ışık hızında soğumaaaa

teenagegirl

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
6
0
6
İstanbul
Sevgilim olmadan önce çok yakın arkadaşım vardı sonra bana aşık olduğunu falan öğrendim çevremdekiler hep söylüyolardı hiç kulak asmıydum bile sonra kendisi itiraf etti ve benimle yatmak istediğinden bahsetti ilk başta şakaya vurdum sonra iş gercekten ciddileşti en yakın arkadaşım benimle yatak istiyodu??? Sevgilim (daha doğrusu eski sevgilim) rahatsız oluyodu yakın olmamızdan dolayı bende ilişkimi kestim düzelir belki umuduyla sonra bu zaman içersinde yani küsken beni hep kıskandırmaya falan çalısıyodu küs olduğum ve uyuz olduğumu bildiği kızlarla önümde öpüp sarılıyodu neyse umursamıyodum aslında çünkü bi ilişkim vardı 5 ay falan geçtikten sonra ayrıldık sevgilimle sonra vicdan azabı çektiğim için ona yazdım (yakın arkadaşıma) konuştuk barıştık falan aramızda bi soğukluk var yani daha doğrusu ben soğudum çünkü iğrenç bi kişiliğe dönüşmüş aptal aptal konuşmalar sanki akşam kavga etmemişiz gibi sabah bana yazmalar falan ne biliyim ya hemen soğuyorum insanlardan en ufak bi hareketlerinde benim için o an o dakika bitiyo herşey. Belki bu huyum bazı insanlara göre kötü gibi duruyo ama bence iyi bişey çünkü iki yüzlülük yaptıklarında devam etmek yerine yada görmezden gelmeden direk herşeyi söylüyorum şimdi napıcam bilmiyorum ama seviyorumda arkadaşımı ama iğreniyorumda :53::44:

sevgilinin boşluğunu onla kapatmaya çalışmış duyguların. bence yol yakınken ciddi bi mesafe koy geri dönmemeksizin olsun mümkünse. çünkü bu iğrenç insan sana yatmak istediğini söylemiş. Allah korusu bayıltır falan uzak durmak lazım bu pisliklerden

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne anlatmak istediniz şimdi siz.
Nasıl bi şey bu hem seviyorsunuz hem iğreniyorsunuz, üstelik soğudunuz da bu karaktersiz sizinle yatmak isteyen en yakın arkadaşınızdan.
Merak ettim.
Hala nasıl sizinle yatmak istediğini söyleyen ve iğrençleşen biriyle tekrar arkadaş olabildiniz??

en yakın arkadaşın biraz fazla ileri gitmemiş mi?benimde yakın arkadaşlarım var karşı cinsten ama böyle bir şey söyleseler anında yol verirdim hayatımda biri olsun olmasın bence mesafe koyarak doğru yapmışsınız ama şimdi yanlış yapıyorsunuz gibi geldi bana süresiz yol verin gitsin böyle arkadaş mı olur siz böyle yaptıkca yanlış düşüncelerede kapılabilir hem:20:

Siz, bu insandan, yani yakın arkadaşım dediğiniz kişiden, hoşlanmadığınızdan emin misiniz? sizinle yatmak istediğini söyleyebilecek kadar basit bir insanla hiçbir sebeple hiçbir şekilde görüşmemelisiniz bence.

hay maşallah adam açık açık yüzünüze sizi yatağa atmak istediğini söyledi sizde bişey demediniz ha pes!

Sizde bi garipsiniz yahu en yakın arkadasınız sizinle yatmak istedigi söylüyo ve siz onla hala konusmaya görüsmeye devam mı ediyosunuz ? bu bana ters. :31:
Kanka dedigim gayet seviyeli bi arkadaslıgımız olan kişide benı sevdigini söyledi çıkma teklifi etti. Sacmalıyosun dedim ve onunla o an da kestim herseyi... Ki böyle olması gerekiyodu :34:

Back
X