isim değiştirme

Özelden yazsaydınız size de söylerdim. Açık açık ücretsiz danışmanlık vermem disiplin suçu. Avukata ihtiyaç olmadığını ben de zaten yukarda söylemiştim. Kendisi nerde dava açacığını bilmiyordu. Bunu söylemem için ikamet ettiği ilçeyi bilmem lazımdı. Üstelik dilekçesini yazdı ben de eklemeler, düzeltmeler yaptım bunu insanların içinde yapamazdım dilekçede tcsi falan yazıyor

şimdiye kadar sitede hukuki bilgi isteyen kimseyi geri çevirmedim. Böyle bir muameleyle karşılaştığım için gerçekten üzüldüm. Başka bir şeye sinirlenip acısını benden çıkarmışsınızdır umarım
sizin gibi yardımsever ve işini iş olsun diye değil de topluma faydalı olabilmek için yapan insanların varolması çok güzel. lütfen yardımseverliğinizi kaybetmeyin. sevgiler <3

Babanız da açma yerine konulacak biri değil ayrıca.
Klavye düzeltmesine kurban gittik, canım bu saatte açma çekti napıcaz şimdi 😃

kedivekeder kedivekeder hiç dert etme kendine, bu ismi sen istemedin ya? İsim değişikliği de kolaymış, aile istediğini söylesin, pat diye değiştirirsin ismini. Otoriteleri mi sarsılıyormuş koydukları ismi değiştirince? Ne saçma kafalar.

merhaba. şu an kimlikte yazan ismi babam kimseye sormadan koymuş. eski sevgilisinin ismiymiş, kadını çok seviyormuş ama hayat kadınıymış ayrılmışlar falan.

küçüklüğümden beri aa bu şeydeki o**punun ismi değil mi eheh diye geçti. herhangi bir kavga olduğunda o**punun ismini koyarsan böyle olur dendi. oturduğum yerdeki namlı bir kadının adı olduğu için okulda da devamlı böyle seslenilir sürekli ağlardım.

yetişkinliğimden itibaren artık nefret ettiğim için başka bir isim kullanmaya başladım. seçtiğim isim bana daha çok uyuyordu ve seviyordum. gerek iş yeri gerek okul kimlikte ismimi kullanmak zorunda kaldığım her an afakanlar basıyor, midem bulanıyor, ağlayasım geliyor.

aileme ben bu ismi değiştirip kendi istediğim ismi koyacağım dediğimde ne gerek var sen babayı adam yerine koymuyorsun gibi laflara geçtiler. asla bir manen destek göremedim.

ismimi değiştirmeye karar verdim ama aileyi yöneten babam olduğu için asla para vermeyeceğini söyledi. şu an işsizim köşede 1300 lira param var ve canıma tak etti. avukat ücretlerini ne yazık ki karşılamam mümkün değil. kendi başıma açmak istiyorum ama internette bununla alakalı net bir bilgi yok.

bu ismi duyma ihtimali bile beni çıldırtıyor artık. duygusal anlamda yerle birim. ne yapacağımı bilmiyorum, dava süreceni bilmiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler.
Kardeşim yeni değiştirdi ismi 1.500 lirayı bulmustu 6 7 ay sürdü onun ki

Bana da begenmedim yagdirmissiniz ama sanirim yanlis anlaşıldım. Var olan isim çok iyidir onu kullansin dememistim. Degistirecekse soyadina uygun bir isimle degistirsin diye yardim etmek istemistim. Sanki hayat kadını eski sevgilinin ismini sakin degistirme demisim gibi begenmedim atmissiniz.

Bana da begenmedim yagdirmissiniz ama sanirim yanlis anlaşıldım. Var olan isim çok iyidir onu kullansin dememistim. Degistirecekse soyadina uygun bir isimle degistirsin diye yardim etmek istemistim. Sanki hayat kadını eski sevgilinin ismini sakin degistirme demisim gibi begenmedim atmissiniz.
Valla ben isim şeylerine çok inanıyorum ya. Hatta ilerde nasip olur da çocuğum olursa özellikle koymak istediğim ismi analiz ettiricem. Bana da bakar mısın 😍:KK51:

Valla ben isim şeylerine çok inanıyorum ya. Hatta ilerde nasip olur da çocuğum olursa özellikle koymak istediğim ismi analiz ettiricem. Bana da bakar mısın 😍:KK51:

