- 17 Ağustos 2017
- 121
- 309
- 23
Çevremde o kadar kilolular varki ben yanlarında zayıf kalıyorum ve sizin fazlanız var sadece balık etli ben oluyorum çünkü zayıflık yakışmıyor her insanın vücuduna giden bir kilosu vardır1.55 boya 66 kiloysaniz balik etinden biraz fazla oluyorsunuz ama..
Yani accik kilolusunuz bence
Balik etli benim mesela
1.65 boya 61 kilo.
Guzel bir kadinim.sarisinim mavi gozluyum inceyim burnum estetikli,gogusler silikon.bi bakan bi daha bakar.bunlari ovunnek icin anlatmadim.iyi bir kariyerim de var.gelgelelim benim isigim yok.ve sanirim yeterince sosyal zekam da yok.ya da etrafimdakiler cok vasat benim ugrasmaya tenezzul etmeyecegim sacmaliklarla ugrastiklarindan disarida kaliyorum.
Benden cok daha vasat insanlara bakiyorum benim hoslandigim adamlar etrafinda pervane.kadina bakiyom ben de olurdum erkek olsam.isve cilve eda...bakislar delici falan.kiyafeti berbat olsa da bacaklari yamuk burnu yamuk da olsa kadinin isigi var.
Bu is8k nasil elde edilirisigi olan hanimlar benim isigim niye sönùk sevildikce mi yanar o isik?gozlerimin feri yok guzellikle alakasi yok bunun.asik olunacak kadin nasil olunuyor?biri el atsin bana
neden bu yazdığınıza bu kadar güldümAnlatis tarziniz yuzunden sayfalarca yerden yere vurulacaksiniz olan ışık da burda sonecek
mesela biraz tevazu biraz alçakgönüllü olarak ve enaniyeti de azami ölçüde azaltarak bu ışığı yakabilirsinGuzel bir kadinim.sarisinim mavi gozluyum inceyim burnum estetikli,gogusler silikon.bi bakan bi daha bakar.bunlari ovunnek icin anlatmadim.iyi bir kariyerim de var.gelgelelim benim isigim yok.ve sanirim yeterince sosyal zekam da yok.ya da etrafimdakiler cok vasat benim ugrasmaya tenezzul etmeyecegim sacmaliklarla ugrastiklarindan disarida kaliyorum.
Benden cok daha vasat insanlara bakiyorum benim hoslandigim adamlar etrafinda pervane.kadina bakiyom ben de olurdum erkek olsam.isve cilve eda...bakislar delici falan.kiyafeti berbat olsa da bacaklari yamuk burnu yamuk da olsa kadinin isigi var.
Bu is8k nasil elde edilirisigi olan hanimlar benim isigim niye sönùk sevildikce mi yanar o isik?gozlerimin feri yok guzellikle alakasi yok bunun.asik olunacak kadin nasil olunuyor?biri el atsin bana
Haklisin o konudaÇevremde o kadar kilolular varki ben yanlarında zayıf kalıyorum ve sizin fazlanız var sadece balık etli ben oluyorum çünkü zayıflık yakışmıyor her insanın vücuduna giden bir kilosu vardır
neden bu yazdığınıza bu kadar güldüm
bence de konu sahibi vasatın baya altında ama haberi olmayabilirsızden cok daha vasat ınsanlar sınıflamasına gırenlerı tarıf eder mısınız ?
cok ılgınc bır yaklasım
benden vasat ınsanlar
sız kendınızı fazla onemsıyor olabılır mısınız? zıra sıze gore vasat olanların etrafında pervane olanlar sızın farkınızda bıle degılmıs ya dedıgınıze gore
belkı bakıs acınızı degıstırırsenız dunyanız da degısır etrafınızdakılerde
Ayrıca ışık sarisincilik ile yahut uzunboy ve mavi gözle yakalansaydi andan oktarin kediciklerinin başı göğe erişirdi...biraz zekaGuzel bir kadinim.sarisinim mavi gozluyum inceyim burnum estetikli,gogusler silikon.bi bakan bi daha bakar.bunlari ovunnek icin anlatmadim.iyi bir kariyerim de var.gelgelelim benim isigim yok.ve sanirim yeterince sosyal zekam da yok.ya da etrafimdakiler cok vasat benim ugrasmaya tenezzul etmeyecegim sacmaliklarla ugrastiklarindan disarida kaliyorum.
ayri
Ayrıca ışık sarisincilik ile yahut uzunboy ve mavi gözle yakalansaydi andan oktarin kediciklerinin başı göğe erişirdi...biraz zeka
Insanlari carpik, vasat diye ezikleyecegine bir aynaya bak derim ben. Demek ki sen de carpik vasatmissin ki estetik operasyonlar gecirmen bile bir ise yaramamis. Sende ki olay "gereksiz özgüven" ve "zeka yoksunlugu" oldugunu dusunuyorum. Tovbe ya... Vallahi insani cileden cikarirsiniz. Insanlari etkileyen sey guzellik degil ve herkesin guzellik kavrami farklidir . Bir soz var:" insanlar dis gorunusuyle karsilanir, karakterleriyle ugurlanir"... bence kendinizi gercekten sevin. Sevmis gibi yaptiginizi dusunuyorum. Ve yatirimlarinizi dis gorunusunuzden ziyade kalbinize ve beyninize yapin. Mesela kisisel gelisim kitaplari okuyabilir, yoga meditasyon gibi seyler yapabilirsiniz....Guzel bir kadinim.sarisinim mavi gozluyum inceyim burnum estetikli,gogusler silikon.bi bakan bi daha bakar.bunlari ovunnek icin anlatmadim.iyi bir kariyerim de var.gelgelelim benim isigim yok.ve sanirim yeterince sosyal zekam da yok.ya da etrafimdakiler cok vasat benim ugrasmaya tenezzul etmeyecegim sacmaliklarla ugrastiklarindan disarida kaliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?