt ameliyati olucam allah nasip ederse.
bende özgüvenim biraz sifir. ne bilim insanlar değişti güven kalmayinca kime güvenicektim bu devirde.
eskiden çok rahattim hiç çekinmeden toplum içine girerdim şimdi artık öle degilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…