Isigim yok :(

Onlarin hepsini ayni doktor ameliyat etmis sanirsamAralarinda ciddi sekilde dogal olarak guzel olanlari varmis, simdi sisme bebege donmusler rezil kepaze olmuslar o kadar yapay ve kotu gorunuyorlar ki.....insan kendine niye bunu yapar
aynı doktorun tezgahından mi gecmisler valla bilmiyordum.ama tahmin etmeliydim

Erkekler aslında sadece Isve cilve sever. Estetik göze hoş görünür o ayrı. Ama sadece o yeterli mi sence?? Şişme bot misali fos olur.
Nice güzel kadınlar kimlerle aldatiliyor.

Aldatilmaya girmiyorum çünkü aldatilmanin nedeni güzellik çirkinlik değil, aldatanin karaktersizligindendir.

Kimi isve cilve seviyor, kimi sevilmeyi, kimi aklı, parayı , kalbi , korumayı ... sinir yok bunda.

Elbette yeterli değil ancak erkekler doğalı moğali ayırt edecek kapasitede değil.

Yeri geldiğinde doğal değil diye yorum yaptıkları kadınları içten içe çok beğenirler.
Çokta umurlarında olduğunu düşünmüyorum doğallığın.

Önemli olan sadece işve, güzellik falan değilmiş demek ki. Bir arkadaşım var ben güzelim diye sayfa sayfa fotoğrafını paylaşır gece gündüz. Simasını unutacak kadar hafızamızda sorun yok çok şükür. Bir koca bulamıyorum diye de kendini yerlere atacak neredeyse. Kendi kendini beğenmişlik itici duruyor malesef. Doğal olmak lazım. ‘Ben iyiyim, herkes vasat’ demekle iyi görünmüyorsun. Komik oluyorsun sadece.

Haklisin o konuda
Bazi insanlara gercekten zayiflik yakismiyor yaaa
Aynen omuzlarım geniş belim ince gözümün altı mor tuhaf bişey oluyorum sonra tekrar kilo alıyorum sonra pişman olup geri zayıflıyorum kafayı sıyırıyorum galiba

Fazla egolusun estetik doktorun burun ucununuzu fazla kaldırmış soyle duzeltsin.Vasat insanlar diye bi küçümseme yaptiginiza göre.Vasat olan sizsiniz ki bnce kimse farketmiyor ilgilenmiyor sizinle kusura bakmayin ama yazınızdan bile ukalaliğinizi hissettim

Evt bu da bana komik ve anlasilmaz birsey geldi.

Senin ki de kotuymus ki yaptirmissin
Simdi dogal burunlari begenmiyor ve yamuk yumuk burunlular diyor
Insanlar ne tuhaf oldu
Gecmis konularına bakıyodum simdi de zaten değişik birisi beğenilmek icin fazla hirs yapiyo, sonra ben cok guzelım diyo.. kendini ikna etmeye calisiyo galiba herkesi asagilayip kendini yücelterek :) kompleks belkide

Etraftakilerin vasat olduğunu sanmıyorum, bence sizin kafanızın içinden geçen düşünceler vasat. Bu yüzden insanlar da yaklaşmaması tercih ediyor.

Gecmis konularına bakıyodum simdi de zaten değişik birisi beğenilmek icin fazla hirs yapiyo, sonra ben cok guzelım diyo.. kendini ikna etmeye calisiyo galiba herkesi asagilayip kendini yücelterek :) kompleks belkide
aynen ama bu kadinda dogal degilmiski..yani bazi erkekler o slikon memelere dokunmak istemez tam tersi dogal olani sever : )) hahah slikonlulari simdi yermeyimde.. dogal guzelligin olsa bile, bu kadar ciddi ciddi kendini ovmek gercekten disardan kotu gozukuyor

Zerre mutevazılık yok ki aşırıııııı iticcii doğal olmayıp doğallara laf etmesi tuhaf zaten sanki anasının karnından silikon memelerle yapılı burunla cıkmışta herkesi eziyo

Sen insanları çok vasat, burnu yamuk, kıyafeti çirkin diye aşağılamayı bıraktığında yanar o ışık merak etme.

Burun estetikli , göğüsler silikon , sarı saç , mavi göz , ince beden.... Kibir kaf dağında. Işığınız nerdeymiş Kaf dağındaymış. Biz bulamayız senin ışığı bıraktığın yere git bak. Vasat insanlarmış pehhh.

keşke kafanızdaki varoşluğun çaresi olsa. belki de çevredeki erkekler yüzeysel her tarafı estetik varoş ve boş biri yerine kendine göre aurası olan düzgün birini tercih ediyorlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…