- 10 Nisan 2014
- 43.730
- 116.261
- 798
tekrar yaptırırdı zaten implanttı kendileriiiiHaha memeleri sarkar cocuk dogurup emzirirse.. :) afferin dedektif bacilar is basinda yine:)
Para varsa olurda.. anam catlak cutlak orayi duzelttir burayi duzelttir. Biz ne manyakmisiz dogurmusuz kac bebe.. hazir olani alaydik : (tekrar yaptırırdı zaten implanttı kendileriiii
Ay oh iyi dedinAy yeter saçmalamayın artık gidin led kaplatın kendinize ışıl ışıl gezin belki bir ......... bulursunuz
taşıyıcı annelik diye bir şey var konu sahibiiiii yap şu bebeciği junıor tuğba dan bizi mahrum etmePara varsa olurda.. anam catlak cutlak orayi duzelttir burayi duzelttir. Buz ne manyakmisiz dogurmusuz kac bebe.. hazir olani alaydik : (
Işık dolgusu dedikleri şey nedir acep?Işığı da yapamıyor mu estetik cerrahlar?
Bende çok samimi buldum çok hoşuma gitti cevaplari ayrica gayette sevimli.Bende acaba birtek bana mı samimi geldi yine herkesi kendim gibi mi sanıyorum acaba dedim
Guzel bir kadinim.sarisinim mavi gozluyum inceyim burnum estetikli,gogusler silikon.bi bakan bi daha bakar.bunlari ovunnek icin anlatmadim.iyi bir kariyerim de var.gelgelelim benim isigim yok.ve sanirim yeterince sosyal zekam da yok.ya da etrafimdakiler cok vasat benim ugrasmaya tenezzul etmeyecegim sacmaliklarla ugrastiklarindan disarida kaliyorum.
Benden cok daha vasat insanlara bakiyorum benim hoslandigim adamlar etrafinda pervane.kadina bakiyom ben de olurdum erkek olsam.isve cilve eda...bakislar delici falan.kiyafeti berbat olsa da bacaklari yamuk burnu yamuk da olsa kadinin isigi var.
Bu is8k nasil elde edilirisigi olan hanimlar benim isigim niye sönùk sevildikce mi yanar o isik?gozlerimin feri yok guzellikle alakasi yok bunun.asik olunacak kadin nasil olunuyor?biri el atsin bana
Estetikli olduğunuzu biliyor ve doğacak çocuklar için mi endişeleniyorlar acaba?
1.55 boya 66 kiloysaniz balik etinden biraz fazla oluyorsunuz ama..
Burada tanınmadığınız için mi, normalde de boylemisiniz bilmiyorum ama samimi ozelestirileriniz var.
Cevaplarınızı tek tek okudum . Severim böyle kişileri .
Guzelseniz guzelsinizdir. Bunu söylemek kötü değil.
Yazarak başka türlü de anlatılmaz ki ..
Kimisi bedeni üzerine yogunlasir , kimisi hayatı , kimisi sadece beyni. Kimisi hepsi.
Bu insanları iyi ya da kötü yapmaz.
Tercih meselesidir.
...
Doğru yerde aramiyorsunuzdur , doğru kişiler değillerdir. Size gelenlere fazla geliyorsunuzdur falan .
Işıkla ilgisi yok, kısmet bu işler.
..
Yorumların bazılarında " erkekler estetik sevmez ,tip değil zeka önemli , abartı giyim sevmez şeklinde notlar vardı.
Hayır , erkekler estetik sever, makyaj sever, iyi giyim sever, güzel kadın sever. Sever de sever.
Onları için önce beden sonra beyin . Kimse kendini kandırmasın.
Huyu huyuna birine aşık olsa bile , biblo gibi kadınlara ağzı düşük bakarlar.
Umurlarında mi sanki estetikleri , makyajları.
Saydıklarınız kendi vasıflarınız değil ki övünesiniz. Doğal güzellikleri övmek dahi yanlışken siz yapay şeyleri meziyet olarak anlamışsınız. Bahsettiğiniz ışık doğallıkla yanar ancakGuzel bir kadinim.sarisinim mavi gozluyum inceyim burnum estetikli,gogusler silikon.bi bakan bi daha bakar.bunlari ovunnek icin anlatmadim.iyi bir kariyerim de var.gelgelelim benim isigim yok.ve sanirim yeterince sosyal zekam da yok.ya da etrafimdakiler cok vasat benim ugrasmaya tenezzul etmeyecegim sacmaliklarla ugrastiklarindan disarida kaliyorum.
Benden cok daha vasat insanlara bakiyorum benim hoslandigim adamlar etrafinda pervane.kadina bakiyom ben de olurdum erkek olsam.isve cilve eda...bakislar delici falan.kiyafeti berbat olsa da bacaklari yamuk burnu yamuk da olsa kadinin isigi var.
Bu is8k nasil elde edilirisigi olan hanimlar benim isigim niye sönùk sevildikce mi yanar o isik?gozlerimin feri yok guzellikle alakasi yok bunun.asik olunacak kadin nasil olunuyor?biri el atsin bana
ayyy sahi nerelerde acaba kendileri koskocaaaa dohturdu boru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?