- 22 Mart 2014
- 467
- 289
- 33
- Konu Sahibi umutluyum-benn
-
Ayyy cihangir benimde favorimBen engin ismini sevioyrum bir oğlum olursa koymak isterdim ama eşimin kuzeninin çocuğunun ismi .
Engin koyablrsinz . Oğlum olursa çağatayı da düşünmeye başladım çağatay çok hoş .
Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin :)
Benim ömerim engin ve çağatay ...
Muhteşem yüzyıldamı yaşıyoruz diyeblrsin amaben bayezıt ile cihangir'i de çok beğeniyorum . ( gerçekten eşim kabul etse bayezıt koyardım . )
En son neye karar verdiğini de paylaş ama çok merak ederim sonra :) önerilerimi beğendiğinmi bir de?
Bende aras ismini begenirim cok hos bi isim kulaga guzel geliyo ve soylemesi guzel ama cok arastirdim anlami hic guzel degil anlamsiz yani keske guzel bi anlami olsaydi aras ismininŞahsen benim bi oğlum daha olursa adını aras koymayı düşünüyorum ARAS Bence gayet güzel
Neki anlamı ben bilmiyorum bakmadim hiç ama isim çok güzel :)Bende aras ismini begenirim cok hos bi isim kulaga guzel geliyo ve soylemesi guzel ama cok arastirdim anlami hic guzel degil anlamsiz yani keske guzel bi anlami olsaydi aras isminin
Arapca isim galiba katede ama aliskin olmadimiz bi isim bence soylemeside zor taman bi cok isim arapca aslinda muhammed mustafa leyla gibi bu isimlerde araplarin ismi bizde kullaniyoruz ama bunlar bize uyuyo katede bence turkce olmadi cok belli ben koymazdim.3 isim fazla değil mi bir kişi için ?
Bir de soyadı eklenecek . Çok fazla olur bence.
Kateda ismi de türk birine uymuyor bence .
Christian koymak gibi bişey olmuş diye düşünüyorum.
Kalin ip urgan yün anlami hic hosuma gitmexi ilk nolxak aman diyodum sonradan dusundum okulda adinin anlami ne diye sorarlarsa diye ki okulu gec hayatinin her doneminde soruluyo isminin anlami o sekilde vazgectim zaten kizim oldu erkek sandigim icin aras istiyodum aslinda leventi begeniyorum ama esim siddetle karsi cikti osiradada okudugum kitaptaki karakterin ismi arasti cok etkilenmistimNeki anlamı ben bilmiyorum bakmadim hiç ama isim çok güzel :)
Hm anladım canım haklisin aslındaKalin ip urgan yün anlami hic hosuma gitmexi ilk nolxak aman diyodum sonradan dusundum okulda adinin anlami ne diye sorarlarsa diye ki okulu gec hayatinin her doneminde soruluyo isminin anlami o sekilde vazgectim zaten kizim oldu erkek sandigim icin aras istiyodum aslinda leventi begeniyorum ama esim siddetle karsi cikti osiradada okudugum kitaptaki karakterin ismi arasti cok etkilenmistim
Kalin ip urgan yün anlami hic hosuma gitmexi ilk nolxak aman diyodum sonradan dusundum okulda adinin anlami ne diye sorarlarsa diye ki okulu gec hayatinin her doneminde soruluyo isminin anlami o sekilde vazgectim zaten kizim oldu erkek sandigim icin aras istiyodum aslinda leventi begeniyorum ama esim siddetle karsi cikti osiradada okudugum kitaptaki karakterin ismi arasti cok etkilenmistim
Kalin ip urgan yün anlami hic hosuma gitmexi ilk nolxak aman diyodum sonradan dusundum okulda adinin anlami ne diye sorarlarsa diye ki okulu gec hayatinin her doneminde soruluyo isminin anlami o sekilde vazgectim zaten kizim oldu erkek sandigim icin aras istiyodum aslinda leventi begeniyorum ama esim siddetle karsi cikti osiradada okudugum kitaptaki karakterin ismi arasti cok etkilenmistim
Benimde gebelikte son gunlerim esim Siraç veya Tuğra bense hep Ensar istiyorum gecen gun esim Siraç Ensar olsun dedi bense hala kararsizim sanki bir arada olunca bir zorlasti ne biliyim kararsizim sizce nasil Siraç Ensar?
Adiyla yasasin insallah herkesin evladı. Bu arada hic ensar tanidigim yok ilkkez senden duydum yaramazliklarini.Tuğra guzelmis benim oglumun adi akif ertugrul:)
Ensarlar cok yaramaz oluyo sanki
Adiyla yasasin insallah herkesin evladı. Bu arada hic ensar tanidigim yok ilkkez senden duydum yaramazliklarini.Sadece gecen 2 arkadaşım cok yakisikli oluyorlar dedi
gorceli bi kavram yakisiklilik falan
Ama benim gordugum ensar ve muhammedler cok fena
direk bana yürümüşsün yalnız
herkezin kendi fikri bencede çocuğa 3 isim vermek çok saçma..
ayrıca dinimiz müslüman türkiyenin yüzde doksanın olduğu gibi..
3 isim fazla değil mi bir kişi için ?
Bir de soyadı eklenecek . Çok fazla olur bence.
Kateda ismi de türk birine uymuyor bence .
Christian koymak gibi bişey olmuş diye düşünüyorum.
Kız olursa
Mehmet de Peygamber ismi yalnızBöyle söylemeyin ahmet peygamber ismidir korkunç olduğu düşünülemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?