Cunku turk kadinlari 1.50 boyuyla 80 kilo olup balik etliyim diyor, aslinda obez yaniNeden merak ettiniz ki
Tıp çok ilerledi tatlım estetikle bi ışık taktırıver , hım ayrıca görüntü bir yere kadar işe yarar ( gerçi sende o da işe yaramıyormuş) gerisi kalp güzelliği falan filan yaniGuzel bir kadinim.sarisinim mavi gozluyum inceyim burnum estetikli,gogusler silikon.bi bakan bi daha bakar.bunlari ovunnek icin anlatmadim.iyi bir kariyerim de var.gelgelelim benim isigim yok.ve sanirim yeterince sosyal zekam da yok.ya da etrafimdakiler cok vasat benim ugrasmaya tenezzul etmeyecegim sacmaliklarla ugrastiklarindan disarida kaliyorum.
Benden cok daha vasat insanlara bakiyorum benim hoslandigim adamlar etrafinda pervane.kadina bakiyom ben de olurdum erkek olsam.isve cilve eda...bakislar delici falan.kiyafeti berbat olsa da bacaklari yamuk burnu yamuk da olsa kadinin isigi var.
Bu is8k nasil elde edilirisigi olan hanimlar benim isigim niye sönùk sevildikce mi yanar o isik?gozlerimin feri yok guzellikle alakasi yok bunun.asik olunacak kadin nasil olunuyor?biri el atsin bana
aaaa konuyla alakasiz olucak ama degilmiymis daktirBizim meşhur kk daktirimiz Aysenaz'da elinde plastik kaşıkla kendini hem Ukrayna'lı hem de daktir saniyordu ama değildi mesela.
Sen de öyle olmayasin :))))
Sosyal zekânı bilmemde kibrin çokGuzel bir kadinim.sarisinim mavi gozluyum inceyim burnum estetikli,gogusler silikon.bi bakan bi daha bakar.bunlari ovunnek icin anlatmadim.iyi bir kariyerim de var.gelgelelim benim isigim yok.ve sanirim yeterince sosyal zekam da yok.ya da etrafimdakiler cok vasat benim ugrasmaya tenezzul etmeyecegim sacmaliklarla ugrastiklarindan disarida kaliyorum.
Benden cok daha vasat insanlara bakiyorum benim hoslandigim adamlar etrafinda pervane.kadina bakiyom ben de olurdum erkek olsam.isve cilve eda...bakislar delici falan.kiyafeti berbat olsa da bacaklari yamuk burnu yamuk da olsa kadinin isigi var.
Bu is8k nasil elde edilirisigi olan hanimlar benim isigim niye sönùk sevildikce mi yanar o isik?gozlerimin feri yok guzellikle alakasi yok bunun.asik olunacak kadin nasil olunuyor?biri el atsin bana
Estetikli olduğunuzu biliyor ve doğacak çocuklar için mi endişeleniyorlar acaba?Guzel bir kadinim.sarisinim mavi gozluyum inceyim burnum estetikli,gogusler silikon.bi bakan bi daha bakar.bunlari ovunnek icin anlatmadim.iyi bir kariyerim de var.gelgelelim benim isigim yok.ve sanirim yeterince sosyal zekam da yok.ya da etrafimdakiler cok vasat benim ugrasmaya tenezzul etmeyecegim sacmaliklarla ugrastiklarindan disarida kaliyorum.
Bende acaba birtek bana mı samimi geldi yine herkesi kendim gibi mi sanıyorum acaba dedimBen konunuzu çok samimi buldum, sizi hiçde kibirli bulmadım.
Gelelim çözüm önerime:
İçinizden geldiği gibi davranın, kendiniz olun, yanlış anlaşılırmıyım diye düşünüp kendinizi kasmayın, rahat olun.
Bazen çok güzel yüz hatlarına sahip porselen gibi kadınlar görüyorum, ama buzzz gibi görünüyorlar, hatta bir afra bir tafra, resmen itici geliyorlar.
Ama siz sevgili konu sahibi, sıcakkanlı, samimi ve sevecen olun. Eminim ki, insanlar farkında olmadan etrafınıza toplanacaktır, enerjinizden, ışığınızdan faydalanmak için.
Evrene güzel mesajlar iletin, kahkaha atın kısacası mutlu olun. Mutluluğunuz gözlerinize, ruhunuza yansıyacaktır emin olun. Hatta bazen kulağa saçma geleceğini bile bile espri yapın, rezil olurum diye düşünmeyin. Renkli bir kadin olun mesela, gri olmayin.
Ve unutmayın - bir kadını çekici yapan en önemli unsur, gülümsemesidir. Evet. Mutlu kadın çekicidir, o dediğiniz ışığa sahiptir.
Ama bunları yaparken, herşeyin yolu yordamı var tabii ki, yoksa aptal kadın imajı çizersiniz, ki bu hiçde cazibeli olmaz.
Sevgiler
Ya bende saldırıya geçenlere anlam veremedim bir türlü, hatta zorladım kendimi belki gaza gelirim filan diye, ama yok.Bende acaba birtek bana mı samimi geldi yine herkesi kendim gibi mi sanıyorum acaba dedim
Değil mi bana verdiği cevaplar gayet mütevazı burdan nemalanıyorum kendime tavsiyeler ve görüşler arıyorum demiş kötü bişe dememiş bide üstüne teşekkür ederim demişYa bende saldırıya geçenlere anlam veremedim bir türlü, hatta zorladım kendimi belki gaza gelirim filan diye, ama yok.
Sonuçda eğer konu sahibi kibirli olsaydı, kalkıp “ışığım yok anam” gibi bir konu açmazdı.
beyin herkese eşit dağıtılmamış demek kibu sızın bır konuya yazdıgınız yorum
nıye tercıh edılmedıgınızı anlayabılecegınızı sanmıyorum ben
ıyı aksamlar
Haha memeleri sarkar cocuk dogurup emzirirse.. :) afferin dedektif bacilar is basinda yine:)bu sızın bır konuya yazdıgınız yorum
nıye tercıh edılmedıgınızı anlayabılecegınızı sanmıyorum ben
ıyı aksamlar
ayyy sahi nerelerde acaba kendileri koskocaaaa dohturdu boru muBizim meşhur kk daktirimiz Aysenaz'da elinde plastik kaşıkla kendini hem Ukrayna'lı hem de daktir saniyordu ama değildi mesela.
Sen de öyle olmayasin :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?