isim değiştirme

“İsim değiştirme ismini veya soyisimini değiştirmek isteyen kişinin ikametgah adresindeki yetkili ve görevli Asliye Hukuk Mahkemesine yazılı bir dilekçeyle başvurmasıyla yapılır. İsim ve soy ismin değiştirilebilmesi için haklı sebeplerin varlığı şarttır.” diyor internette. Bence sebebiniz aşırı derecede haklı bir sebep.

İsim davası dilekçe örneği alın netten benim kuzenim avukatlık dilekcemj o yazmisti sansima. Gidip asliye hukuktu sanırım dava açmıştım. Benim şahidim annemdi ama sizinkiler gelmez şahit bir tanıdık bir akraba bulun mahkemeye goturun. Hakim zaten dinler ve kararını verir. Mahkemeye cikma falan filan derken totalde 60 günde yeni kimlik çıkıyor karar kesinleşip 2012 yılında 275 tl ye bütün her şey hallolmustu gazete ilanı da Mahkeme veriyordu o paradan. Taş çatlasın 500 olsun simdi. Bir an önce yapın ve mutlu olun. Cok basit bi işlem. Anneme sordular kızınız böyle diyor doğru mu annem evet dedi ve bitti. Hakim ekrandan isminin yazılısina bak doğru mu dedi onayladım ve çıktık

Kesinlikle degistirin. Ne kadar sinirlenseniz haklisiniz bence. Bir dakika bile beklemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…