Isigim yok :(

1.55 boya 66 kiloysaniz balik etinden biraz fazla oluyorsunuz ama..
Yani accik kilolusunuz bence

Balik etli benim mesela
1.65 boya 61 kilo.
Çevremde o kadar kilolular varki ben yanlarında zayıf kalıyorum ve sizin fazlanız var sadece balık etli ben oluyorum çünkü zayıflık yakışmıyor her insanın vücuduna giden bir kilosu vardır

Yanlış anlamayın belki bilerek yada bilmeyerek çok havalı tavırlarınız varsa insanları itekliyor olabilir.

isik bence insanin kendisini bulmasindan geliyor,
ben boyleyim, isine gelirse diyen kim olursa olsun bir karizmasi oluyor,

ancak birilerine kendini begendirmeye kalktin mi,
on parmaginda on marifet olsa o isik olmuyor iste.

estetik yaptirmissiniz,
ben de dusunuyorum,
ama sade kendim icin,
bakin evliyim, kocam icin bile asla dusunmem.

siz de bir dusunun,
bu hayatta asil kendinizi ne kadar taniyor ve ben buyum diyebiliyorsunuz.

Zaten bunu yaptiginizda hala bu probleminiz olsa bile bu problemi dert ediyor olmayacaksiniz.

(ay ben de asiri zekiyim yahu )

Ben bu ışık aura filan bu tip şeylere inanmıyorum.
damacanaya bile hallenenlerin olduğu metrekareye 20 abazanın peydah olduğu bu ülkede bir genç kızın yalnız kalması mümkün değil.

Konu sahibesi ask islerinde bence biraz da odakli olmak gerekiyor.....yani bazi kriterlerin olmazsa nasil seciceksin ki dunyada turlu turlu herif var
Misal benim icin beni cok sevmesi onemli, beni cok sevmeyecek bir erkekle isim olmaz. 2 numara uzun boy, bazen cok seker bulursam karsimdakini o zaman 1.75-1.78e inebilirimKumral, sarisin seviyorum; Italyansa o ayri hikaye o da olur
Kibar olsun, duzgun konussun, argo kufur konusmasin, kendini iyi ifade etsin, en az master mezunu olsun, egitimli ve kulturlu olsun, gezmeyi sevsin, hayvanlari sevsin, ailesine bagli olsun, sevgi dolu olsun.....daha da var ama burda kestim
Siz nasil bir seyler bakiyorsunuz mesela?

mesela biraz tevazu biraz alçakgönüllü olarak ve enaniyeti de azami ölçüde azaltarak bu ışığı yakabilirsin

Çevremde o kadar kilolular varki ben yanlarında zayıf kalıyorum ve sizin fazlanız var sadece balık etli ben oluyorum çünkü zayıflık yakışmıyor her insanın vücuduna giden bir kilosu vardır
Haklisin o konuda
Bazi insanlara gercekten zayiflik yakismiyor yaaa

bence de konu sahibi vasatın baya altında ama haberi olmayabilir

ayri
Ayrıca ışık sarisincilik ile yahut uzunboy ve mavi gözle yakalansaydi andan oktarin kediciklerinin başı göğe erişirdi...biraz zeka

Merhaba. Yorumlara verdiğiniz cevapları okudum bir kaç sayfa. Bir insanı kirabilecegini ya da ofkelendirebilecegini düşündüğüm yorumlara ya tamamen kayıtsız kalmissiniz ya da -bilincli davranmadiysaniz- duygusal anlamda hiç etkilenmeden yorum yapmışsınız gibi algıladım.

Bazı insanlar vardır, karşısındaki duygu yüklediği bir şey anlatir, konuşmaya calisir yada kavga etmeye ama onlar ne içeriği ne duyguyu onemserler. Onun yerine karsisindaki kişinin mimiklerini inceleyip kendilerince tanımlamalar yapıp sıfatlar yakistirirlar. Ya da anlatım bozukluklarına, hikayedeki sıralama hatasina, konuşma hızına odaklanip karisidaki insani bir nesne gibi incelerler. Yani hiç anda degildirler, duygusal bir tepkisizlik söz konusudur. Ve bunu aptal olmayan herkes hisseder. Çünkü verdikleri cevaplar ya alaycı ya geçiştirme seklinde ya konuyla ilgisiz ya da duygulardan arınmış gibi robotiktir. Hemen hemen hepsinin bir nedeni kendini tüm varlığı ile çok beğenme olabilir.

Bana bir parça da olsa ikili iliskilerinizde anda degilsiniz gibi geldi. Kız arkadaslarinizla, ailenizle iliskileriniz nasıl mesela? Hiç yakın arkadaşınız var mı? Onu en çok üzen olayı, en mutlu oldugu anı biliyor musunuz? Bu anları sizinle paylaştığında rahatlamış olduğunu gozlemlediniz mi? Sorular bu kadarla sınırlı kalamaz tabi, soruları siz bulmalisiniz. Bana sorgulamaniz gereken şey karşı cins ilişkilerinden çok ikili ilişkilerdeki genel durumunuzmus gibi geldi.

ayri

Ayrıca ışık sarisincilik ile yahut uzunboy ve mavi gözle yakalansaydi andan oktarin kediciklerinin başı göğe erişirdi...biraz zeka

Onlarin hepsini ayni doktor ameliyat etmis sanirsamAralarinda ciddi sekilde dogal olarak guzel olanlari varmis, simdi sisme bebege donmusler rezil kepaze olmuslar o kadar yapay ve kotu gorunuyorlar ki.....insan kendine niye bunu yapar

Insanlari carpik, vasat diye ezikleyecegine bir aynaya bak derim ben. Demek ki sen de carpik vasatmissin ki estetik operasyonlar gecirmen bile bir ise yaramamis. Sende ki olay "gereksiz özgüven" ve "zeka yoksunlugu" oldugunu dusunuyorum. Tovbe ya... Vallahi insani cileden cikarirsiniz. Insanlari etkileyen sey guzellik degil ve herkesin guzellik kavrami farklidir . Bir soz var:" insanlar dis gorunusuyle karsilanir, karakterleriyle ugurlanir"... bence kendinizi gercekten sevin. Sevmis gibi yaptiginizi dusunuyorum. Ve yatirimlarinizi dis gorunusunuzden ziyade kalbinize ve beyninize yapin. Mesela kisisel gelisim kitaplari okuyabilir, yoga meditasyon gibi seyler yapabilirsiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…