Ya benim bir akrabam oğluna ebced hesabı ile akıl vs hesaplayarak koydu
Sırf bu yüzden bir ismin değişik kombinasyonlarını denediler
Aynı hesapla kendi ismime ve eşimin ismine baktım
Bildiğin gerizekalı çıktık. Akıl seviyemiz düşük.
Halbuki öyle değiliz :D

Kızım olursa, Bebeğime koymak istediğim isme baktım.
Onun da çok kötü.
Sonra amaan dedim kapattım. Oğlum olacak gel bakalım dediler. Yok bakmayın dedim

Kız ne avukatı, bir dilekçe iki şahit ile değiştiriyorsun şimdiden bol şans.
Ayrıca hayat kadını ismi koyan babanın nesini sayacaksin? Baban ne seni ne karısını saymış mi o ismi koyarken?

merhaba. şu an kimlikte yazan ismi babam kimseye sormadan koymuş. eski sevgilisinin ismiymiş, kadını çok seviyormuş ama hayat kadınıymış ayrılmışlar falan.

küçüklüğümden beri aa bu şeydeki o**punun ismi değil mi eheh diye geçti. herhangi bir kavga olduğunda o**punun ismini koyarsan böyle olur dendi. oturduğum yerdeki namlı bir kadının adı olduğu için okulda da devamlı böyle seslenilir sürekli ağlardım.

yetişkinliğimden itibaren artık nefret ettiğim için başka bir isim kullanmaya başladım. seçtiğim isim bana daha çok uyuyordu ve seviyordum. gerek iş yeri gerek okul kimlikte ismimi kullanmak zorunda kaldığım her an afakanlar basıyor, midem bulanıyor, ağlayasım geliyor.

aileme ben bu ismi değiştirip kendi istediğim ismi koyacağım dediğimde ne gerek var sen babayı adam yerine koymuyorsun gibi laflara geçtiler. asla bir manen destek göremedim.

ismimi değiştirmeye karar verdim ama aileyi yöneten babam olduğu için asla para vermeyeceğini söyledi. şu an işsizim köşede 1300 lira param var ve canıma tak etti. avukat ücretlerini ne yazık ki karşılamam mümkün değil. kendi başıma açmak istiyorum ama internette bununla alakalı net bir bilgi yok.

bu ismi duyma ihtimali bile beni çıldırtıyor artık. duygusal anlamda yerle birim. ne yapacağımı bilmiyorum, dava süreceni bilmiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler.
1300 liradan fazla tutacağını sanmıyorum bir kaç gündür buna benzer bir şey araştırıyorum da orda biliyorum. İlla avukata gerek yokmuş. Dava açıyorsunuz. Nüfusa açılıyormuş dava aileden birine değil yazıyordu. Alay edilen veya onur kırıcı isim olduğunu söylemeniz gerekiyormuș mahkemede. Sanırım simya hukuktu Googledan bakın orda yazıyordu bunlar

Ya benim bir akrabam oğluna ebced hesabı ile akıl vs hesaplayarak koydu
Sırf bu yüzden bir ismin değişik kombinasyonlarını denediler
Aynı hesapla kendi ismime ve eşimin ismine baktım
Bildiğin gerizekalı çıktık. Akıl seviyemiz düşük.
Halbuki öyle değiliz :KK70:

Kızım olursa, Bebeğime koymak istediğim isme baktım.
Onun da çok kötü.
Sonra amaan dedim kapattım. Oğlum olacak gel bakalım dediler. Yok bakmayın dedim
Benim yaptigim ebced degil. Taa pisagora dayanan bir sistem aslinda. Soyadim degistikten sonra hayatim da degisti ve ben neden neden diye sorarken cevabini analizde buldum. Bu nedenle gonulden inaniyorum. Ve elimin ulastigi herkese ulasip bebeklere guzel enerjili isimler verilmesine vesile olmak istiyorum.

Nasil babalik bu ne demek namli bi kadinin adini koymak gercekten saka gibi Türk filmi gibi. 275 tl harc ucretiyle en yakin mahkemeye basvuru yapicaksiniz. Zaten fotokobicisinde dosya alirken hazir dilekce de alirsiniz isim degisikligi deyin verirler. Doldurup sira alicaksiniz sonra harc ucreti yatar sonra 2 ay sonrasina mahkeme karariyla degisim olur.

Kız ne avukatı, bir dilekçe iki şahit ile değiştiriyorsun şimdiden bol şans.
Ayrıca hayat kadını ismi koyan babanın nesini sayacaksin? Baban ne seni ne karısını saymış mi o ismi koyarken?
iki şahidi halledemedim bir o kaldı valla geri kalanını öğrendim de kimse şahit olmaya yanaşmıyor

Back
X