- 25 Eylül 2011
- 7.561
- 11.465
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Kulaga hos geliyor aslinda anne kizIki isim koyabilirsiniz
Hem eşiniz hem sizin istediği olur
Zenan ismi bnce cok gzel ismnzlede uyumlu ayrı bi güzelliği var bn olsam düşünmeden koyardm
Zenan zelal çok tatlı
Bazen oyle dusunuyorum.sonra vageciyorum:)Bence isim güzel ben sizin yerinizde olsam eşimi kırmazdım.Ha kayınvalide baskı yapıyor falan deseydiniz o zaman yorumum farklı olurdu.Ama bence eşinizi kırmayın,benim fikrim bu yönde.
Iki isim hic istemiyorum jelibonBence içinde kalmasın iki isim fikrini bir düşün, ikinizin de istediği olmuş olur... Bu arada Mina benim de favorimdir
Tesekkur ederim:)Üç isimde birbirinden güzel ve anlamlı ama Zenan hem sizin isminize de uyuyor hemde diğer isimlerden daha asil gibi geliyor.Mina ismi de bu sıralar fazla popüler...
Eşinizde bu kadar hevesliyse bu isim konusunda kırmayın onu.Haa yok anlaşamadınız,üç isimden de vazgeçip başka isimlere bakarsınız sizde.
Ozaman isimleri bir kağıda yazın ikiniz sonra sevdiğiniz birine çektirin, hangisi denk gelirse o isim olurIki isim hic istemiyorum jelibon
Ya mina ya zenan ya hic:)
Oylemi diyorsun.Bence olur çok heves etmiş kırma. Hem güzel de isim bence..
Samimi söylüyorum güzel bir isim bence bir düşünmelisin.Hem senin ismine de çok yakın anne-kız çok sevimli olur bence ya.Yerinde olsam koyardım ben :) Demek çok istemiş eşin kırma bence.Erkekler genelde hep anneleri bu işe karıştığı için eşleriyle kavga ederler isim konusunda.Ama senin kayınvaliden istemiyorsa bu ismi ve eşin bu kadar ısrarcıysa bence gerçekten çok heves etmiş kırma derim.Bazen oyle dusunuyorum.sonra vageciyorum:)
Yok dedogin gibi tamamen esim o isme bayiliyor.
Erkek olursa eger istedgini koy diyor...kizimizin adi zenan olsun diyor:)
Du bakalim.belkide isinmak icin actim bu konuyu
Önce bir müjdeli haberi alın da sonra isim konusunda birbirinize tekrar girersinizTesekkur ederim:)
Ben vagecerimde esimin hic vazgecegini sanmyorum:)
Belki isinirim.esim ikna oldugumu goruse bile cok mutlu olacakmcokta hakediyor iste bende inat ettim..aklim hep minada...bakalim:/
Gercekten oyle..alalede birsey koymakta istemem.hem anlami cok onemli benim icin.Ya biz de düşünüyoruz şu an ve ben inanılmaz kararsız bi insanım sanırım hamile kalırsam 9 ay boyunca isim düşüneceğim
bence çok zor bir karar insan herkeste olan bir isim koymak istemiyor ama değişik isim koycam diye insanlar acaip acaip isimler türetti ben böyle eski türkçe bir isim koymak istiyorum.
Eski türkçe güzel anlamı olan değişik bir isim bilen duyan var mı fikir verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?