- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.106
- 133
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Arif arifekadriye ismi bende beğenmiyorum ismim kadriye degil Allahtan. benim ismim tam türk ismi :)
erkegin Kadir Kadinin Kadriye.
salih Saliha.
cemil Cemile.
vahit vahide.... vs:)
çook eskiden insanlar büyüyünce koyarlardi. şimdi kendi istegi ile koyuluyor. bu seferde çocuklar beğenmiyo.Arif arife
Refik refika
Emin Emine
Ferid Feride
Şahin şahinde .......
Hahahhahaa hakkaten isimlerim %50 si böyle türetilmiş
kesin babaannenizin ismidir ondan reddederim diyordurKamile tarzı bir isim.Babam evlatlıktan redderim diyorda aramız zaten iyi degil
Reşitse imkansiz degil habersiz degistirmesi..Babanın haberi olmadan imkansız
Kemale de olabilir.Duymustum oyle bir isim.Cidden azimliyiz :):)) isim türetmenize hayran kaldım,ne yalan söyleyeyim,bizde ki azim de yalnız,neysee:)
babaannesinin dedesiinin adini koyuyor.Benim adım da babaannemin adı olacakmış Kafiye halam çok ısrar etmiş annemin adını koyun diye. Allah’tan annem otoriter kadındır da asla kabul etmemiş sanırım ben de değiştirirdim.
Benim babaannemin adı memnun kalınacak bir ad değil ki Kafiye siz olsanız koyar mıydınız? Cemile güzel Rümeysa da bir kızım var Zeynep ama erkek olsaydı Mustafa olacaktı Mustafa Kemal.babaannesinin dedesiinin adini koyuyor.
memnun degil..
benim kızıma da babannesinin adini koysun istediler. annem de iki isim olsun biri anneanne adi biri babaanne adi olsun diye israr etti hiçç dinlemedim...
kayinvalidem isim konusunda hiç karişmadi degil. ben kendi adimi beğenmiyorum desede onun adi da güzeldi Cemile.. :) Cemile nur koyardim ben de eşim istemedi ki:) Eşim hayalini kurduğu ismi koydu. Rümeysa...
ben bu ismi benimsemedim Nazlı koymak istedim Nazlı derler Rümeysa demezler diye koydurtturmadi.
oğlum olursa Eşim babasinin adini yani Mustafa koymak istiyo onu ben istemiyorum napcaz bilmem:)
kafiye edebiyatin adi.Benim babaannemin adı memnun kalınacak bir ad değil ki Kafiye siz olsanız koyar mıydınız? Cemile güzel Rümeysa da bir kızım var Zeynep ama erkek olsaydı Mustafa olacaktı Mustafa Kemal.
Kamile tarzı birsey
Ben ilk baroya başvurdum. Orda bana bi liste cıkarıp, bunları tamamlayıp gelin dediler. Tıpkı iş başvurusu gibi, nufus, tapu gibi yerlere gönderdiler. Tamamladıktan so ra avukatımı verdiler o da 12yıl öncenin parasıyla dosya masrafı olarak 50tl aldı. 3ay içinde halloldu. Gerekçemde şuydu; çevrem kimlikteki adımı bilmiyordu, ben bile okula başlayınca öğrendim, posta evrak işlerinde karısıklık oluyor mağdur oluyorum dedim. Bi şahit istediler arkadaşımı götürdüm kabul edildi bemen.Arkadaşlar kardeşim de adını değiştirmek istiyor bu değiştirme süreci nasıl oluyor ne yapıyoruz ilk nereye başvuruyoruz... kardeşim reşit baya araştırdık ama bi türlü tam olarak nasıl yapacaz bilmiyorum gerçekçe ise babamın o zaman ki sevgilisinin ismine yakın olması için seçtiği bir isim geçmişte kötü şeyler hatırlatıyor diye değiştirecek mahkeme bu gerçekçe yi kabul eder mi???
Ben arastırdımda eger yanlıslık falan varsa isimde öyle degısıyormus
Bende bacım bendeBen şok Ben iptal
Sakın ha! Ucundan köşesinden de olsa meyra hümeyradır! Yok bacım, başka isim düşün senhumeyra adını çok severdim ama eşimin eski sevgilisininadı olunca vazgeçtim koymaktan ama meyra koyarım diye düşünüyorum 2. bir kızım olur sa
Senin adın neBu konuyu keşke, torunuma benim adımı koyun diyen kvler okusa.
Ben de ismimi hic sevmiyorum. Kardeşlerimin, kuzenlerimin isimleri çok güzel. Sulalede bı benim adımı kötü koymuşlar. Küçüklüğümden beri bıriyle tanışmayı, adımı söylemeyi hiç sevmiyorum. Ama değiştirmeye cesaretim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?