Işık açık uyumak

bez__bebek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mart 2017
45
70
3
35
Üç hafta önce bir yakını kaybettim. Normalde karanlıktan korkmam ama bu üç haftadır ya sabaha kadar uyaymıyorum ya da ışık açık uyuyorum. Bu da beni sabah ne hale getiriyor düşünün! Böyle bir sorun yaşayan ve üstesinden gelen var mı?

Boşandıktan sonra yaklaşık 3 sene ışık ve televizyon açık uyudum.
Sonra kocacımla evlenmeden önce aynı evde yaşamaya başladık sadece televizyonun açık kalmasına alıştırdı beni.

Yalnız yaşayanlar genel olarak tv yada ara koridor ışığını açmadan uyumuyorlar.Siz ölüm olgusunu yakından gördüğünüz için bir süre tedirgin olmanız normal. Zamanla geçer. Yattığınız odanın değil de koridorun ışığını açık bırakın en azından ışık daha az rahatsız eder.
Ölüm korkusundan ise ölüm geldiğinde ışık açık da olsa kapalı da olsa faydasız diye düşünün:KK66: belki faydası olur.

Yataga girdiginiz zaman dua okuyun ihlas felak nas ayetel kursu ve fatiha
Sabaha kadar korkusuz kabussuz rahat bir uyku cekersiniz ben oyle yapiyorum

Bende annemi kaybettiğim zaman öyle olmuştu. Ne kadar süre öyle uyudum hatırlamıyorum bende ayrıca evde tek kalma korkusu da vardı aynı zamanda. Şimdi yalnız yaşıyorum ışığı kapatıyorum ama tv açık öyle uyuyorum. Bir süre sonra geçecektir bu korkunuz.

Ölüden zarar gelmez. Gidip de dönen olmuyor.

Ben de yalnız yaşıyorum ama tüm ışıkları kapatırım. Siz de korkunuzun üzerine gidin, bir şey olmadığını görünce iki güne unutursunuz.

Back
X