- 30 Mayıs 2014
- 1.908
- 1.523
- 133
- Konu Sahibi umutluyum-benn
-
Aynen öyle canımKizlar bir oğlum olacak allah nasip ederse isim bulamıyorum bu kadar zor olmamalıyditavsiyelerinz varmi??
Yusuf ve Emir bende 2 si varEmir
Ömer
Yusuf
Böyle söylemeyin ahmet peygamber ismidir korkunç olduğu düşünülemez.Ahmetcan
Umutcan
Mehmetcan
Akifcan
ve türlü canlı isimlerden kaçınız bence. Bu isimlerden 4ünden de insanlar tanıyorum. Diğer 3ü kabul edilebilir ama Ahmetcan bence korkunç bir isim.
valla zor iş:) sana tek tavsiyem akraba ismi falan diye hatır var diye başkasının adını koyma. geleceğe dair modern isimler koy. mesela berke arda çağatay . özellikle okula başlayınca bu isimle dalga geçme konusu ortaya çıkıyor. çocuk kendinden nefret eder hale geliyor. ben kendi simimden biliyorum hala da çekiyorumm... :)Kizlar bir oğlum olacak allah nasip ederse isim bulamıyorum bu kadar zor olmamalıyditavsiyelerinz varmi??
Sana katılıyorum canim sonu can ls biten isimleri sevmiyorum Hele ki ahmet cann korkunç geliyo banaAhmetcan
Umutcan
Mehmetcan
Akifcan
ve türlü canlı isimlerden kaçınız bence. Bu isimlerden 4ünden de insanlar tanıyorum. Diğer 3ü kabul edilebilir ama Ahmetcan bence korkunç bir isim.
Fikfikir oluştumu ya merak ettim :)
Neden biliyomusun duydugum veya düşündüğüm her isim bana tanıdığım karakterleri çağrıştırıyor tiksiniyorum haliyleAynen öyle canıminsanın kendi çocuğu olunca dünyada isim kalmıyor sanki
Fikir oluştu cnm mesela melih çınar barış fatih umut gibi ama yinede hangisi olsa daha iyi olur bilemedim yazilan isimlerin çoğu ailemde oldukça çokça olan isimler o yüzden acayip kararsizim...fikir oluştumu ya merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?