Işık açık mı kapalı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de geceleri hele hafta içi yorgunluktan ölüyor oluyorum. Sabah biraz çikolata yiyin sonrası😁 tavsiye ederim😂😂😂 yorgan mı? Hareket özgürlüğü daha nasıl kısıtlanabilir😂
Denerim çikolatayı 😂😂😂 ben hiç sevmiyorum yorganı ayaklarıma falan dolanıyor deli oluyorum genelde kaldırıp kenara fırlatırım boş yatak olunca rahat rahat her köşeyi degerlendiriyorum 😂😂😂

@Mune seni çok yordum bugünlerde kusura bakma canım. Konumu kapatır mısın 😎😘😚

-Mune'nin ruhu-
yoooo yo yooo, öyle hemen konumu kapat demekle olmuyor manken kız,
daha karpuz keseceedik, yeni başlıyoruz dur nereye:KK52:
ben ışık kapalı sevmiyorum, karanlıkla mı sevişiyorum:D kocişimin yüzünü göreceğim illa:21:

Öncelikle ikimiz de fiziklerimizden karşılıklı memnunuz onu belirteyim. Yatak başlığımızda kitap okumak için yeterli bir aydınlatma var ama ben gözüme geldiği pozisyonlarda onu kapatmak istiyorum. Dikkatimi dağıtıyor çünkü. Hiç düşünmemiştim eşim ne düşünür diye 😂
Genel olarak bu işler biraz anlık gelişiyor. Bir şey yapma niyeti olmasa bile uykuya geçme esnasında işler değişir karanlıkta da yaptığımız olur, loş ışıkla da veya gündüz vakti de. Eşimin de benim de tercihimiz genel olarak zifiri karanlıktansa loş ışıktır. Birbirimizin yüzünü görmeyi seviyoruz.

Bu günlerde bunu düşünüyorum arkadaşlar. Çok utanarak soruyorum.
Soru geleceğini bildiğim için bu bilgileri veriyorum. Yoksa kendimi ovmeyi pek sevmem 😂
Güzel ve alımlı bir kadinim. Fizigim de 90 60 90 civarında. Kız arkadaşlarım çok seksisin derler.

Eşim gece birlikte olacaksak ışığı kapatalım diyor. Acaba beni beğenmiyor mu düşünmeye başladım.
Kendime olan ozguvenim kırılmaya başladı böyle yaptigi için kendimde kusur arıyorum.

Belki de yanlış düşünüyorum sizler de de bu durum böyleyse kafam rahatlicak. Lütfen güzel cevaplarinizi esirgemeyin arkadaşlar 😚

Bu yazdığımız cevapları da o meymenetsiz kocanla mı okuyacaksın?? Karı koca bizim üzerimizden fantazi mi kuruyorsunuz? Bi kıl oldum size çift olarak geçen konudan.

Bu tip durumlarda ışığı kapatan kendisini göstermek istemeyendir. 😉
Sizi beğenmese birlikte olmak istemese vereceği tepki bambaşka olur.

Nazik ve kibarca yaklaşın, onu çok beğendiğinizi hissettirin.

İnsanların kendi seks hayatlarını başkalarınınkiyle kıyaslayarak normal ya da anormal diye kategorize etmeye çalışmaları da moda mıdır nedir? Dün de "ikinciyi kaç dakika ara vererek yapıyorsunuz" diye konu görmüştüm. 143 dakika ya da 15 dakika desek ne olacaksa. Bir sorun varmış gibi hissediyorsanız gider sevgilinizle, eşinizle konuşursunuz, sorarsınız. Normal olan bu. Bizim ışık kapalı ya da açık sevişmemizden size ne yav? Bunu niye anlatalım ki? Hangi pozisyonu normal bulduğumuzu da anlatalım anlatmışken. Biz normal buluyorsak siz de mi bulacaksınız? Ne hissettiğinizin bir önemi yok o zaman bu durumda. İlginç valla.

Hiç gündüz sevişmediniz mi böyle saçma bir başlık açmaya karar verdiniz?
Ne yani sen şimdi Vampirlerin varlığını inkar mı ediyorsun?
Alacakaranlık, blade, karanlıklar ülkesi, van helsing, bunca yıldır kandırıldık mı yoksa? :(
Ahh amerigaaa ahhh

İnsanların kendi seks hayatlarını başkalarınınkiyle kıyaslayarak normal ya da anormal diye kategorize etmeye çalışmaları da moda mıdır nedir? Dün de "ikinciyi kaç dakika ara vererek yapıyorsunuz" diye konu görmüştüm. 143 dakika ya da 15 dakika desek ne olacaksa. Bir sorun varmış gibi hissediyorsanız gider sevgilinizle, eşinizle konuşursunuz, sorarsınız. Normal olan bu. Bizim ışık kapalı ya da açık sevişmemizden size ne yav? Bunu niye anlatalım ki? Hangi pozisyonu normal bulduğumuzu da anlatalım anlatmışken. Biz normal buluyorsak siz de mi bulacaksınız? Ne hissettiğinizin bir önemi yok o zaman bu durumda. İlginç valla.
Genelin ortalamasını alıp ona göre karar veriyorlar heralde.
Yada acaba anket şirketleri aramızda mi dolanıyor oluyorum bazen

Bu günlerde bunu düşünüyorum arkadaşlar. Çok utanarak soruyorum.
Soru geleceğini bildiğim için bu bilgileri veriyorum. Yoksa kendimi ovmeyi pek sevmem 😂
Güzel ve alımlı bir kadinim. Fizigim de 90 60 90 civarında. Kız arkadaşlarım çok seksisin derler.

Eşim gece birlikte olacaksak ışığı kapatalım diyor. Acaba beni beğenmiyor mu düşünmeye başladım.
Kendime olan ozguvenim kırılmaya başladı böyle yaptigi için kendimde kusur arıyorum.

Belki de yanlış düşünüyorum sizler de de bu durum böyleyse kafam rahatlicak. Lütfen güzel cevaplarinizi esirgemeyin arkadaşlar 😚

Işık beni de rahatsız eder
Üstelik insan vücudu ne kadar güzel olursa olsun tamamen çıplakken çirkin görünüyor. Loş bir ışık daha iyi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X