İsim değişikliği

Anladığım kadarıyla maddi durumunuz iyi olmadığı için baro size avukat görevlendirmiş, herkes için geçerli bir şey değil bu.

Konu sahibi başka bir şey soruyor bu madde onu kapsamıyor yanlış bilgilendirmeyelim lütfen

Konu sahibi başka bir şey soruyor bu madde onu kapsamıyor yanlış bilgilendirmeyelim lütfen

Yazdıklarımı tam okumadın sanırım. Kaymakamlıkta çalışıyorum ve isim değişikliği işlemlerini biz yapıyoruz. Tekrar yazıyorum kararı il ya da ilçe "İdare Kurulu" veriyor. Sadece yazım hatalarını kapsamıyor farklı sebeplerle isim ya da soyisim tamamen de değişebiliyor. Örnek de vermiştim.

Soyadı kanununa atıf yapılmış maddede, isim değişikliğini kapsamıyor bu. Zaten verdiğiniz örnek de soyadı değişikliğine ilişkin.

Anladığım kadarıyla maddi durumunuz iyi olmadığı için baro size avukat görevlendirmiş, herkes için geçerli bir şey değil bu.
Yok öğrenciydim o zamanlar, annemin üzerine iki ev vardı, maaşı vardı. Babam vefat ettiği ve üç kardeşin üçüde öğrenci olduğu için cıktı herhalde.

Soyadı kanununa atıf yapılmış maddede, isim değişikliğini kapsamıyor bu. Zaten verdiğiniz örnek de soyadı değişikliğine ilişkin.

Sadece yazım yanlışlıkları için başvuru yapılır algısının yanlış olduğunu belirtmek için o örneği verdim. Herkeste yazım yanlışları değiştirilir algısı olduğu için isim değişikliği için bize başvuru olmadı şuana kadar ama başvuru olsa o da kurulda değerlendirilir.

Peki

Değiştirebilirsin de babanın öğrenmemesi pek mümkün değiş. Hadi mahkeme aşamasında sakladın diyelim. Adam vukuatlı nüfus kayıt örneği istese ya da e-devlete bir baksa nüfusunda başka bir var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…