- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
doğmamış çocuğa don biçilmez diyorum ben.Henuz hamile degilim ama rabbim nasip ederse bu yil dusunuyoruz.
desifre olacagim belki ama hic sorun degil.cunku objektif yorumlara ihtiyacim var gercek adim
(zelal)
Esimle evlendigimizden bu yana bir konuda anlasamiyoruz.esim kiz cocugumuz olursa adini kesinlikle zenan koymak istiyor..bi nedeni yok.benim adima yakin oldugu icinn ve nadir bir isim oldugu icin cok seviyor bu ismi... isim kotumu degil.ama isinamadim.
Ben ise pek sevemedim...mina ve alya isimlerini cok seviyorum.
Diyeceksinizki iki isim koyun..onuda sevmiyorum...cocugumun tek ismi olsun istiyorum..esim cok israrli...arada sirada gonlum olmayinca bana birakiyor ama sonra gercekten istiyorum icimde kalacak diyor...
Zenan adinda bi kizimiz olursa cok mutlu olacagini soyluyor..bu konuyu actim cunku her isim konusu acildiginda geriliyorum ve taryismaya dogru gidiyor...
Diceksinizki ortada fol yok yumurta yok..ama size sormak istiyorum...gercek adimada cok yakin...bilmiyorum sizce esimin gonlu olsun diye koyarmiydiniz siz.haksizlikmi ediyorum..siz ne dusunurdunuz.
Lutfen derde bak diye yorum yazanlar olmasin. tek derdim bu degil elbet bi yigin sikintimda var.buda canimi sikan bir mesele.objektif yorumlara ihtiyacim var.
güzel mantık da benim ailem kızım senin ismini kurayla koyduk dese uyuz olurdumfifa çekilişi gibi
mina ve alya isimli birini duysam hangi milletten acaba diye merak ederdim
anne babalarının isimleride zamanın modasıydı sanırımben de öyleydim
oğlum kreşe başladı öğrendim ki hepsi bu ülkenini vatandaşı imiş
hem de annelerinin de gonca burcu gibi gayet bilindik isimleri var; bora, Okan; ve benzeri de babalar var
Mina ve Alyayı merak edersen ben size birde Mia , Pia , Leonu göstereyim. Onlar yine biraz mantıklı Bu değişik isim koyma çılgınlığına ayar oluyorum..Birde aynı dönem doğan çocuklar hep aynı isim oluyor nedense. 2-5 yaş grubu gördüğüm tüm kız çocukları Ecrin sanırım bu ara..mina ve alya isimli birini duysam hangi milletten acaba diye merak ederdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?