Valla ben genelde antidepresan aliyorum bunun icin.olamiyirum mutlu falan.hep bi eksik buluyorum hic tam degilFaydam olduysa ne mutlu bana (bak yine mutlu oldum) mutlumutlu olmak için bahaneler üretin
Yo bana gayet samimi geldinizHah aynen samimi gelmiyorum insanlara ama samimiyim aslinda
Yok sag olun belki de...aslinda ovmek icin degil gercek olani yazdim.ama ifade edisim farkli sanirim.ben gercekten bakanin bi daha baktigi guzel bir kadinim.gercekten basariliyim da.ama az once bir uyenin dedigi gibi samimi dogal gelmiyorum insanlara.halbuki dogalim da bu dogal halim.ya ben cocukkeen de boyleydimTedavi olmalisiniz.narsistik kisilik bozuklugu sanirim.kotu niyet veya saldiri amacli yazmadim.yardimci olmak icin yazdim.
Ne dedim az önce kendinizi sevin önce ve kendinizle mutlu olmayı bilin ben o kadar kötü şeyler yaşadım ki inanın depresyona girdim ama psikiyatrik destek almadan kendim atlattım çünkü kendimi dinleyip sorularımı sorup cevapladım kendi kendime ve bakın yine muyluyum ve kendimi seviyorum doğayı seviyorum hayatı seviyorum insanları seviyorum ve en önemlisi kendi eksik yanlarımın farkındayım yeri gelip kendimle bile dalga geçebiliyorumValla ben genelde antidepresan aliyorum bunun icin.olamiyirum mutlu falan.hep bi eksik buluyorum hic tam degil
OlabilirTavırlarınız, hareketleriniz insanlara itici geliyor olabilir. Özgüvenli olmak iyidir ama bir kişinin kendine aşırı güveniyor ve kendini aşırı beğeniyor olması narsisizme de doğru kayar. Bu da çok sağlıklı ilişkiler kuramamanıza sebep olabilir. Öz-farkındalık kazanabilmeniz için psikoterapi almanızı öneririm işin ehli bir uzmandan.
Öncelikle aşkın sevginin ışığın çekiciliğin guzellikle hiç alakasi yok siz kendinizi sevin kendinize güvenin ben biraz iri yapılı biriyim ergenlik dönemim ve 23 yasima kadar kendimle mücadele içindeydim ayağımdan bı numara küçük giyerdim sıkardı ama ayaklarımın küçük görünmesi benim için önemliydi .ellerim de büyük o yüzden fotoğraf çekilirken her zaman saklamaya calisirdim, goguslerim küçük vs vs ama ne zaman kendimle baristim hayatım guzellesti insanlar bana iltifat etmeye basladi her konuda . Çünkü artık kendim olmuştum yaptığım her şeyde girdiğim her ortamda çok rahatım . Demem o ki kendinizle mücadele etmeyi birakin fiziksel olarak güzellik kaliplarini birakin güzellik ruhda cekicilik ruhda sadece ruhunuza dikkat edin. Hayatınızın tüm akışı değişir .Guzel bir kadinim.sarisinim mavi gozluyum inceyim burnum estetikli,gogusler silikon.bi bakan bi daha bakar.bunlari ovunnek icin anlatmadim.iyi bir kariyerim de var.gelgelelim benim isigim yok.ve sanirim yeterince sosyal zekam da yok.ya da etrafimdakiler cok vasat benim ugrasmaya tenezzul etmeyecegim sacmaliklarla ugrastiklarindan disarida kaliyorum.
Benden cok daha vasat insanlara bakiyorum benim hoslandigim adamlar etrafinda pervane.kadina bakiyom ben de olurdum erkek olsam.isve cilve eda...bakislar delici falan.kiyafeti berbat olsa da bacaklari yamuk burnu yamuk da olsa kadinin isigi var.
Bu is8k nasil elde edilirisigi olan hanimlar benim isigim niye sönùk sevildikce mi yanar o isik?gozlerimin feri yok guzellikle alakasi yok bunun.asik olunacak kadin nasil olunuyor?biri el atsin bana
Buna katiliyorum ruh onemliÖncelikle aşkın sevginin ışığın çekiciliğin guzellikle hiç alakasi yok siz kendinizi sevin kendinize güvenin ben biraz iri yapılı biriyim ergenlik dönemim ve 23 yasima kadar kendimle mücadele içindeydim ayağımdan bı numara küçük giyerdim sıkardı ama ayaklarımın küçük görünmesi benim için önemliydi .ellerim de büyük o yüzden fotoğraf çekilirken her zaman saklamaya calisirdim, goguslerim küçük vs vs ama ne zaman kendimle baristim hayatım guzellesti insanlar bana iltifat etmeye basladi her konuda . Çünkü artık kendim olmuştum yaptığım her şeyde girdiğim her ortamda çok rahatım . Demem o ki kendinizle mücadele etmeyi birakin fiziksel olarak güzellik kaliplarini birakin güzellik ruhda cekicilik ruhda sadece ruhunuza dikkat edin. Hayatınızın tüm akışı değişir .
Sen Victoria gibi giydiğini sanarken David gibi geliyor olmayasın başkalarınaSimdi ovuyor diyeceksin de ben cok iyi giyinirim.bunu heekes soyler.victoria becham gibi giyinirim
Bizim meşhur kk daktirimiz Aysenaz'da elinde plastik kaşıkla kendini hem Ukrayna'lı hem de daktir saniyordu ama değildi mesela.Ya kibirliyim biraz evet.ya ben dogustan kibirliyim ama.yani aslinda degilim de tipim oyle.mesela kucukken hep kesin onceki hayatimda ingiliz kraliyet ailesindendim diye dusunurdumcok asil bulurdum kendimi bes yasindayken bile
Balık etli derken ?Kilonuz kaç gerçekten merak ettim?Boy 1.55 balık etli 95 beden göğüslü biriyim çirkin değilim ama abartılacak güzelliğim yok beyaz tenliyim ve dişler benim için çok önemlidir düzenli fırçalanır ve beyazdır
Neden yazdım bunları böyle birini hayal edin balık etli iri göğüslü kısa boylu bır kadın çok seksi gelmez aslında insana ama benim doğal ve içten samimi güldüğümü söylerler her ortamda dikkat çekerim ve ilgi odağı olduğumu söyleye bilirim ve ben öyle olmak için çabalamıyorum farkında bile olmadan bakıyorum herkesle samimi olmuşum çok güzel birşey mi kesinlikle değil çünkü düşmanın da çok oluyor (düşmandan kastım çekemeyen kıskanan) sizin gibi düşünen kendinin güzel olduğunu düşünüp kibirlenen insanlar toplumda her zaman itici durmuştur kimseye samimi gelmiyorsunuz emin olun bence kibri bırakıp daha mütevazi olmaya çalışın gülüşünüz sıcak olsun gözlerinizin içi gülsün yeter
66Balık etli derken ?Kilonuz kaç gerçekten merak ettim?
Neden merak ettiniz kiBalık etli derken ?Kilonuz kaç gerçekten merak ettim?
Ay yazık sana....Ya once bana geliyorlar zaten onda bir sorun yok.ama sonra beb onlari reddwdince gidip o kadina asik oluyorlar ben de sinir oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?