Su cinsiyet ayrimindan gina geldi. Erkek egemen toplumun dengesizligi iste. Neden evi gecindirmek erkege dusuyor da kadin asalak gibi bi omur evde yatiyor. Sonra da erkekler bizi eziyor diye aglamayi biliyorlar ama.
Once ekonomik bagimsizligi olacak insanin. Kimsenin eline bakarak yasanmaz bu devirde.
mümkünse biraz ara verin derim ben öyle yaptımçok yoruldum iş ev.yeni evliyim ve çalışmak istemiyorum ama eşim bu konuda hiç tölerans göstermiyor.var mı bu durumda olanlar...
Ehh tabi, yiyecegin ekmek icin adamin eline bakiyorsan ezerse de kabulleneceksin derler adama.
Kadinlarin bazilarinda ekmegimi cikarayim kafasi hic yok, kolay yoldan nasil sepeti deviririm derdi var. Adamlar da sabahin korunde sicak yataktan cikip ise gidiyorlar, onlarin cani yok mu?
bu bebiş sizin mi?Pişman olursun bence ben 2 aydır çalışmıyorum çalışmak istiyorum eşim bulduğum işleri begenmiyor.çalışmamam için bahane buluyor Şimdi kurslara bakıyorm kendime uygun öyle vakit geçirecegim artık. Bence hiç bırakmsk isteme yani
çok yoruldum iş ev.yeni evliyim ve çalışmak istemiyorum ama eşim bu konuda hiç tölerans göstermiyor.var mı bu durumda olanlar...
çok doğru kardeşim de ev hanımıydı 19 yıl sonra boşandı ve 40 yaşından sonra çalışmaya başladı üç çocuklaçok zor yani
söyliyim canım maleseff aldatma bizde çok üzgünüz iki ay oldu daha boşanalıCok affedersin,uzulerek soruyorum sebep neydi tam 19 yil sonra bosanmaya?
Aynı düşüncede yim sizinle..Ehh tabi, yiyecegin ekmek icin adamin eline bakiyorsan ezerse de kabulleneceksin derler adama.
Kadinlarin bazilarinda ekmegimi cikarayim kafasi hic yok, kolay yoldan nasil sepeti deviririm derdi var. Adamlar da sabahin korunde sicak yataktan cikip ise gidiyorlar, onlarin cani yok mu?
Buyur bir de buradan yak..
Sonuna kadar dayanamadım ben siz okuyabilir misiniz bilmiyorum. .
http://cahidejibek.com/tag/evlerinizde-oturun/
Birazdan taşlanaçağım biliyorum :)Asıl ben bunu yazana acıdım yazık
Birazdan taşlanaçağım biliyorum :)
Ya kadının nasıl bi hayal dünyası var
Bak kadını az çok çözdum ben :)
Çalışan kadın = günahkar , kötü anne , eş bile değil öteki erkeklere kur yapmaya gidiyor. , ve de ayrica namıssız püü :)))
Ev hanimi = saliha kadın ( bi de bu çıktı şimdi başımıza :), mükemmel anne, mükemmel es, melek melek :)))))
Erkek= baaaaa bahmah zorunda , binicem sirtina vurucam kirbacı :))) irkek değilmi eşek gibi bana bakacak :)))
Çok merak ediyorum acaba o erkek işsiz kalsa ne yapacaklar erkek olmayacak herhalde e adamın vasfı sana bakmak . E onu da yapamayın ca adamdan sayılmıyor artık :)
Bu yazi ne fena.. Durumun iyidir keyfince istedgni yaparsin tamam ama aza kanaat deniyor da 1000 1500lira azdan daha az bir para...ne demek kanaat? Bir çocuğun olsa nesiyle gecineceksin.Buyur bir de buradan yak..
Sonuna kadar dayanamadım ben siz okuyabilir misiniz bilmiyorum. .
http://cahidejibek.com/tag/evlerinizde-oturun/
Ya işte kadının kafasına göre çalışan kadın aza kanaat etmeyen , para para diye kuduran, kon ken partileri düzenleyip elinde viski bardağı ile çocuğuna bakmayan kadın oluyor. . Hayır kendi sini araştırdım atanmak icin kendini yirtmis ama atanamamis ..Bu yazi ne fena.. Durumun iyidir keyfince istedgni yaparsin tamam ama aza kanaat deniyor da 1000 1500lira azdan daha az bir para...ne demek kanaat? Bir çocuğun olsa nesiyle gecineceksin.
Belki tir tir titreyerek gördüğü kadınlar zengin koca ile evlenmeyip çocuğuna evine bakabilmek zorunda olanlardir eşine destek olmak zorunda olanlardir. Ne kötü bir yürek bir de dinimizden bahsetmiş..
Aynen... Birisi de yukarılarda yazmış "evlenirken çalışmak zorundasın diye şart koştu da kabul mu ettin, kadın isterse çalışır istemezse çalışmaz vs." diye. Baya baya normal geliyo yani bu düşünce bazı insanlara. Çok tuhaf, çok üzücü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?