- 8 Mayıs 2013
- 879
- 1.634
- 113
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Kız söylesene ismini ,çatladık yaa,habire tahmin etmeye çalışıyoruz:))Mukadder,memnune,mürüvvet filan geldi aklıma eski isim deyince:) ama satı,döne,durkadin filansa hiç durmayin değiştirin derim.
O mevzu başka mevzu. Biri anne babasını dava açmış bana saçma isim verdiler hayatımı cehenneme çevirdiler herkes benle dalga geçti diyebaba-anne iznine gerek yok. Ama mesela isminizi neden değişmek istediğinize karşı sağlam bir neden seçin. Mesela ismimle dalga geçiyorlar çok eskiymiş tarihten kalmaymış, sosyal hayatımı olumsuz etkiliyor diye belirtin
Akile mi ki:)Cemile falan değildir umarım. Çünkü cemile güzel bir isim
Akile hiç duymadımAkile mi ki:)
Hiç hatırlamıyorum ama satılmış tarzı bişeydiismi neymis ki:))
konu sahibi resitseniz degistirebilirsiniz anne baba izni olmadan ama illa ki haberleri olucak.
Kamile tarzıymış:)) ya var ya bizde az değiliz,meraklı melahatlerAkile mi ki:)
Benim aklıma daha çok Şakire gibi bir isim geldiCemile falan değildir umarım. Çünkü cemile güzel bir isim
Şakireyse evet değişilebilir. Acaba nedir nedir.Benim aklıma daha çok Şakire gibi bir isim geldi
Kezbanın anlamı aslında çok güzeldir. Çoğu dalga geçiyor ama yanlış biliniyor. Kezban; yöneten, çekip çeviren kadın demek aslındaŞaziye mi:)
Öyle bişey yok o eskidendi gidip mahkemede dilekçe yazıyorsun onlar sana gün verip mahkemeye çağırıyorlar bı miktar para yatiriyorsun ama onu sonradan tekrar alıyorsun bı de mahkemede şahit lazım sana en geç 2 ay içinde biter işin benim bı yakınım yapmıştı bı kaç yıl önce şimdi belki değişmiştir bı ara mahkemeye de gerek kalmadı diye duydum ama araştır istersenBabaya mahkeme acılıyormusya ondan sordum
Benimde aklıma cemile geldi nedense?? Naciye mi yoksa kızz??Cemile falan değildir umarım. Çünkü cemile güzel bir isim
Kezban yalancı demek.. yanlış bilinmiyo..Kezbanın anlamı aslında çok güzeldir. Çoğu dalga geçiyor ama yanlış biliniyor. Kezban; yöneten, çekip çeviren kadın demek aslında
neye göre yalancı. Kuran'da ki tükezziban kelimesine göre yorumlayanlar sanırım yalancı olarak biliniyor. Kezban farsça bir kelimedir.Kezban yalancı demek.. yanlış bilinmiyo..
bende çok severim keşke adım kezban olsaydıKezbanın anlamı aslında çok güzeldir. Çoğu dalga geçiyor ama yanlış biliniyor. Kezban; yöneten, çekip çeviren kadın demek aslında
Adım çok eski bir isim.Birine söylerken rahatsız oluyorum.Mahkemede değiştirmek istiyorum.Babamın haberi olmadan değiştirebilir miyim?
Adım çok eski bir isim.Birine söylerken rahatsız oluyorum.Mahkemede değiştirmek istiyorum.Babamın haberi olmadan değiştirebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?