Ehh tabi, yiyecegin ekmek icin adamin eline bakiyorsan ezerse de kabulleneceksin derler adama.
Kadinlarin bazilarinda ekmegimi cikarayim kafasi hic yok, kolay yoldan nasil sepeti deviririm derdi var. Adamlar da sabahin korunde sicak yataktan cikip ise gidiyorlar, onlarin cani yok mu?
Bana da sizin ev kadınlarını asalak gibi gören, o gün senin bu gün benim gezerek kel börek yediğini sanan hallerinizden gına geldi.Su cinsiyet ayrimindan gina geldi. Erkek egemen toplumun dengesizligi iste. Neden evi gecindirmek erkege dusuyor da kadin asalak gibi bi omur evde yatiyor. Sonra da erkekler bizi eziyor diye aglamayi biliyorlar ama.
Once ekonomik bagimsizligi olacak insanin. Kimsenin eline bakarak yasanmaz bu devirde.
Su cinsiyet ayrimindan gina geldi. Erkek egemen toplumun dengesizligi iste. Neden evi gecindirmek erkege dusuyor da kadin asalak gibi bi omur evde yatiyor. Sonra da erkekler bizi eziyor diye aglamayi biliyorlar ama.
Once ekonomik bagimsizligi olacak insanin. Kimsenin eline bakarak yasanmaz bu devirde.
Yiyecegin ekmek icin adamin eline bakinca ezilmeyi hak etmek cok sacma bir düsünce..
ozaman adamda benim pisirdigim yemek icin elime bakiyor diye ezeyim adami ..
kimse kimseyi ezemez..herkese birbirine saygi duymak zorunda..aileler hic ezdimi kendi cocugunu bakiyorlar ekmek veriyorlar diye..evlenince aile olunur birlik olunur..bunu anlayan yok herhalde..
Nice calisan kadinlar var ezilen siddet gören.. ve kazandiklari mal bile onlari o durumdan kurtaramayan.
Calismayan kadinlarin ezildigini düsünen veya ezildiklerine o durumdan kurtulamama sebebini calismamasina baglayan cok dar görünüslüdür. Calismak isteyene is cok hic merak etmeyin.
Ayrica ev hanimlarinin evde yattigini söylemeniz cok ilginc herhalde kendinizi öyle görüyorsunuz calismasaniz..
Kocaniz sizin elinize bakacak ama.. ütüsünü, yemegini, cayini temiz esyalarini sizden bekleyecek.
hatta cocuklarinizda sizin elinize bakacak..
Esine güvenmeyen insan hic evlenmesin en iyisi. Yalniz yasayin daha iyi.. bu zihniyetle bu bencillikle aile olamaz sizin gibiler.
Yiyecegin ekmek icin adamin eline bakinca ezilmeyi hak etmek cok sacma bir düsünce..
ozaman adamda benim pisirdigim yemek icin elime bakiyor diye ezeyim adami ..
kimse kimseyi ezemez..herkese birbirine saygi duymak zorunda..aileler hic ezdimi kendi cocugunu bakiyorlar ekmek veriyorlar diye..evlenince aile olunur birlik olunur..bunu anlayan yok herhalde..
Nice calisan kadinlar var ezilen siddet gören.. ve kazandiklari mal bile onlari o durumdan kurtaramayan.
Calismayan kadinlarin ezildigini düsünen veya ezildiklerine o durumdan kurtulamama sebebini calismamasina baglayan cok dar görünüslüdür. Calismak isteyene is cok hic merak etmeyin.
Ayrica ev hanimlarinin evde yattigini söylemeniz cok ilginc herhalde kendinizi öyle görüyorsunuz calismasaniz..
Kocaniz sizin elinize bakacak ama.. ütüsünü, yemegini, cayini temiz esyalarini sizden bekleyecek.
Esine güvenmeyen insan hic evlenmesin en iyisi. Yalniz yasayin daha iyi.. bu zihniyetle bu bencillikle aile olamaz sizin gibiler.
Doux genelde konularin yorumlarin calisan kadınlara yönelik. Nedenini merak ettim sanki tanistigin adamlar hep calisan kadın istiyor sen de sinir oluyorsun gibi bir izlenim oluştu bende..
hemen iş bulabileceksen çık dinlen..ama iş hayatı acımasız malesef...daha sigortalı olarak 5 yıldır çalışıyorum.yani çok varaslında benim isteğim 1-2 ay çıkıp dinlenmek.tadını çıkarıp sıkılınca da tekrar başlamak ama ona da müsade yok ..
Türkiyede mi yaşıyorsunuz?Nice calisan kadinlar var ezilen siddet gören.. ve kazandiklari mal bile onlari o durumdan kurtaramayan.
Ben çocuklarım küçükken evhanımlığı yaptım.Eeeeeeeee, ne is yapiyorlar peki ? Biri de beni aydinlatsin lutfen, camasiri, bulasigi yemegi zaten calisan , calismayan herkes yapiyor , ev kadinlari extra ne yapiyor ? TV karsisinda yatiyorlar, gezmeye gidiyorlar, baska ? Bizden gizli beyin ameliyati mi yapiyorlar? Ben calismadigim gunlerde ya yayiliyorum, ya da geziyorum. Bizi de aydinlatin lutfen , ev kadinlari baska ne yapar ?
Adama muhtacsin dediginiz kisi esiniz hayat arkadasiniz can yoldasiniz ayni sofrayi, yatagi paylastiginiz ve birlikte cocuklariniz oldugu kisi. Ben bu adama muhtac degilim. Muhtaclik evlilige, aile olmaya uymayan bir kelime.
Bu fikirde olmayan kisi zaten gocunup kendi ekmegini kendi kazanmak istemesi normal.
Kadinin calismamasi horlanma ezilme dovme sovme sebebi olamaz birkere. Ama bunu sizler hemcinslerimiz olarak bile düsünüyorsaniz erkekler ne düsünsün..
Herkesin ayri fikri var ama baska fikirde olan insanlari asagilayamassiniz bunu bilmis olun.
Ayrica calismayi güc sanan kendini calisiyor diye güclü sanan insanlardan hic hoslanmiyorum da zaten.
Benim gözümde isiniz elinizden alinsa ilk firsatta ezilen kendini ezik hisseden kisiler siz olursunuz bu düsünce yapisiyla.
Kadinlarimiz kompleks icinde bence. Yillardir sen evde oturacaksin calismiyacaksin denildi diye
ve artik eskisi gibi degil diye bu is meselesini kafasinda büyütenler var dedigim gibi güc sananlar var.
Tabiki herkesin bir altin bilezigi olsun elinde cahil olmasin egitim görsün veya isini seviyorsa sonuna kadar calissin.
Kim nasil istiyorsa onu yapsin. Ama ben ve cogu kadin biliyor ki hem ev hem is birlikte cok zor yürüyor.
Nedense cogu calisan kadin bunu itiraf etse sanki canindan can kopacak gibi tavir sergiliyor.
Üstüne de ev hanimligini karaliyor. Ben buna hayret ediyorum..
Gerci evli olmayanlarin yorumu da varmis bu konuda. Evlendikleri zaman fikirleri degismez ise bana doux demeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?