hiç bişey yapmak zorunda değilsin neysen osun...herkeste seni böyle kabul etmek zorunda sen ekstra çabalamak içi krndini yıpratma...kıyamam sana benmerhaba KK üyeleri:)
ben uzun süredir burayi takip ediyorum okuyorum derdim olduğu kadar herkesle sanirim ayni muzrabim.
29 yaşinda 4 yıla yakin evli. 1,5 yaşinda bebe sahibi bir iş sahibi bir kadinim. işitme kaybim var cihaz kullaniyorum ama konuşuyorum ...görme sorunu yaşiyorum. az görüyorum at gözlüyüm kısacasi.
eşim beni böle sevdi böle kabul etti ve bir görücü usulu ile taniştik. severek evlendik çok şükür.
benim sorunum şu.
ben her işe koşamiyorum görme sorunu derken az görüyorum çarpıyorum düşüyorum mesela.
dün şenlige gittik hızlı yürürken pat diye düştüm.
ayak bileğim incidi.
eşimin akrabalari felan bu gelin işe yaramiyor bişeyi demiş..
çok üzüldüm.
her işe görümcem koşuyor soruyorum bi yardima ihtiyac varmi diye yok sen git otur diyo.
kaynanamda ayni şekilde.
eşimede dedim ne yapayim diyo.
çok kötü hissettim bişeyi faydalanamiyorum beceriksizin önde gidenim galiba.
elimden geleni yapıyorum çok dikkat etmeye çalışıyorum nafile.
eşimde bazen dikkat etsene önüne bak diyo. bu elimde degil.
herşeyi gözüne burnuna bulaşiyorum.
off ne yapacagimi bilemiyorum çok üzgünüm... ne yapmaliyim.
her işi görümcem yapıyor .
bende soruyorum bi yardima ihtiyacin varmi diye benimde bilgiye ihtiyacim var bişeyler öğrenmek istiyorum bana öğretirse seve seve dinlerim. kaynanam da öle soruyorum bazen de ama iş yaptırmıyor korkuyuor.
geçen ramazanda misafir varken bulaşık yıkamaya kalktim bardak kırdım.
yufka açcaklardi bende seve seve hazirken eline gözüne bulaşirdim parmagimi kestim heyecandan...
hepsi heyecandan başima geliyo sinir oluyorum bi iş yapmaya kalkarken kötü duruma düşüyorum maalesef
kimin basına ne zaman ne gelecegi hiç belli olmaz, hayat bu.. Kimse yarin neyle karsilasacagini bilemez, rahat olun. is yapacam diye niye ugrasiyorsunuz ki. bahaneniz cocukla ilgileniyorum olsun,alin çocuğunuzu kucaginiza onunla oynayin siz de..merhaba KK üyeleri:)
ben uzun süredir burayi takip ediyorum okuyorum derdim olduğu kadar herkesle sanirim ayni muzrabim.
29 yaşinda 4 yıla yakin evli. 1,5 yaşinda bebe sahibi bir iş sahibi bir kadinim. işitme kaybim var cihaz kullaniyorum ama konuşuyorum ...görme sorunu yaşiyorum. az görüyorum at gözlüyüm kısacasi.
eşim beni böle sevdi böle kabul etti ve bir görücü usulu ile taniştik. severek evlendik çok şükür.
benim sorunum şu.
ben her işe koşamiyorum görme sorunu derken az görüyorum çarpıyorum düşüyorum mesela.
dün şenlige gittik hızlı yürürken pat diye düştüm.
ayak bileğim incidi.
çok üzüldüm.
her işe görümcem koşuyor soruyorum bi yardima ihtiyac varmi diye yok sen git otur diyo.
kaynanamda ayni şekilde.
eşimede dedim ne yapayim diyo.
çok kötü hissettim bişeyi faydalanamiyorum beceriksizin önde gidenim galiba.
elimden geleni yapıyorum çok dikkat etmeye çalışıyorum nafile.
eşimde bazen dikkat etsene önüne bak diyo. bu elimde degil.
herşeyi gözüne burnuna bulaşiyorum.
off ne yapacagimi bilemiyorum çok üzgünüm... ne yapmaliyim.
Ay yapmayın lütfen.saolsun eşim beni tutyor elimi diye bak dikkat et önüne tas var. sağ duyulu bir eşim olduğuna şükrediyorum.
ama bazen utaniyorum. kaynanamin görümcemin yaninda.
böle bir gelini olduklari için. bişeyi faydanamadığı hissediyorum. ben yapayim diyorum. hevesli oluyorum o konuda. sonra elini gözüne bulaşiyorum maalesef. :d ama çok kötü oluyorum.
kendi gelinleri hizmetçi muamelesi görüyordu. kaynanama geline bi iş yaptırmıyormusunuz demiş..Ay sanki yolda böyle at, eşek kalır da işe yaramıyor dersin onun gibi. Ne pis zihniyetli tipler bunlar ya, sizi sanki kullanılacak mal diye almışlar. Bunların ne işini gücünü yapın ne de bunları muhatap alın.
çok şükür kaynanamla aramda sorun yok da görümcemle yıldızlar barişmadi ne bilim. en baştan beri böle soğuk.. huyu öle onun diyip duruyorum ben mi isiniamadim ona bilmiyorum çok ğraştim laf yapıştırdım neler yaptım nafile aman zaman akışına biraktim bende. ama şu ki görümcemin emegi çok büyük.. ona bi lafim yok sorun akrabalarda sıkıntı var. yüzsüz davraniyolar bana karşı.. eşim halalariyla görüşmüyor. mecburi görüştük gelin gelmiyo bile demiş. ne yüzle gidicem oraya. eşim gitmiyorsa benim ne işim var degilmi.Amaan canim kv ler gorumceler hep boyle.
Sakin o tatli canini sıkma.
Sen cok onemlisin bunu unutma
gündüz iş akşam yemek yeterice ev işi... kızımla vakit... eşimle film keyfi yapıyoruz. zaman su gibi akip gidiyo. ama ben çok laflari sorguluyorum ciddiye aliyorum alinganim o konuda.Arkandan ya da yaninda konusan akrabalari bosver. Esin seni seviyor ve destekliyor. Onceki konularinda kayinvaliden ve gorumcenin de iyi niyetli olduklarini yazmissin, Sana yardim ediyorlar ne guzel ve sen de calisan birisin bosver tadini cikar. Onlar evde is yapiyor sen disarda. Kendini kotu hissetme ve milletin laflarini ciddiye alma.
Sen rahatsizliklarindan dolayi biraz da milletin lafindan dolayi kompleks yapmissin bilincaltinda. Ama dedigin gibi herkesin var bir engeli psikolojik vs.
Ne guzel sen sadece bebeginle kaliteli zaman gecir ve baginizi kuvvetlendir .
ben şu an işitme cihaz kullaniyorum. 4 yaşimdan beri.Benimde hem duyma hem de görmede kaybim var.
Gözlük kullandigim sira o akraba dediklerinden biri bana seslenmis ben duymayinca " Sende sagir misin kör müsün anlayamadik " dedi. Duydum ve döndüm ne diyecektin dedim hiiiç dedi.
Biyonik kulak takmaya baslayinca gözlügü cikarip lens taktim.
Biliyorum yasayan biri olarak zor ama biraz özgüveninizi kazanirsaniz umursamamaya baslarsiniz..
Ben suan hic umursamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?