- 7 Temmuz 2015
- 334
- 245
- 23
- 31
İvveett bizzz fahriyizzSanırsın padişah soyu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İvveett bizzz fahriyizzSanırsın padişah soyu
İki ismi bende çok seviyorum ama eşim sıcak bakmıyorAaa adaş olacaklar desene
Metehan deniz benimki, bir oğlum daha olursa Atahan yağız şimdiden belirledik, kız da Cemre Nazlı
Biz hep iki isim koyuyoruz birini eşim diğerini ben
İki ismi bende çok seviyorum ama eşim sıcak bakmıyor
İsimleriyle yaşasınlar Allah sağlıklı uzun ömürler versin yavrularımıza.
Amin inşallahAmin :)
Az kalmış bu arada şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim
Baba ismi koyulunca ne oluyor ki? Bu yüz yılda hala bu mantıkta olmaları çok komik erkeklerin.
Koyunca babasını çok sevdiği ya da saygı duyduğunu mu tescilletecek?
Yahu çocuk o ismi bir ömür taşıyacak e biraz insaf be.
Millet manyak ya. Yemin ediyorum kafa yapılaarı ne ise ondan istiyorum. cıkardıkları lafa bak :) Gelin istemiş :)ya sadece kv kp değil, konu komşu bile bu dertte inanmazsınız.
ben oğluma isteyerek kp nin ismini koydum, çünkü vefat etmişti ve eşim rica etmişti, yanına da bir isim koyduk. yine ikimizin kararı.
arada millet soruyor neden 2 isim koydunuz neden sadece kp nin ismini koymadınız diye. düşünün bu kişiler yakın akraba bile değiller. biz öyle istedik diyordum ben de sonradan öğrendim ki bizim yakın akrabalar 2. ismi gelin istedi diye anlatıyorlarmış.
kısaca ego tatmini diyelim yani.
Bebeğin adınin kavga ile konması bile acı bi durum. Eşiniz neyi düzeltecekki abisi düzeltsin fahri desin artık o zaman. Olur mu böyle mantık. Allah yardımcınız olsun esiniz zor..
Millete dedikodu lazım. Bir isimden bile ne malzeme buluyor insanlar.ya sadece kv kp değil, konu komşu bile bu dertte inanmazsınız.
ben oğluma isteyerek kp nin ismini koydum, çünkü vefat etmişti ve eşim rica etmişti, yanına da bir isim koyduk. yine ikimizin kararı.
arada millet soruyor neden 2 isim koydunuz neden sadece kp nin ismini koymadınız diye. düşünün bu kişiler yakın akraba bile değiller. biz öyle istedik diyordum ben de sonradan öğrendim ki bizim yakın akrabalar 2. ismi gelin istedi diye anlatıyorlarmış.
kısaca ego tatmini diyelim yani.
Bunu bana da söylemişti gerekirse dava açar yine de koymam demiştim.
Hediye konularına girmeyin ne yani alınca hak mı edecek isminin konmasını?
Etiket falan ne varsa kendi istediğiniz isimle yaptırın çok geç artık bu diyin
Kesinlikle
Şu da var neden kendi babası da sizin babanız değil(özel bi durumunuz yoksa-varsa özür dilerim)
Ben bi de ilk isim konusu açıldıgında anne baba ismiyle gelme bana koymam demiştim. Çünkü seninkilerin koyarsak benimkilere benimkilerin koyarsak seninkilere ayıp olur, demiştim.
İşte böyle olaylar yüzünden çocuğuma kendi annem ve babamın ismini koycam kaynana hasetinden gebersinBurayı hep takip ederim ama daha şimdi bu konu için üye oldum.
Eşimle tartıştık isim konusunda bir oğlum var şimdi ikinciye hamileyim ama isim konusunda anlaşamıyoruz.
İlk çocukta böyle burnumdan getirmişti.
Şimdi de aynı şeyi yapıyor.
İlkinde 9 ay yalvarttı istediğim hiç bir ismi beğenmedi hepsine bir bahane buldu aşağıladı babasının ismini koymak istedi ben istemedim en son yine kendi başka bir isim beğendi bende beğenince tamam dedim o oldu.
Ama şimdi yine aynı şeyi yapıyor.
Ben babasının adını beğenmiyorum koymakta istemiyorum önümüzdeki hafta Allah nasip ederse doğum var ama az önce yine kavga ettik.
Ben ilk oğlumun ismine uygun bir isim seçtim baştan beri onu söylüyorum o babasının adını bağırdı en son konuşmuyorum artık bende.
Not olarak düşeyim iki isim koymayı düşünmüyoruz ki zaten abisi iki isim olarak babasının adını koymuş ama beğenip kullanan yok kendileri bile söylemiyorlar babası da öyle koyacaksanız hiç koymasa idiniz demiş.
İki isim olmayacak diyor zaten ama bende babasının adını koymak istemiyorum hiç hoşuma gitmiyor ilkinde de zaten o seçti yine benim istediklerim olmadı bu sefer olsun istiyorum ama kavga ediyoruz.
Bebek şekeri yaptıracağım bunun yüzünden yaptıramıyorum sizce ne yapmalıyım sinir oluyorum artık.
Millete dedikodu lazım. Bir isimden bile ne malzeme buluyor insanlar.
Allah bilir senin için "ne fettan gelin bak tek koymadı adını, kpederin ismini kullanmaz" falan filan bir ton şey derler.
Ne kadar düşüncesiz insanlar ya karnında taşıyan sen, isim hakkı onların.
Fahri nedir canım, çocukcağız okul çağına gelince sınıf arkadaşları dalga geçer. Çok antika isim. Aras ve Fahri. Ne kadar uyumsuz. Aras ve Ayaz harika olur. Çocuğu taşıyan siz, o sancıları, mide bulantılarını, halsizliği çeken siz, tabii ki istediğiniz isim konmalı. Ayrıca abisi de vermiş Fahri ismini oğluna, daha neyin hırsı bu? İstediğiniz isimde diretin.
Esine de ki ben anneyim 9 ay sen totonu devirip yatarken ben sancisini agrisini cektim, cekicem. Eger ben hastanede sancilarla bogusurken sen gidip benim gonlumun olmadigi ismi 9 ay icimde tasidigim cocuga ben hicmisim gibi koyarsan sana hakkim helal degil bil de.
Sonrasinda da boyle bi'seyde babasiyla muhattap olmayacagini da ekle. Yaptigi tamamen terbiyesizlik. Sen okadar kahrini cek o da magazadan oyuncak bebek almis da isim koyuyomus gibi diretsin.
Soyadını zaten senden alıyo, adını da ben koyacağım de ☺☺☺
of seni o kadar iyi anlıyorum ki...bene ne yapacağımı şaşırdım....aynı sorun bende de var. Doğuma da az kaldı benimkide diretiyor dediği isim benim içime sinmiyor...
Aynı cümleleri benim kocam da diyor hep senin istediğin oluyor diye... Halbuki genelde kavga çıkmasın diye herşeyi kabul eden benim. Oturup doğru dürüst konuşmaz benimle direk inatlaşma va tartışmaya getirir konuyu...
Benimde kafamı çok meşgul ediyordu bakalım takipteyim konuyu :)