Yok insan icinde anlatmiyom bunlari kendine sakliyorumBirisi yanimda insanlara uyguladigi vasatllik skalasinda kendisi ve digerleri ile ilgili bu zirvaliklari anlatirsa ondan kaçakaç kaçarim. Seviye seviye degiliz hele vasat hic degiliz. Bence sizdeki sorun ışık degil bos muhabbet. Bakın kk da sevmedi sizi.
Gulmuyo iste buzlar kralicesiyim.aslinda derdim bu.isiktan kastim bu.guzellikge takildi insanlar.ben cirkinsindir demesinler diye anlattim.aslinda derdim var isigim yok isiltim yok.mutsuz sogugum hep.Boy 1.55 balık etli 95 beden göğüslü biriyim çirkin değilim ama abartılacak güzelliğim yok beyaz tenliyim ve dişler benim için çok önemlidir düzenli fırçalanır ve beyazdır
Neden yazdım bunları böyle birini hayal edin balık etli iri göğüslü kısa boylu bır kadın çok seksi gelmez aslında insana ama benim doğal ve içten samimi güldüğümü söylerler her ortamda dikkat çekerim ve ilgi odağı olduğumu söyleye bilirim ve ben öyle olmak için çabalamıyorum farkında bile olmadan bakıyorum herkesle samimi olmuşum çok güzel birşey mi kesinlikle değil çünkü düşmanın da çok oluyor (düşmandan kastım çekemeyen kıskanan) sizin gibi düşünen kendinin güzel olduğunu düşünüp kibirlenen insanlar toplumda her zaman itici durmuştur kimseye samimi gelmiyorsunuz emin olun bence kibri bırakıp daha mütevazi olmaya çalışın gülüşünüz sıcak olsun gözlerinizin içi gülsün yeter
Burdan olmasa bile özelden paylaşınBu kadar her sacmaligimi anlattiktan sinra sence paylasir miyim
Ya ben gercekciyim.ilkokulda bile arkadaslaeim salak manyak der birbirne vuruken ben buyumus de kuculmus halleeimle oturudum.okula gitmeden kendi k3ndime okuma yazma ogrendim zaten.kendimi hepnustun gordum yasitlaeimdanDalga geciyorsunuz sanırim. Bu kadar kendini begenen kibirli biri neden estetik ihtiyaci duyar? Sanırım güven problemi var icte biryerde. Dışavurumu da kibir ve yuksekten bakma şeklinde oluyor ama böyle yaparsaniz o isik hiç yanmaz. Erkek kadın herkesin karşı tarafta aradığı doğal ve kendi gibi olmasıdır.
Ahaha yatanidiksan duaunsene rezilligi aslaaBurdan olmasa bile özelden paylaşın
Ben abarttiginizi düşünüyorum. Yaziminizdan kibirli ,tutarsız bir yanınız var gibi. .Bence ışığınız da var sadece karşınıza doğru insanlar çıkmamış.
sitede ünlüler oluyor diyorlardı :) seren serengil misin bacımYa kibirliyim biraz evet.ya ben dogustan kibirliyim ama.yani aslinda degilim de tipim oyle.mesela kucukken hep kesin onceki hayatimda ingiliz kraliyet ailesindendim diye dusunurdumcok asil bulurdum kendimi bes yasindayken bile
Simdi ovuyor diyeceksin de ben cok iyi giyinirim.bunu heekes soyler.victoria becham gibi giyinirim
Eminim bir topluma girdiğiniz de etrafınızı inceleyip insanlar hakkında ön yargılara kapılıyorsunuzdur ay nasıl gülüyor of o ne yiyor bu kadın bunu yerse kilo alacak neden dikkat etmezler kendilerine onun da göğsü nasıl sarkmış neden umrunda değil ya da insanlar nasıl bu kadar samimi olabiliyor gibi düşüncelere dalarsanız emim olun gülmez gözünüz yüzünüz insanlar hep size garip gelir samimi olamazsınız (bu düşünceler bana ait değil benim de bir tanıdığım sizin gibiydi yani neden ben böyle değilim ilişkim başarısız diye hayıflanır dı) demem o ki bırakın çevreyi süzmeyi incelemeyi kendinizle mutlu olmaya çalışın estetikle ya da silikonla daha güzel olduğunuzu düşünüyorsanız kendinizle mutlu değilsinizdir (bence)Gulmuyo iste buzlar kralicesiyim.aslinda derdim bu.isiktan kastim bu.guzellikge takildi insanlar.ben cirkinsindir demesinler diye anlattim.aslinda derdim var isigim yok isiltim yok.mutsuz sogugum hep.
Anlatis tarziniz yuzunden sayfalarca yerden yere vurulacaksiniz olan ışık da burda sonecek
Hah aynen samimi gelmiyorum insanlara ama samimiyim aslinda
Sizinle hiç sohbet edilmiyor maalesef
Dolu bir cümleniz yok samimi bir tavrıniz yok konuşmanın devamı gelemiyor öyle bı laf ediyorsunuz ki peki deyip gidesi geliyor insanın
Zorladim baya kendimi yardimci olmak istedim ama yok ...
Allah şifasını versin .
Tesekkur ederim bu yorumlar beni ke dime getiriyor gercekten sag olunEminim bir topluma girdiğiniz de etrafınızı inceleyip insanlar hakkında ön yargılara kapılıyorsunuzdur ay nasıl gülüyor of o ne yiyor bu kadın bunu yerse kilo alacak neden dikkat etmezler kendilerine onun da göğsü nasıl sarkmış neden umrunda değil ya da insanlar nasıl bu kadar samimi olabiliyor gibi düşüncelere dalarsanız emim olun gülmez gözünüz yüzünüz insanlar hep size garip gelir samimi olamazsınız (bu düşünceler bana ait değil benim de bir tanıdığım sizin gibiydi yani neden ben böyle değilim ilişkim başarısız diye hayıflanır dı) demem o ki bırakın çevreyi süzmeyi incelemeyi kendinizle mutlu olmaya çalışın estetikle ya da silikonla daha güzel olduğunuzu düşünüyorsanız kendinizle mutlu değilsinizdir (bence)
Faydam olduysa ne mutlu bana (bak yine mutlu oldumTesekkur ederim bu yorumlar beni ke dime getiriyor gercekten sag olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?