Doğuma Hazırlık İsim bulamiyorum..!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Volkan, Ates gibi guclu isimleri seviyorum. Annem bir oglu olsa gep Umur istermis anlami ne bilmiyorum. Ben kizim icin Arya istiyorum olursa ama erkek icin hic bilmiyorum sevdigim isimler var ama sizin gibi icime sinmiyo.

Yiğit Yada Ensar Da Güzel İsimler. :)
Tabii isimden önce inşallah hayırlı uğurlu doğar ve inşallah Allah Banada nasip eder. Dua edin benim için.

ilyas ne güzel bir isimdir.Söylenisi de cok hos.Türkce erkek ismi bulmak gercekten cok zor.Cünkü nerdeyse hic yok.Olanlar da fazla kullanildigindan artik ayni isimleri duymak istemiyorsun.Ama ilyas gercekten cok güzel:)

Bende enes ve emir isimlerini çok seviyorum. Bunların yanında bende eskilerdenimm o yüzden yavuz yada selim ayrı olarak olabilir. Ömer de çok guzellll...

Ahmetcan
Umutcan
Mehmetcan
Akifcan

ve türlü canlı isimlerden kaçınız bence. Bu isimlerden 4ünden de insanlar tanıyorum. Diğer 3ü kabul edilebilir ama Ahmetcan bence korkunç bir isim.
Böyle söylemeyin ahmet peygamber ismidir korkunç olduğu düşünülemez.

Kizlar bir oğlum olacak allah nasip ederse isim bulamıyorum bu kadar zor olmamalıydi tavsiyelerinz varmi??
valla zor iş:) sana tek tavsiyem akraba ismi falan diye hatır var diye başkasının adını koyma. geleceğe dair modern isimler koy. mesela berke arda çağatay . özellikle okula başlayınca bu isimle dalga geçme konusu ortaya çıkıyor. çocuk kendinden nefret eder hale geliyor. ben kendi simimden biliyorum hala da çekiyorumm... :)

Saat gecenin 1.30 u az evvel biz bu bebişe ne isim koyacağız yaaaaaa diye bir iç çektim.Bir baktım ki sizin konunuz benim derdimi işliyor 38.haftaya girmek üzereyim Allahın izniyle ama bir isim bulamadım.Benden size nacizane isim önerileri ozaman hoş kelin ilacı olsa kendi başına sürer
Murat
Miraç
Kerem
Yusuf
Anıl

Ahmetcan
Umutcan
Mehmetcan
Akifcan

ve türlü canlı isimlerden kaçınız bence. Bu isimlerden 4ünden de insanlar tanıyorum. Diğer 3ü kabul edilebilir ama Ahmetcan bence korkunç bir isim.
Sana katılıyorum canim sonu can ls biten isimleri sevmiyorum Hele ki ahmet cann korkunç geliyo bana tek isim düşünüyorum eklemeli isimler hoşuma gitmiyo

Yurtdisindaki turklerin arasinda bu ara en populeri : yusuf ve mirza.
1 bcuk yasinda bi yigenim var adi muhammed yusuf( modaya uyalim diye koymadik enistemin babasinin ismi diye koyduk, sonrada zaten bi baktik moda olmus).

Yeni dogum yapan kuzenimin oglunun adi yusuf mirza oldu.

Su an bi 1.5 aylik bi yinegim daha oldu onun adida yavuz selim.

Ornek olrak bazi akrabalarin cocuklarinin ismini sayiyim: umut eren, mete kaan, cihan eren, atilla baris, resul eray, ensar enes vs ( evet iki isim moda bizim akrabada)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…