- 25 Ocak 2016
- 2.143
- 4.249
- 83
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Burda açıklamıyorsun adını bari özelden yaz :)Benimde bir yakınım Kezban olan ismini değiştirdi, önce adının yanına ekledi sosyal mecrada filan sonra kezbanı kaldırdı, biz aile olarak Kezban diyoruz ama iş çevresinde yeni ismi ile hitap ediliyor
Sakın ha! Ucundan köşesinden de olsa meyra hümeyradır! Yok bacım, başka isim düşün sen
Mesela ismi kamile.İsim yüzünden özgüven eksikligi utanc duyuluyor.Gene degıstırırler mıYok canım sadece yanlışlık olduğunda değil geçerli bir mazeret varsa da tamamen değiştiriyoruz.
8 -9 sayfa okudum ismini öğrenemedim konu sahibesinin, hakkatten meraklıyız ama bilsek ne olacak ki
O sistem degisti. Artik isim degistirmek daha kolayİsim değiştirmek için anne babayı mahkemeye vermek gerekiyor diye biliyorum. Bir arkadaşım öyle yapmıştı. İsmi Devlet'ti, Deniz olarak değiştirdi.
merak etme hiçbir sayfada yok. ben baktım yazmadı. kamileye benzer diyor söylemiyor... P Portakalli ordek ne var söylesen :)
Mesela ismi kamile.İsim yüzünden özgüven eksikligi utanc duyuluyor.Gene degıstırırler mı
Direk sorsam mı acaba nüfusa önce.Yoksa ben dilekçe verip sansımı denemek ıstuyorum mu desem.Benım adım alay konusu.Ama kanunda alay konusu degısmez dıyorDeğiştirilip değiştirilmeyeceğine idare kurulu karar veriyor canım kesin değiştirirler diyemem. Mesela soyadı "cinli" olan biri başvurdu ve deniz olarak değiştirdi. Yani sadece yazım yanlışı olanlar değiştirilmiyor. Mahkemede uğraşmadan önce başvur şansını dene.
şaka bir yana..bence insanlar isimlerini ne kadar özgüven ve gururla taşırsa o isim onda o kadar güzel ve anlamlı olur,,,her ne isim olursa olsun...çok kez güldügümüz isimlerde ..insanlarla tanıştım...öyle bir karakteristik söylüyorlar ki..isim bir andan dünyanın manalı ismi oluyor ...isim sizi değil bence sizin tarzınızdır güzelleştirecek ,mana ve anlam kazandıracaktır..saygılar
benimde ismim %80 erkeklerde var :)
tanımayanlar bilmen ne bey diye ararlar hahahahahahahahahah
çokta hoşuma gider ..afallayıp kalmaları ..pardon pardon özür dilerim demeleri :)))
yaa çok merak ettim :) :)
eşimin de Burçin adında askerlik arkadaşı var. erkekte Burçin. ne garip.
fatoş olmasından, cansu olmasından iyidir
cansu diye de bir erkek oyuncu vardı
hani şu kırgın çiçeklerdeki kemalin gerçek ismi
kemalim yapmaz
Direk sorsam mı acaba nüfusa önce.Yoksa ben dilekçe verip sansımı denemek ıstuyorum mu desem.Benım adım alay konusu.Ama kanunda alay konusu degısmez dıyor
Bir tanıdığın iş arkadaşı meralmiş adamın adı :) inanmamak için elimden geleni yaptım ama olmadı :)fatoş olmasından, cansu olmasından iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?