- 20 Şubat 2019
- 525
- 145
- 103
- 33
- Konu Sahibi berlingoes
-
İş stresinizi anladım da eşinizin kafasını pek anlayamadım ben. Herhangi bir sikintinizi paylaştığıniz da size soğuk davranması çok tuhaf. Bence huzursuzluğunuzun en büyük sebebi işiniz değil eşiniz. Yorucu bı tip belli
Size destek olsa yapamıyorsan mutsuzsan çik senin mutluluğun daha önemli tarzı cümleler kursa nefret ettiğiniz işinizin gözünde kolaylasacagindan o kadar eminim ki. Çünkü her an bırakıp gidebileceginizi, arkanızda destek olan birisi olduğunu bileceksiniz. İnsan psikolojisi çok başka birşey. Eşinizin pek anladığını sanmıyorum açıkçası sizi.ben herşeyi çok abartıyormuşum zaten çıkacaakmışım vs vs. Oğlumla konuşayım dedim huzur istiyorum de diyor çocuğa
Aslında onu dedi ama şu şekilde sen çıkarsan eğer borcumuz var ama benim maaşım borcu öder, oğlumuzda krşe gidecekti bu sene gitmez seneye gider dedi. Ben öyle daha kötü oldum..Size destek olsa yapamıyorsan mutsuzsan çik senin mutluluğun daha önemli tarzı cümleler kursa nefret ettiğiniz işinizin gözünde kolaylasacagindan o kadar eminim ki. Çünkü her an bırakıp gidebileceginizi, arkanızda destek olan birisi olduğunu bileceksiniz. İnsan psikolojisi çok başka birşey. Eşinizin pek anladığını sanmıyorum açıkçası sizi.
evet ben 3 sene çocuk baktım her zaman altımda arabam yoktu....şu erkeklerin "bir anne her şeyi bilmeli, doğduğunuz an annelikle ilgili tüm bilgiler zihninize yükleniyor zaten" kafasını hiç anlamıyorum. İlacı neredeymiş, madem çocuğu olanların en kritik şeyi sen neden bilmiyorsun? senin çocuğun da değil mi?
arabayı almanıza kendi arabasız kaldı diye sinirlenmiş, sanki her çocuk bakanın altında araba var.
Anne baba işe gidince bakıcıya ya da annemize emanet edince çocuğu veriyoruz sanki arabamızı, sende çocuk var al lazım olur belki diye.
bir tek belki çok iş açısından veryansın ediyorsanız artık sıkılmış olabilir. o konuda karşı tarafı da dinlemek gerekir bence
evet ben 3 sene çocuk baktım her zaman altımda arabam yoktu....
evet biraz fazla veryansın ediyor olabilirim. ama inanın hiç mutlu değililm burda ölüm gibi geliyor gelmek...
Çok fazla sorumluluk var ve yöneticime soru sorduğumda biz seni bize yardım için aldık sen bize soruyorsun diyor.3 aylık bir işte her gün ağlanacak ne gibi olaylar oluyor ki?
Mesleğiniz nedir kiÇok fazla sorumluluk var ve yöneticime soru sorduğumda biz seni bize yardım için aldık sen bize soruyorsun diyor.
Kendi başıma bişeyler yapmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?