- 7 Ağustos 2018
- 851
- 709
- 23
- 42
aynı doktorun tezgahından mi gecmislerOnlarin hepsini ayni doktor ameliyat etmis sanirsamAralarinda ciddi sekilde dogal olarak guzel olanlari varmis, simdi sisme bebege donmusler rezil kepaze olmuslar o kadar yapay ve kotu gorunuyorlar ki.....insan kendine niye bunu yapar
Erkekler aslında sadece Isve cilve sever. Estetik göze hoş görünür o ayrı. Ama sadece o yeterli mi sence?? Şişme bot misali fos olur.
Nice güzel kadınlar kimlerle aldatiliyor.
Aynen omuzlarım geniş belim ince gözümün altı mor tuhaf bişey oluyorum sonra tekrar kilo alıyorum sonra pişman olup geri zayıflıyorum kafayı sıyırıyorum galibaHaklisin o konuda
Bazi insanlara gercekten zayiflik yakismiyor yaaa
Bu kibirle zor zaten
Evt bu da bana komik ve anlasilmaz birsey geldi.Kendi burnunu yaptırmış diğerlerinin burnuna laf ediyo ne tuhaf
Gecmis konularına bakıyodum simdi de zaten değişik birisi beğenilmek icin fazla hirs yapiyo, sonra ben cok guzelım diyo.. kendini ikna etmeye calisiyo galiba herkesi asagilayip kendini yücelterek :) kompleks belkideEvt bu da bana komik ve anlasilmaz birsey geldi.
Senin ki de kotuymus ki yaptirmissin
Simdi dogal burunlari begenmiyor ve yamuk yumuk burunlular diyor
Insanlar ne tuhaf oldu
:)))) cukkkonus sahibine armaganim olsun : )))
aynen ama bu kadinda dogal degilmiski..yani bazi erkekler o slikon memelere dokunmak istemez tam tersi dogal olani sever : )) hahah slikonlulari simdi yermeyimde.. dogal guzelligin olsa bile, bu kadar ciddi ciddi kendini ovmek gercekten disardan kotu gozukuyorGecmis konularına bakıyodum simdi de zaten değişik birisi beğenilmek icin fazla hirs yapiyo, sonra ben cok guzelım diyo.. kendini ikna etmeye calisiyo galiba herkesi asagilayip kendini yücelterek :) kompleks belkide
Zerre mutevazılık yok ki aşırıııııı iticciiaynen ama bu kadinda dogal degilmiski..yani bazi erkekler o slikon memelere dokunmak istemez tam tersi dogal olani sever : )) hahah slikonlulari simdi yermeyimde.. dogal guzelligin olsa bile, bu kadar ciddi ciddi kendini ovmek gercekten disardan kotu gozukuyor
Sen insanları çok vasat, burnu yamuk, kıyafeti çirkin diye aşağılamayı bıraktığında yanar o ışık merak etme.Guzel bir kadinim.sarisinim mavi gozluyum inceyim burnum estetikli,gogusler silikon.bi bakan bi daha bakar.bunlari ovunnek icin anlatmadim.iyi bir kariyerim de var.gelgelelim benim isigim yok.ve sanirim yeterince sosyal zekam da yok.ya da etrafimdakiler cok vasat benim ugrasmaya tenezzul etmeyecegim sacmaliklarla ugrastiklarindan disarida kaliyorum.
Benden cok daha vasat insanlara bakiyorum benim hoslandigim adamlar etrafinda pervane.kadina bakiyom ben de olurdum erkek olsam.isve cilve eda...bakislar delici falan.kiyafeti berbat olsa da bacaklari yamuk burnu yamuk da olsa kadinin isigi var.
Bu is8k nasil elde edilirisigi olan hanimlar benim isigim niye sönùk sevildikce mi yanar o isik?gozlerimin feri yok guzellikle alakasi yok bunun.asik olunacak kadin nasil olunuyor?biri el atsin bana
Bak utandirdin beni şimditavsannn bazen bir cumle yaziyor sadece, yazma tarzina seep gulmekten oluyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?