Isigim yok :(

Tedavi olmalisiniz.narsistik kisilik bozuklugu sanirim.kotu niyet veya saldiri amacli yazmadim.yardimci olmak icin yazdim.
Yok sag olun belki de...aslinda ovmek icin degil gercek olani yazdim.ama ifade edisim farkli sanirim.ben gercekten bakanin bi daha baktigi guzel bir kadinim.gercekten basariliyim da.ama az once bir uyenin dedigi gibi samimi dogal gelmiyorum insanlara.halbuki dogalim da bu dogal halim.ya ben cocukkeen de boyleydim

Valla ben genelde antidepresan aliyorum bunun icin.olamiyirum mutlu falan.hep bi eksik buluyorum hic tam degil
Ne dedim az önce kendinizi sevin önce ve kendinizle mutlu olmayı bilin ben o kadar kötü şeyler yaşadım ki inanın depresyona girdim ama psikiyatrik destek almadan kendim atlattım çünkü kendimi dinleyip sorularımı sorup cevapladım kendi kendime ve bakın yine muyluyum ve kendimi seviyorum doğayı seviyorum hayatı seviyorum insanları seviyorum ve en önemlisi kendi eksik yanlarımın farkındayım yeri gelip kendimle bile dalga geçebiliyorum

Sizden çok daha vasat insanları merak ettim doğrusu.. ama şu konuda ki kibire bakınca bende sizi benden vasat buldum..üstelik ben 40 yaşını aşmış,bir yere giderken göbek ve göğüsleri kendisinden önce giden bir kadın olarak diyorum bunu. Sadece guzellik değildir insanı çekici kılan,zeki sempatik alçak gönüllü ve sıcak bir kadın herzaman çekicidir.Demekki sizde birşeyler eksik..eminim bulursunuz zor değil..

Tavırlarınız, hareketleriniz insanlara itici geliyor olabilir. Özgüvenli olmak iyidir ama bir kişinin kendine aşırı güveniyor ve kendini aşırı beğeniyor olması narsisizme de doğru kayar. Bu da çok sağlıklı ilişkiler kuramamanıza sebep olabilir. Öz-farkındalık kazanabilmeniz için psikoterapi almanızı öneririm işin ehli bir uzmandan.

insanlara itici geliyor olabilirsiniz belki.
ışıkla ilgisi olduğunu sanmıyorum.
doğal ve alçakgönüllü olmayı deneyin derim

Olabilir

Öncelikle aşkın sevginin ışığın çekiciliğin guzellikle hiç alakasi yok siz kendinizi sevin kendinize güvenin ben biraz iri yapılı biriyim ergenlik dönemim ve 23 yasima kadar kendimle mücadele içindeydim ayağımdan bı numara küçük giyerdim sıkardı ama ayaklarımın küçük görünmesi benim için önemliydi .ellerim de büyük o yüzden fotoğraf çekilirken her zaman saklamaya calisirdim, goguslerim küçük vs vs ama ne zaman kendimle baristim hayatım guzellesti insanlar bana iltifat etmeye basladi her konuda . Çünkü artık kendim olmuştum yaptığım her şeyde girdiğim her ortamda çok rahatım . Demem o ki kendinizle mücadele etmeyi birakin fiziksel olarak güzellik kaliplarini birakin güzellik ruhda cekicilik ruhda sadece ruhunuza dikkat edin. Hayatınızın tüm akışı değişir .

Buna katiliyorum ruh onemli

Ya kibirliyim biraz evet.ya ben dogustan kibirliyim ama.yani aslinda degilim de tipim oyle.mesela kucukken hep kesin onceki hayatimda ingiliz kraliyet ailesindendim diye dusunurdumcok asil bulurdum kendimi bes yasindayken bile
Bizim meşhur kk daktirimiz Aysenaz'da elinde plastik kaşıkla kendini hem Ukrayna'lı hem de daktir saniyordu ama değildi mesela.
Sen de öyle olmayasin :))))

Arandığın sürece gelmez o ışık çok kasma yani akışına bırak. Ayrıca diğer kadınlar için orası burası yamuk filan diyorsun e doğal insanların gideri oluyo demek ki. Slikon memeye gelirler mi bilmem elleyince de ele gelir o slikon lar.

Balık etli derken ?Kilonuz kaç gerçekten merak ettim?

Ya once bana geliyorlar zaten onda bir sorun yok.ama sonra beb onlari reddwdince gidip o kadina asik oluyorlar ben de sinir oluyorum.
Ay yazık sana....
Cen onları reddedince, onlarda çarpuk çurpuklara mı gidiyoooooo....

Allah sana önce akıl fikir versin, o laf dağındaki estetikli burnunun kaprisini çekmesin hiç bir erkek...

Ayrıca Allah tüm kadınları senin şerrinden, fitnenden fesadından korusun... yazdıklarından belli ne hin bi kadın olduğun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…