Isigim yok :(

Tıp çok ilerledi tatlım estetikle bi ışık taktırıver , hım ayrıca görüntü bir yere kadar işe yarar ( gerçi sende o da işe yaramıyormuş) gerisi kalp güzelliği falan filan yani

Bizim meşhur kk daktirimiz Aysenaz'da elinde plastik kaşıkla kendini hem Ukrayna'lı hem de daktir saniyordu ama değildi mesela.
Sen de öyle olmayasin :))))
aaaa konuyla alakasiz olucak ama degilmiymis daktir surekli konularda doktor birde cok yakisikli nisanlisi oldugunu okudum aynı kisiden bahsediyorsak tabi aysenaz di nicki sanirim valla sasirsim cok mu safim ne

Ben konunuzu çok samimi buldum, sizi hiçde kibirli bulmadım.

Gelelim çözüm önerime:

İçinizden geldiği gibi davranın, kendiniz olun, yanlış anlaşılırmıyım diye düşünüp kendinizi kasmayın, rahat olun.

Bazen çok güzel yüz hatlarına sahip porselen gibi kadınlar görüyorum, ama buzzz gibi görünüyorlar, hatta bir afra bir tafra, resmen itici geliyorlar.

Ama siz, sevgili konu sahibi, sıcakkanlı, samimi ve sevecen olun. Eminim ki, insanlar farkında olmadan etrafınıza toplanacaktır, enerjinizden, ışığınızdan faydalanmak için.

Evrene güzel mesajlar iletin, kahkaha atın kısacası mutlu olun. Mutluluğunuz gözlerinize, ruhunuza yansıyacaktır emin olun. Hatta bazen kulağa saçma geleceğini bile bile espri yapın, rezil olurum diye düşünmeyin. Renkli bir kadin olun mesela, gri olmayin.

Ve unutmayın - bir kadını çekici yapan en önemli unsur, gülümsemesidir. Evet. Mutlu kadın çekicidir, o dediğiniz ışığa sahiptir.

Ama bunları yaparken, herşeyin yolu yordamı var tabii ki, yoksa aptal kadın imajı çizersiniz, ki bu hiçde cazibeli olmaz.

Sevgiler

Son düzenleyen: Moderatör:
Sosyal zekânı bilmemde kibrin çok

Estetikli olduğunuzu biliyor ve doğacak çocuklar için mi endişeleniyorlar acaba?

Şaka bir yana erkekler doğal içten samimi ve kendini bir şey sanmayan kadınlardan hoşlanıyorlar. En önemlisi de masum olanlarından. Belki de masum değil sinsi geliyorsunuzdur.

Bende acaba birtek bana mı samimi geldi yine herkesi kendim gibi mi sanıyorum acaba dedim

Bende acaba birtek bana mı samimi geldi yine herkesi kendim gibi mi sanıyorum acaba dedim
Ya bende saldırıya geçenlere anlam veremedim bir türlü, hatta zorladım kendimi belki gaza gelirim filan diye, ama yok.
Sonuçda eğer konu sahibi kibirli olsaydı, kalkıp “ışığım yok anam” gibi bir konu açmazdı.

Ablacım memeye, saç boyasıba, yüz boyasına yatıracağın paranın bir kısmını kitaba, dergiye, tiyatro biletine yatırsaydın keşke en azından toplum içinde konuşacak bir şeylerin olurdu. Kendini g.t meme saçtan ibaret tanımlamışsın. Nasıl bir insansın peki, neler yaparsın, nelerden hoşlanırsın? Bu kadar yüzeysel olursan buldukların da yüzeysel tipler olur.

Değil mi bana verdiği cevaplar gayet mütevazı burdan nemalanıyorum kendime tavsiyeler ve görüşler arıyorum demiş kötü bişe dememiş bide üstüne teşekkür ederim demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…