• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işim...evim.. huzurumm

berlingoes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
525
145
103
33
herkese merhabalar,

İş stresimi biliyorsunuz. Bir yerle görüşecektim izne çıktılar bu haftaya kaldı görüşmem...Hoş ordanda pek ümitli değilim.
yabancı dil toplantılar yazışmalar o kadar yoğunum ki sanki yönetici olarak işe başladım....
Açıkçası çok zorlanıyorum ve ilgisiz bir yöneticim var ne yazık ki.... :(
Henüz 3 aylık olmama rağmen hep yalnız giriyorum toplantılara....Diğer bölümlerin yöneticilri elamanları ile birlikte giriyor..
neyse diğer yerle yarından sonra görüşeceğim bana şans dileyin.......
gelelim konumuza eşime dedim moralim çok bozuk inglzce bişey sordular anlamadım güldüler falan dedim. O da işte zaten ayrılacaksn dedi sonrada yöneticine söyle falan dedi...Ben burda asla çalışmak istemiyorum ama eşim burdan ayrılmamı pek istemiyor gibi. Acele etme aynı denklikte başka firma buluruz diyor. AMa inanın hiç hırsım yok şuan gideyim geleyim maaşımı alayım kafasındayım.
Her gün iş yerinde ağlıyorum......
Bugünde bana soğuk yapıyor aramızdaki tek konuşma buydu moralimin bozuk olduğundan bahsetmem. Çocuğun ilacını bulamamış evde bende tarif ettim bak oralara dedim işte.
Yok nasıl bilmezsin çocoğu olanların en kritik şeyi vs vs yazmış

Şimdi de ben araba ile geldim şirkete izin al gel. evde insan varken arabayı götürme servsle git falan yazmış.
benim ne suçum var burda Allah aşkına ters yaptıracak kadar??

İş stresinizi anladım da eşinizin kafasını pek anlayamadım ben. Herhangi bir sikintinizi paylaştığıniz da size soğuk davranması çok tuhaf. Bence huzursuzluğunuzun en büyük sebebi işiniz değil eşiniz. Yorucu bı tip belli

ben herşeyi çok abartıyormuşum zaten çıkacaakmışım vs vs. Oğlumla konuşayım dedim huzur istiyorum de diyor çocuğa

ben herşeyi çok abartıyormuşum zaten çıkacaakmışım vs vs. Oğlumla konuşayım dedim huzur istiyorum de diyor çocuğa
Size destek olsa yapamıyorsan mutsuzsan çik senin mutluluğun daha önemli tarzı cümleler kursa nefret ettiğiniz işinizin gözünde kolaylasacagindan o kadar eminim ki. Çünkü her an bırakıp gidebileceginizi, arkanızda destek olan birisi olduğunu bileceksiniz. İnsan psikolojisi çok başka birşey. Eşinizin pek anladığını sanmıyorum açıkçası sizi.

şu erkeklerin "bir anne her şeyi bilmeli, doğduğunuz an annelikle ilgili tüm bilgiler zihninize yükleniyor zaten" kafasını hiç anlamıyorum. İlacı neredeymiş, madem çocuğu olanların en kritik şeyi sen neden bilmiyorsun? senin çocuğun da değil mi?
arabayı almanıza kendi arabasız kaldı diye sinirlenmiş, sanki her çocuk bakanın altında araba var.
Anne baba işe gidince bakıcıya ya da annemize emanet edince çocuğu veriyoruz sanki arabamızı, sende çocuk var al lazım olur belki diye.
bir tek belki çok iş açısından veryansın ediyorsanız artık sıkılmış olabilir. o konuda karşı tarafı da dinlemek gerekir bence

Size destek olsa yapamıyorsan mutsuzsan çik senin mutluluğun daha önemli tarzı cümleler kursa nefret ettiğiniz işinizin gözünde kolaylasacagindan o kadar eminim ki. Çünkü her an bırakıp gidebileceginizi, arkanızda destek olan birisi olduğunu bileceksiniz. İnsan psikolojisi çok başka birşey. Eşinizin pek anladığını sanmıyorum açıkçası sizi.
Aslında onu dedi ama şu şekilde sen çıkarsan eğer borcumuz var ama benim maaşım borcu öder, oğlumuzda krşe gidecekti bu sene gitmez seneye gider dedi. Ben öyle daha kötü oldum..

