- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Kamile tarzı birseyKız söylesene ismini ,çatladık yaa,habire tahmin etmeye çalışıyoruz:))
Babam bin tanr laf soyler.tüm akrabalarımda aynı sekıldeismi neymis ki:))
konu sahibi resitseniz degistirebilirsiniz anne baba izni olmadan ama illa ki haberleri olucak.
Ceren falan istiyorum :)Şakireyse evet değişilebilir. Acaba nedir nedir.
Ama ne olursa olsun nasıl mutlu olacaksa insan onu yapmalı. Pekii isminiz ne olsun istiyosunuz? Birlikte bulalımmm
Ceren de güzelmiş. Şimdi ki isminize yakın isimlerde seçebilirsiniz çevreniz kolay alışsın diye. İlk etapta baya zorluk çekilir:)Ceren falan istiyorum :)
İkinci isim yapsamda kimlikte degistirsem de akraba ve aıle eskı adımla seslenecek.Ama adımı sevmıyorum bsnhttp://www.zeynepyargic.av.tr/isim-degistirme-duzelttirmeekleme-davalari.html
Ben de değiştirmek için bu ay başvuracağım. Burada dilekçe örneği var. Babayı değil nüfus müdürlüğünü davalı kısmına yazıyoruz anladığım kadarı ile.
Uzun bir süreçmiş. Bir de benim adım ayşe ama bana çevrem Fatma dersen de oluyormuş. Bide sana fatma diye seslenen eş dost bulursan şahit olacak tamamdır.
Yeni adını seçtin mi? İkinci isim yapmak istemez misin
Şimdikine yakın olsa degıstırmenın anlamı olmaz kıCeren de güzelmiş. Şimdi ki isminize yakın isimlerde seçebilirsiniz çevreniz kolay alışsın diye. İlk etapta baya zorluk çekilir:)
soyisim neden olmuyor? nereden duydunuz?Isim oluyo ama soyisim olmuyo diye biliyorum
Babanla mahkemelik oluyosun diye biliyorum. Isim basit soy isim daha zorsoyisim neden olmuyor? nereden duydunuz?
olabilirim hiç sorun değil. yeter ki değişsin, zaten görüşmüyorum ki senelerdir. ben de düşünüyorum da değiştirmeyi siz öyle yazınca korktum bir an :)Babanla mahkemelik oluyosun diye biliyorum. Isim basit soy isim daha zor
merhaba size özelden birkaç soru sorabilir miyim? soyisim değişikliği ile alakalı :) bana biraz bilgi sahibi gibi geldinizGerkeçeye göre değişiyor
Bu durum
Şöyle netleştireyim
Eğer utanç verici ise dilekçe ile değiştiriliyor
Onun dışında mahkemeye başvuruyorsunuz gerekçenize göre babanın katılması isteniyor yada gerek görülmüyor
Mesela kuzenim hem adını hem soyadını değiştirdi
Gerekçesi babasını 3 yaşından beri görmemiş olması
Görüşmek istediğinde babasının reddetmesi( bunları şahit ve yazışmalar ile ispatladı)
Baba çağırılmadan değiştirdi
Yok konu sahibi babasinin haberi olmadan yapmak istiyo ya degisikligi o yuzden yazdim oyleolabilirim hiç sorun değil. yeter ki değişsin, zaten görüşmüyorum ki senelerdir. ben de düşünüyorum da değiştirmeyi siz öyle yazınca korktum bir an :)
şimdi anladım teşekkürlerYok konu sahibi babasinin haberi olmadan yapmak istiyo ya degisikligi o yuzden yazdim oyle
Tabi sorabilirsin bildiğim birşeyse yardımcı olurum :)merhaba size özelden birkaç soru sorabilir miyim? soyisim değişikliği ile alakalı :) bana biraz bilgi sahibi gibi geldiniz
söylerlerse söylesinler. bu senin hayatın, senin ismin. kime ne, ben olsam kulaklarımı kapar yeni ve sevdiğim isimle yaşamayı tercih ederim. eminim şu anki ismin sende bir ağırlık yapıyordur, hafiflersin. kendin olursun :')Babam bin tanr laf soyler.tüm akrabalarımda aynı sekılde
nehir de güzel bakCeren falan istiyorum :)
:)) isim türetmenize hayran kaldım,ne yalan söyleyeyim,bizde ki azim de yalnızKamile tarzı..Pakize:) Raziye:) her neyse babanizi ikna etmeye bakın.yada isminiz dursun yanına isim ekletin olmazmi
:)):)) isim türetmenize hayran kaldım,ne yalan söyleyeyim,bizde ki azim de yalnız,neysee:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?