- 9 Kasım 2015
- 2.826
- 4.095
- 133
- Konu Sahibi Mandalinakolik
açık maalesef 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denerim çikolatayıBen de geceleri hele hafta içi yorgunluktan ölüyor oluyorum. Sabah biraz çikolata yiyin sonrasıtavsiye ederim
yorgan mı? Hareket özgürlüğü daha nasıl kısıtlanabilir
![]()
Bu günlerde bunu düşünüyorum arkadaşlar. Çok utanarak soruyorum.
Soru geleceğini bildiğim için bu bilgileri veriyorum. Yoksa kendimi ovmeyi pek sevmem
Güzel ve alımlı bir kadinim. Fizigim de 90 60 90 civarında. Kız arkadaşlarım çok seksisin derler.
Eşim gece birlikte olacaksak ışığı kapatalım diyor. Acaba beni beğenmiyor mu düşünmeye başladım.
Kendime olan ozguvenim kırılmaya başladı böyle yaptigi için kendimde kusur arıyorum.
Belki de yanlış düşünüyorum sizler de de bu durum böyleyse kafam rahatlicak. Lütfen güzel cevaplarinizi esirgemeyin arkadaşlar![]()
Gözden uzak olan gönülden de irak olur derler, ahhh ah keşke flash açıp daha net görsemSizler ışığı kapatıyor musunuz![]()
Bu sizi niye ilgilendiriyor ki herkesin özeli kendine özgüdür benceSizler ışığı kapatıyor musunuz![]()
AhaaaaaaaaaahsdshshaahahaasahaahajahBu yazdığımız cevapları da o meymenetsiz kocanla mı okuyacaksın?? Karı koca bizim üzerimizden fantazi mi kuruyorsunuz? Bi kıl oldum size çift olarak geçen konudan.
Ne yani sen şimdi Vampirlerin varlığını inkar mı ediyorsun?Hiç gündüz sevişmediniz mi böyle saçma bir başlık açmaya karar verdiniz?
Genelin ortalamasını alıp ona göre karar veriyorlar heralde.İnsanların kendi seks hayatlarını başkalarınınkiyle kıyaslayarak normal ya da anormal diye kategorize etmeye çalışmaları da moda mıdır nedir? Dün de "ikinciyi kaç dakika ara vererek yapıyorsunuz" diye konu görmüştüm. 143 dakika ya da 15 dakika desek ne olacaksa. Bir sorun varmış gibi hissediyorsanız gider sevgilinizle, eşinizle konuşursunuz, sorarsınız. Normal olan bu. Bizim ışık kapalı ya da açık sevişmemizden size ne yav? Bunu niye anlatalım ki? Hangi pozisyonu normal bulduğumuzu da anlatalım anlatmışken. Biz normal buluyorsak siz de mi bulacaksınız? Ne hissettiğinizin bir önemi yok o zaman bu durumda. İlginç valla.
Bu günlerde bunu düşünüyorum arkadaşlar. Çok utanarak soruyorum.
Soru geleceğini bildiğim için bu bilgileri veriyorum. Yoksa kendimi ovmeyi pek sevmem
Güzel ve alımlı bir kadinim. Fizigim de 90 60 90 civarında. Kız arkadaşlarım çok seksisin derler.
Eşim gece birlikte olacaksak ışığı kapatalım diyor. Acaba beni beğenmiyor mu düşünmeye başladım.
Kendime olan ozguvenim kırılmaya başladı böyle yaptigi için kendimde kusur arıyorum.
Belki de yanlış düşünüyorum sizler de de bu durum böyleyse kafam rahatlicak. Lütfen güzel cevaplarinizi esirgemeyin arkadaşlar![]()
Evet bunu dakika soran arkadaşın konusunda düşünmüştüm. Verdiğimiz dakikaların ortalamasını alıp, en ideal zamanı bulacaktı sanırım.Genelin ortalamasını alıp ona göre karar veriyorlar heralde.
Yada acaba anket şirketleri aramızda mi dolanıyor oluyorum bazen