şu erkeklerin "bir anne her şeyi bilmeli, doğduğunuz an annelikle ilgili tüm bilgiler zihninize yükleniyor zaten" kafasını hiç anlamıyorum. İlacı neredeymiş, madem çocuğu olanların en kritik şeyi sen neden bilmiyorsun? senin çocuğun da değil mi?
arabayı almanıza kendi arabasız kaldı diye sinirlenmiş, sanki her çocuk bakanın altında araba var.
Anne baba işe gidince bakıcıya ya da annemize emanet edince çocuğu veriyoruz sanki arabamızı, sende çocuk var al lazım olur belki diye.
bir tek belki çok iş açısından veryansın ediyorsanız artık sıkılmış olabilir. o konuda karşı tarafı da dinlemek gerekir bence
evet ben 3 sene çocuk baktım her zaman altımda arabam yoktu....
evet biraz fazla veryansın ediyor olabilirim. ama inanın hiç mutlu değililm burda ölüm gibi geliyor gelmek...

3 aylık bir işte her gün ağlanacak ne gibi olaylar oluyor ki?
Çok fazla sorumluluk var ve yöneticime soru sorduğumda biz seni bize yardım için aldık sen bize soruyorsun diyor.
Kendi başıma bişeyler yapmaya çalışıyorum

İş yerinde bu kadar sorumluluk verdilerse belki yönetici olarak sizi düşünüyolardır olamaz mı

İş tanımınızın dışına çıkarak çalışıyor ve dolayısıyla aşırı yoruluyorsaniz net bir şekilde eğip bukmeden rahatsızlığınızı söyleyin yöneticinize. Öyle gibi gözüküyor anlattığınız durum. Eşiniz de tam destek olmuyor, söyledikleri sen işten çıkarsan çocuğumuz mağdur olur şeklinde. Size yüklüyor tamamen sorumluluğu. Benim eşim böyle yapsa alır karşıma ya tam destek ol, ya da olma ama net bileyim ne istediğini derim.

Bu devirde iş bulmak çok zor , işsiz kalmak yoğun işten çok daha zor bi durum , o yüzden yeni işinizi sağlama almadan işinizi bırakmayın , eşiniz de haliyle maddi açıdan tek kalacağı için huzursuz olmaya başlamış

Sende babasın sen neden bilmiyorsun diyin.
Siz iş yerinde olanlara değilde bence eşinizle olan duruma çok üzülüyorsunuz.
Arabaya gelince de pesss diyorum.

Ben biraz farklı düşündüm açıkcası. Yoğun iş stresi ve boyumuzu aşan sorumluluklar hangimiz yaşamadık ki. Ağır mobingler ve haklarımızı savaşarak kopardığımız günler saymakla bitmez. Sizin yazdıklarınıza göre siz iş sıkıntılarımızı yansıttıkça eşiniz cevaben 1 _ zaten ayrılacaksın demiş 2_ yöneticine ilet diyerek yol göstermiş 3_ Başka denk firma buluruz demiş 4_ Sen çıkarsan benim maaşla borcu öderiz, oğlan da seneye kreşe gider demiş. Peki ama daha ne desin bu adam, nasıl yol göstersin. Kal demiş üzülmüşsünüz, çık demiş kötü olmuşsunuz, yol göstermiş ilgisiz demişsiniz. Ben şahsen eş ya da sevgili kişisinin iş hayatıma daha fazla müdahale etmesini istemem ki. Acaba siz sürekli iş sorunlarınızı eve taşıyarak bıktırıp boğdunuz mu sorunlarınızla. Tüm fikirlerini sunmuş söylemiş kişiye halen sorun, mutsuzluk ve stres taşıyorsanız huzursuz ve asabi bir hal alıp araba gibi ilacın yeri gibi saçma konularda tepki veriyor olabilir ki bunlar da hemen her evde yaşanan bir iki cümlelik atışmalardır çözüm bulunur. Bence iş sorunlarını eşe ve eve bu kadar taşımak doğru değil. Kendiniz de o stresi evde sürekli yaşamaya devam ediyorsunuz. Kendinize de yazık, eş kişisine de, ev huzuruna da yazık.

Back
X