- Konu Sahibi teenagegirl
Sevgilim olmadan önce çok yakın arkadaşım vardı sonra bana aşık olduğunu falan öğrendim çevremdekiler hep söylüyolardı hiç kulak asmıydum bile sonra kendisi itiraf etti ve benimle yatmak istediğinden bahsetti ilk başta şakaya vurdum sonra iş gercekten ciddileşti en yakın arkadaşım benimle yatak istiyodu??? Sevgilim (daha doğrusu eski sevgilim) rahatsız oluyodu yakın olmamızdan dolayı bende ilişkimi kestim düzelir belki umuduyla sonra bu zaman içersinde yani küsken beni hep kıskandırmaya falan çalısıyodu küs olduğum ve uyuz olduğumu bildiği kızlarla önümde öpüp sarılıyodu neyse umursamıyodum aslında çünkü bi ilişkim vardı 5 ay falan geçtikten sonra ayrıldık sevgilimle sonra vicdan azabı çektiğim için ona yazdım (yakın arkadaşıma) konuştuk barıştık falan aramızda bi soğukluk var yani daha doğrusu ben soğudum çünkü iğrenç bi kişiliğe dönüşmüş aptal aptal konuşmalar sanki akşam kavga etmemişiz gibi sabah bana yazmalar falan ne biliyim ya hemen soğuyorum insanlardan en ufak bi hareketlerinde benim için o an o dakika bitiyo herşey. Belki bu huyum bazı insanlara göre kötü gibi duruyo ama bence iyi bişey çünkü iki yüzlülük yaptıklarında devam etmek yerine yada görmezden gelmeden direk herşeyi söylüyorum şimdi napıcam bilmiyorum ama seviyorumda arkadaşımı ama iğreniyorumda
:44: