Doğuma Hazırlık İsim bulamiyorum..!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayyy cihangir benimde favorim

Şahsen benim bi oğlum daha olursa adını aras koymayı düşünüyorum ARAS Bence gayet güzel
Bende aras ismini begenirim cok hos bi isim kulaga guzel geliyo ve soylemesi guzel ama cok arastirdim anlami hic guzel degil anlamsiz yani keske guzel bi anlami olsaydi aras isminin

Bende aras ismini begenirim cok hos bi isim kulaga guzel geliyo ve soylemesi guzel ama cok arastirdim anlami hic guzel degil anlamsiz yani keske guzel bi anlami olsaydi aras isminin
Neki anlamı ben bilmiyorum bakmadim hiç ama isim çok güzel :)

3 isim fazla değil mi bir kişi için ?
Bir de soyadı eklenecek . Çok fazla olur bence.

Kateda ismi de türk birine uymuyor bence .
Christian koymak gibi bişey olmuş diye düşünüyorum.
Arapca isim galiba katede ama aliskin olmadimiz bi isim bence soylemeside zor taman bi cok isim arapca aslinda muhammed mustafa leyla gibi bu isimlerde araplarin ismi bizde kullaniyoruz ama bunlar bize uyuyo katede bence turkce olmadi cok belli ben koymazdim.

Neki anlamı ben bilmiyorum bakmadim hiç ama isim çok güzel :)
Kalin ip urgan yün anlami hic hosuma gitmexi ilk nolxak aman diyodum sonradan dusundum okulda adinin anlami ne diye sorarlarsa diye ki okulu gec hayatinin her doneminde soruluyo isminin anlami o sekilde vazgectim zaten kizim oldu erkek sandigim icin aras istiyodum aslinda leventi begeniyorum ama esim siddetle karsi cikti osiradada okudugum kitaptaki karakterin ismi arasti cok etkilenmistim

Hm anladım canım haklisin aslında isim den çok anlamı önemli tabi :)

Bir anlamı bu . Ama birden çok anlamı var .
Aras nehri var insanlar ondan esinlenip koyuyorlar. Ben de çok seviyorum aras ismini .

Okuduğun " kitap kumral ada mavi tuna "mı?

Benimde gebelikte son gunlerim esim Siraç veya Tuğra bense hep Ensar istiyorum gecen gun esim Siraç Ensar olsun dedi bense hala kararsizim sanki bir arada olunca bir zorlasti ne biliyim kararsizim sizce nasil Siraç Ensar?

Benimde gebelikte son gunlerim esim Siraç veya Tuğra bense hep Ensar istiyorum gecen gun esim Siraç Ensar olsun dedi bense hala kararsizim sanki bir arada olunca bir zorlasti ne biliyim kararsizim sizce nasil Siraç Ensar?

Tuğra guzelmis benim oglumun adi akif ertugrul:)
Ensarlar cok yaramaz oluyo sanki

İsim koymanın bu kdr zor olacağını tahmin etmemiştim. Şu olsun diyorum sonra o isimde bi tanıdık hatırlıyorum vazgeçiyorum. En son eşimle birlikte Umut u bulduk. Sonra da çevre katkısıyla Eymen i. Şu anda Umut Eymen olarak gidiyoruz. Ama soğuyorum sanki zamanla bulduğum isimlerden.
Kardeşimde Umut Talha olsun diyor. ☺
Ali-Çağan-Çınar (yeğenimin adı)-Ömer-Yağız ☺

direk bana yürümüşsün yalnız
herkezin kendi fikri bencede çocuğa 3 isim vermek çok saçma..
ayrıca dinimiz müslüman türkiyenin yüzde doksanın olduğu gibi..

Pardon siz niye ustunuze alindiniz? Ben konu sahibine yazdim cevabimi. Dine gelince ulkemizin cogunlugunun musluman olmasi hepsinin musluman oldugu anlamina gelmez. Ben de bunu goz onunde bulundurarak cevap yazdim. Cocuklara sacma isimler konuluyor fikrini de genele yazdim, etrafimda da cok oluyor cunku, bu benim fikrimdir size ne?

Oyle her cevaba atlamayin yani, ben sizin cevabinizi hic okumadim bile.

3 isim fazla değil mi bir kişi için ?
Bir de soyadı eklenecek . Çok fazla olur bence.

Kateda ismi de türk birine uymuyor bence .
Christian koymak gibi bişey olmuş diye düşünüyorum.

Kateda degil yalniz Katade. Ben de 3 isim konsun demedim ya, isimleri ornek verdim bir fikir olsun diye. Ki bence de 3 isim fazla bu kizkardesimin secimiydi.

Katade arapca kokenlidir tipki Muhammed, Fatima veya Mustafa gibi. Bu isimlerden bir farki yoktur, hic duyulmamis olmasi disinda. Christian ornegi ise cok sacma olmus, Christian bir hristiyan ismi sonucta. Katade'nin kokeni Islamidir. Su an Türkiye'de kullanilan isimlerin yarisindan fazlasi boyledir.

Yorumunuz kel alaka yani.

Benim yoruma bu kadar alinti yapilacagi da aklima gelmemisti. Evet hanimlar 3 isim bence de fazla tamam orasi anlasildi ama koyan koyar ben 3 isim koysun mu dedim yorum sahibine hayir! Ayrica kimseye zorla cocugun ismini Katade koyun demedim, fikrimi yazdim belki olur diye. Eh siz de su yorumumu bir taraflarindan anlamayi birakin artık hayret birsey

Isim koyarken bence cok dikkat et. Bana göre örnegin simdiki bebekler yaslandigi zaman Berke dede, Emre dede, Can dede olacaklar bu isimler gene iyi simdiki moda olan cok sacma sapan isimler var cocuklarimiza moda diye koydugumuz. Benim fikrim bu iyi dusun isim koyarken

Kız olursa Nazlı kesin varda ben karar vermedim, Nazlı eşimin istediği, çift ismi bu yüzden tercih ediyoruz o da ben de isim seçmiş oluyoruz

Oğlumun adı Metehan deniz, Metehanı baba denizi ben koydum, ikinci çocukta ilk isim benden ikinci isim ondan, Atahan yağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…