İşi arkadaşı ile sohbet

Iron Lady

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2018
1.098
1.361
83
Eşimin iş yerinde bir arkadaşı ki hemcinsim olur kendisi. Eşime çocuk düşünüyor musunuz kaç tane vs tarzı sorular sormuş bugünde eşim anlattı laf arasında böyle bir konuşma oldu bende söyle böyle dedim diye. Şimdi asıl sorum şu ki ben asla iş arkadaşıma hele ki karşı cinsse asla bu tarz bir soru sormam bana özel hayata girmek gibi geliyor. Eşime birşey demedim tepki vermedim sonra hiçbirşey anlatmaz olur diye. Sizce kadının bu soruyu sorması normal mi yani ben olsam soramazdım. Kadında evli bu arada kötü birşey olduğu için değil sadece bunları sorabilmesi saçma geldi

Ben kötü bir şey göremedim, rahatsız olmuş olabilirsiniz fakat sırf muhabbet olsun diye sormuştur. Yoksa kadın napacak sizin kaç çocuk istediğinizi...
Abartıyorsunuz bence.

Gayet normal olabilen sohbetler
Saçmalık bi yönü yok. Evli insanların klasik muhabbeti işe. Eşin nasıl, çocuk varsa o sorulur ondan bahsedilir yoksa ne zaman v.s
Eşim bana anlatır hep oğlumuzu sorduklarını merak ettiklerini falan söyler :) yürüyo mu dişi çıktı mı falan diye sorarlar birlikte çalıştığı kadınlar.

İş dışında genelde siyaset,futbol, eş,çoluk çocuk gibi sohbetler olabilir...

Normal geldi bana

Kızlar sorulması problem ettiğim şey değil kaç tane düşünüyorsunuz vs diye sormuş olması yoksa insanlar gayet eşini işini sorabilir. Bende zaten sizlere normal mi diye soruyorum çok samimiyeti olan biri değil yeni arkadaş olduğu birine sorması gereksiz geldi

Normal, muhabbet olsun diye sormuştur. Takmayın kafanıza.

Gereksiz muhabbet. Ben de hiç hazzetmem çocuk düşünüyor musunuz , 2. Çocuk yapicak mısınız diye niye erkek is arkadaşıma sorayim ki. Cocuk nasıl ,büyümüştür vs diye sohbet etmek başka kaç çocuk yapıcaksın diye sormak başka. 15 yıldır da iş hayatındayım.

Aradaki samimiyete bağlı ama ben de hoşlanmam . Dün bi konu vardı ,konu sahibi aşırı tepki verip ardından blöf yapmıştı ,eşi de yemeyip blöfünü kendisine yedirmisti. fevri davranmaman iyi olmuş .esin nerde duracağını biliyorsa sıkıntı yapma .

Sorulabilir diye düşünüyorum, ben sorarım mesela. Tabii samimiyet de önemli. Bizim okulda herkesin 1 ya da 2 çocuğu var ve eski bir arkadaşımız yeni evlendi ona sordum ben,hocam çocukları seversin sen düşünmüyor musunuz siz diye o da gayet uygarca Allah nasip ederse istiyoruz dedi. Bu sohbetin anormal anlaşılabileceğini hiç sanmıyorum.

Bence önemli bir konuşma gibi degil kafanıza takmayin çok absürt bisey sormamis. Evet sormayadabilirdi onu ilgilendirmez ama sormuş bulunmuş bunda kafaya takacak bisey yok. Esinize belli etmemeniz iyi olmuş

Bence gereksiz bı muhabbet olmuş kadın erkek konusacak başka konu kalmamiş gıbı ama kötü niyetli değildir muhakkak iki taraf da

Ahaha bu ne ki,
Benim erkek patronum goha hanim 2.yi grciktirmeden yapin diyordu, hayirli calisan olarak sozunu dinledim

Bos vakitlerde sacmalamaca, uzerine dusunmeye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…